czekor68 napisał(a):Kurcze Wojtek czy te foty nie są gdzieś ok 20 km przed Jajce
Tak, to tam.
czekor68 napisał(a):Coś znalazłem pozwolisz że zamieszczę kilka zdjęć.
Jasne!
Takiej przygody to Ci nie zazdroszczę...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
czekor68 napisał(a):Kurcze Wojtek czy te foty nie są gdzieś ok 20 km przed Jajce
czekor68 napisał(a):Coś znalazłem pozwolisz że zamieszczę kilka zdjęć.
.png)
.png)
.png)
czekor68 napisał(a):Mimo wszystko o każdej porze roku te krajobrazy robią wrażenie.Kto wie może znowu w tym roku będę tą trasą wracał z okolic Dubrovnika wszystko zależy czy moi współtowarzysze będą chcieli poświęcić więcej czasu na powrót.
.png)
Franz napisał(a):Fakt, że to jedna z ładniejszych tras. Ale w Bośni i Hercegowinie jest jeszcze kilka, które wcale widokami nie ustępują.
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):Fakt, że to jedna z ładniejszych tras. Ale w Bośni i Hercegowinie jest jeszcze kilka, które wcale widokami nie ustępują.
Bośnia i Hercegowina to piękny i ciekawy turystycznie kraj![]()
.png)
piotrf napisał(a):Czy posiadasz w nim trasę , taką " The best of " , ale pozbawioną wspinaczki górskiej![]()
czekor68 napisał(a):Wojtku a ja bym prosił o jakąś propozycję na jednodniową wyprawę do Durmitoru bo będę miał blisko i chciałbym coś ciekawego zwiedzić. Tak myślałem o trasie i powrocie przez Bragat tuż za Dubrovnikiem .Jadąc tam tędy do Mostaru widziałem kierunkowskaż na przejście z Czarnogórą , Znasz coś ciekawego w tych terenach?
te kiero napisał(a):peeełna zgoda, może znajomi byliby w końcu przekonani, co ja widzę w tym mało znanym kraju, że go tak zachwalam i mnie przyciąga
.png)
Franz napisał(a):Masz na myśli samochodową czy pieszą, tylko bez ekwilibrystyki?
.png)
piotrf napisał(a):Mam na myśli pieszą trasę bez ekwilibrystyki, z jednym lub dwoma noclegami na trasie , może być w połączeniu z widokowym przejazdem ( przejazdami )
.png)
.png)
czekor68 napisał(a):Piękny widok! ja podziwiałem ten wodospad późnym popołudniem.A wieczorem fajnie jest posiedzieć w jakiejś orientalnej restauracyjce których sporo jest w środku twierdzy jak i w otoczeniu.
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina