.png)
Niedzwiad napisał(a):Rewelka , rewelka , rewelka:) że My tam będziemy za 3miesiące? Trudno uwierzyć
.png)
Niedzwiad napisał(a):Uczę się i pewnego dnia będę taki sam kozak jak Ty:)
Niedzwiad napisał(a):Ale skoro czytasz wszystko o Breli tzn. ze jesteś nią zajarany? Dobrze się domyślam?
.png)
krispinus napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Uczę się i pewnego dnia będę taki sam kozak jak Ty:)
Życzę Ci tego z całego serca.
Niedzwiad napisał(a):Ale skoro czytasz wszystko o Breli tzn. ze jesteś nią zajarany? Dobrze się domyślam?
Brawo
Kolejny przejaw metamorfozy... zaczynasz myśleć analitycznie

.png)
dave.pl napisał(a):Kris, cóż za niesłychana aktywność, podziwiam tyle czasu spędzać na forum![]()
dave.pl napisał(a):... wiesz nie każdy widzi i opisuje tak jak ty to widzisz...:
.png)
krispinus napisał(a):dave.pl napisał(a):Kris, cóż za niesłychana aktywność, podziwiam tyle czasu spędzać na forum![]()
![]()
Dave to na pewno było do mnie.![]()
Zapewniam Cię, że nie jestem nawet w czołówce.
Aktywność![]()
... ja?
Jeszcze mi się nie udało napisać 139 postów w 2 tygodnie.
Wszędzie, o wszystkim i o niczym
dave.pl napisał(a):... wiesz nie każdy widzi i opisuje tak jak ty to widzisz...:
No i mnie nie zrozumiałeś![]()
Absolutnie nie oczekuję, żeby ktokolwiek miał na jakikolwiek temat zbieżne z moim spojrzenie.
Czytając wątek, śledząc niektóre tematy oczekuję w miarę sensownych wypowiedzi, w języku polskim (czego zresztą wymagam też od siebie).
Jeżeli wg. Ciebie to grzech, to grzech ten wyznaję i proszę o rozgrzeszenie.
Niechaj pokutą będzie dla mnie czytanie nieskładnych i niedbale pisanych postów.![]()
Zaś w postanowieniu poprawy (coby na to rozgrzeszenie zasłużyć), niech zawrę nieczepianie się. Amen.![]()
Przepraszam jackuc ... oddalam się.
Powrót do Nasze relacje z podróży