weldon napisał(a):Tym razem wygląda jakbyś trafił na sam Pik Komunizma
To udało mi się go zdobyć niewielkim wysiłkiem.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
tompie68 napisał(a):Czyżby powrót do samochodu był taki tragiczny?
plavac napisał(a):No i czemu mi ranisz serce![]()
![]()
![]()
Dziś dokładnie trzy tygodnie, jakem tam stał, jeszcze łzy tęsknoty nie obeschły ...
plavac napisał(a):A niech Cię kule bijąUpppsss - wszak miny dookoła ...
![]()
.png)
.png)
.png)
Piotrek Byrdziak napisał(a):Piękno zieleni przechodząca w rdzawy na końcu czerwień-wyobrażam sobie co czułeś,będąc tam na szczycie.
.png)

.png)
plavac napisał(a):Patrząc na koloryt Twoich zdjęć domyślam się, że słońce przekroczyło już zenit i to dość dawno.
plavac napisał(a):My ruszyliśmy o wschodzie słońca i w dodatku z drugiej strony, od polany Lokva-Derneciste ( 1640 m npm ).
.png)
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Patrząc na koloryt Twoich zdjęć domyślam się, że słońce przekroczyło już zenit i to dość dawno.
Na szczycie stanąłem o 12:51.plavac napisał(a):My ruszyliśmy o wschodzie słońca i w dodatku z drugiej strony, od polany Lokva-Derneciste ( 1640 m npm ).
Rozważałem taki wariant, ale wiesz - Trnovacko jezero...
.png)
Franz napisał(a):
Franz napisał(a):Piotrek Byrdziak napisał(a):Piękno zieleni przechodząca w rdzawy na końcu czerwień-wyobrażam sobie co czułeś,będąc tam na szczycie.
Wiesz... chyba radość pomieszaną z nostalgią.
I ogromny szacunek dla Piękna Natury...
.png)
plavac napisał(a):Widząc jezioro z góry już było piękne. Patrząc na nie z bliska, wcale się nie dziwię, że chciałeś się przekonać o jego urodzie na własne oczy. My nie mieliśmy innej opcji. Ale może kiedyś ...![]()
tompie68 napisał(a):Piękna gra kolorów i ta brunatna czerwień na pierwszym planie. Po prostu zapiera dech.
.png)
.png)
Franz napisał(a):
Franz napisał(a):ruszam ponownie nowo odkrytym szlakiem. Może on oferuje mi jakieś alternatywne zejście?..
.png)
Franz napisał(a):Rozglądając się po najbliższej okolicy wierzchołka, zauważam czerwone kółeczka, prowadzące w kierunku dokładnie przeciwnym do tego, z którego właśnie przybyłem. Szlak? W tę stronę?? Dokąd?..
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina