Zdjęcie nr.3 nie dało się podbiec-tak na tej skałce na tle jeziorka,bo na ostatnim udało się.
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
.png)
Franz napisał(a):Stanąłem na dachu Bośni i Hercegowiny, a nagrodą są wspaniałe widoki na wszystkie strony.
Franz napisał(a):Najpierw jednak ciekawość skłania mnie do odszukania wzrokiem samochodu. Widać go? Hmm... coś tam jest, ale czy to on?..
.png)
te kiero napisał(a):bardzo lubię ten moment kiedy trud drogi jest za mną i już o nim nie myślę że czasami było ciężko, bo cel został osiągnięty, co rekompensuje wszelkie koszta...
te kiero napisał(a):naprawdę było warto się trochę zmęczyć![]()
.png)
te kiero napisał(a):naprawdę było warto się trochę zmęczyć
bardzo lubię ten moment kiedy trud drogi jest za mną i już o nim nie myślę że czasami było ciężko, bo cel został osiągnięty, co rekompensuje wszelkie koszta...
.png)
tompie68 napisał(a): Zresztą Twoje zdjęcia Wojtku oddają to, jak zwykle w sposób absolutnie idealny.
.png)
tompie68 napisał(a):Często jest tak, szczególnie w górach wysokich, że droga powrotna jest gorsza i bardziej męcząca niż wyjście.
Piotrek Byrdziak napisał(a):tompie68 napisał(a): Zresztą Twoje zdjęcia Wojtku oddają to, jak zwykle w sposób absolutnie idealny.
Zgadzam się w 100%
.png)
Franz napisał(a):tompie68 napisał(a):Często jest tak, szczególnie w górach wysokich, że droga powrotna jest gorsza i bardziej męcząca niż wyjście.
Hmm... wykrakałeś...
.png)
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina