Franz napisał(a):Statyw samobieżny.
Już nie kelner?
Franz napisał(a):Nie, ostateczna decyzja zapada - wracam do domu.
Wszędzie dobrze, ale ...
.png)
te kiero napisał(a):takie pytanko Franz, nikt nie robi problemów gdy tak wjeżdżasz w zielone tereny i zostawiasz auto w dziczy?
weldon napisał(a):Już nie kelner?
.png)
.png)
Franz napisał(a):
Nie udało mi się przejść wszystkiego, co sobie zaplanowałem – ale zawsze plany mam znacznie szersze, niż możliwości ich realizacji. Nie szkodzi – zostanie na przyszłość. Bo kiedy są jeszcze plany, kiedy myśli się o przyszłości, to znaczy, że wciąż przecież warto żyć…
.png)
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):
Nie udało mi się przejść wszystkiego, co sobie zaplanowałem – ale zawsze plany mam znacznie szersze, niż możliwości ich realizacji. Nie szkodzi – zostanie na przyszłość. Bo kiedy są jeszcze plany, kiedy myśli się o przyszłości, to znaczy, że wciąż przecież warto żyć…
A myślałem , że tylko ja tak mam![]()
Wszystkiego co najlepsze , Wojtku , wielu planów i wielu wspaniałych podróży w 2014 roku
.png)
plavac napisał(a):piotrf napisał(a):A myślałem , że tylko ja tak mam![]()
Wszystkiego co najlepsze , Wojtku , wielu planów i wielu wspaniałych podróży w 2014 roku
Po przekroczeniu pewnego "rocznika" ma się podobnie![]()
Dobrego Roku ! Bogatego w élan vital![]()
.png)
.png)
Franz napisał(a):Myślę, że upłynął już wystarczający okres czasu, abym mógł podziękować za towarzystwo wszystkim, którzy tu zaglądali - zwłaszcza tym z Was, którzy dotrwali do samego końca. W pamięci będę miał szczególnie Was, którzy zaakcentowaliście swoją obecność.
Dziękuję bardzo,
Wojtek
..png)
Franz napisał(a):Myślę, że upłynął już wystarczający okres czasu, abym mógł podziękować za towarzystwo wszystkim, którzy tu zaglądali - zwłaszcza tym z Was, którzy dotrwali do samego końca. W pamięci będę miał szczególnie Was, którzy zaakcentowaliście swoją obecność.
Dziękuję bardzo,
Wojtek

.png)
ASIULA HK napisał(a):Nie będę pewnie, osobiście, w tych miejscach, więc cieszę się, że dzięki Tobie, zwiedziłam ten kawałek świata![]()
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina