tajemniczy napisał(a):nas podliczono 52,5 E czyli też bardzo tanio
A kiedy wy odwiedzicie Brelę?
.png)
Mayanna napisał(a):Apartament nie będzie wielki, bo 23 m2 , czyli jeden pokój i łazienka. Wielka kuchnia do dyspozycji 3 pokoi. Fakt, że będziemy na kupie, ale jak wspomnę sobie ostatnie wakacje na Chorwacji to prawie w ogóle nie siedzieliśmy w domu. Mimo, że nasze najmłodsze ma 2 latka. Po co płacić za przestrzeń, jak się z niej nie skorzysta. A villa Visnja na Podracu ma świetną opinię, namiary znalazłam na tym forum. Także nie śmiejcie się, bo zapewne mój wybór to będzie strzał w dziesiątkę...
.png)
Mayanna napisał(a):Ja jadę w sierpniu tego roku z mężem i 3 dzieci. Będę płacić 57 Euro za noc. To chyba przyzwoicie, no nie? Villa jest przy samej plaży
.png)
.png)
.png)
marytka napisał(a):jeszcze jedno pytanie do "Brelowców"-czy w Breli wymienię złotówki?
w zeszłym roku byłom w Rogożnicy-i tam bez problemu-ale ja miałam eurow tym roku zbieram do pięciozłotowej puszki króra jest juz prawie pełna
![]()
![]()
i jeśli nie będzie potrzeby to nie bedę kombinować-wezmę złotówki
.png)
marytka napisał(a):jeszcze jedno pytanie do "Brelowców"-czy w Breli wymienię złotówki?
w zeszłym roku byłom w Rogożnicy-i tam bez problemu-ale ja miałam eurow tym roku zbieram do pięciozłotowej puszki króra jest juz prawie pełna
![]()
![]()
i jeśli nie będzie potrzeby to nie bedę kombinować-wezmę złotówki
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje