Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Też nie lubię ale czasem nie ma wyjścia. na szczęście nie biegam w zawodach po gładkim mam 4 pary butów trailowych i tylko jedne asfaltowe, które już powinny iść na emeryturę
Bea.ta napisał(a):7ma rano start na Klimczok. 16km zaliczone już się robi za gorąco na bieganie ...dobrze, że wiatr włączyli w górach
Tu ludzie rozprawiają o wyjeżdzie do Chorwacji, a Ty biegasz i nic z tego sobie nie robisz. Wzrosną zakażenia czy nie o to jest pytanie. Będzie drożej czy może taniej. Ryzykować czy jechać bez względu na konsekwencje. Bądż tu mądry.
Jakie nici? Po odczekaniu burzy o 5tej rano - Blatnia moja Upał był, ale dla mnie uwielbiajacej zimę i temperatury koło zera to 10stopni to już jest za ciepło na bieganie więc jakoś trzeba przetrwać Zawsze można się schłodzić w strumyku A potem w rzece buty wyprać z błota
Następny będzie biegowo kajakowy Roztocze czeka Opcja zawodów z maja. Teraz robimy to na spokojnie A jeśli w październiku uda się, to wtedy regularne zawody i kolejne 60km na koncie
Mnie to się wydaje, że w temacie bieganie to tylko Ty Beata się wypowiadasz i Ja. Czyżby ludzie byli leniwi i nie aktywizowali się fizycznie. W końcu sport to zdrowie.