Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela i rower?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
joasiasok
Croentuzjasta
Brela i rower?

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 18.06.2008 18:05

Mam pytanko do tych co mieli przyjemność spacerować promenadą w Breli: czy jest odpowiednia dla dziecka na rowerze?
Moja 3 latka uparła się że bez roweru nie jedzie a i ja myślę że taki 4 km spacer będzie przyjemniejszy na rowerze niż ciągnąć ją za soba.
Dziekuję z góry! Wyjazd za tydzień!
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 18.06.2008 20:54

Promenada (chodnik) jest długa i szeroko ( od 1,5m do 3 metrów) ale bał bym się ponieważ nie jest zabezpieczona na krawędziach tzn. że są uskoki od 50 cm do 1,5 metra nie barierek .Musiałabyś mieć jakąś asekurację - kij sznurek itp.
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 19.06.2008 00:22

ale rozumiem że płasko jest? to chyba weżmiemy rowerek, z dwojga złego lepiej na rowerze niż hulajnodze....też nie chce z niej schodzić ale dużo gorzej z koordynacją ruchów :) dzieki!
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 19.06.2008 08:38

Płasko , wzdłóż morza i piękne plenery ( zatoczki ) Co kilkaset metrów knajpka żeby zwilżyć usta.
Kiedy jedziecie i gdzie(dzielnica)?
pawelwn
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelwn » 19.06.2008 09:24

joasiasok napisał(a):Mam pytanko do tych co mieli przyjemność spacerować promenadą w Breli: czy jest odpowiednia dla dziecka na rowerze?
Moja 3 latka uparła się że bez roweru nie jedzie a i ja myślę że taki 4 km spacer będzie przyjemniejszy na rowerze niż ciągnąć ją za soba.
Dziekuję z góry! Wyjazd za tydzień!

Promenada mozna jezdzic. Tylko wazne jest jak dziecko sobie radzi z rowerem. Jesli jeszcze slabo jezdzi to trzeba bardzo uwazac, zeby nie spadlo z tej promenady do na skaly lub do wody. W niektorych miejscach jest dosc wysoko 2-3m.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone