longtom napisał(a):Moje stawy najbardziej lubią błotko.![]()
Za godzinę ruszam nad jezioro![]()
Błotko też jest super
maniust napisał(a):Nie długo po bagnach zaczniecie biegać
Bieganie po bagnach wciąga
.png)
maniust napisał(a):W takim upale się nie da biegać , u mnie też przerwa , aż wróci odpowiednie do biegania C.
.png)
romuald22 napisał(a):Powiem Wam coś.
Wiem, że staroświecki jestem.
Ale po co Wam te aplikacje do biegania?
Bocian napisał(a):... Plus wycieczka na Ilije jak sie znajdzie ktoś chętny
Na dziś przebiegnięcia maratonu sobie nie wyobrażam, choć chciałbym.
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):... Plus wycieczka na Ilije jak sie znajdzie ktoś chętny
Na Ilije się piszę o ile nie będzie 40 st. jak teraz we Wrocku![]()
...co do maratonu...może "świńskim truchtem"
dałbym radę z połowę...
Bocian napisał(a):...20km sądzę, że i ja bym dał radę. Mam u siebie kółko 18km i poszło
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):...20km sądzę, że i ja bym dał radę. Mam u siebie kółko 18km i poszło
Ja nigdy nie przebiegłem osiemnastki...bywały takie dni, że po dziesiątce czułem się super i pomyślałem...jeszcze jedno kółko bym machnął...![]()
.png)
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):...20km sądzę, że i ja bym dał radę. Mam u siebie kółko 18km i poszło
Ja nigdy nie przebiegłem osiemnastki...bywały takie dni, że po dziesiątce czułem się super i pomyślałem...jeszcze jedno kółko bym machnął...![]()
.png)
Bocian napisał(a):Ja do wakacji może jeszcze z raz się przebiegnę i odpoczynek. Na wakacjach w Borku mam zamiar też ze 3-4 razy sie ruszyć więc nie ma co przesadzać... Plus wycieczka na Ilije jak sie znajdzie ktoś chętny
Bocian napisał(a):Bieg przedwakacyjny zakończonySzału nie było ale jestem zadowolony z siebie. 1h 38' 24"-18km.
.png)
Maciej napisał(a):romuald22 napisał(a):Powiem Wam coś.
Wiem, że staroświecki jestem.
Ale po co Wam te aplikacje do biegania?
Też taki mundry byłem i powiem jak jak biegasz na totalnym lajcie, bez spinki, bez chęci poprawiania wyniku /nie znam żadnego nawet amatora który nie chce poprawiać![]()