W apartamencie, który bedziemy wynajmować jest dostep do internetu.
Chciałbym zapytać czy ktoś już korzystał w chorwacji z internetu, jak to się robi, i wogóle proszę o porady dotyczące podłączenia sie do sieci
.png)
.png)
mieczysław napisał(a):W apartamencie, który bedziemy wynajmować jest dostep do internetu.
Chciałbym zapytać czy ktoś już korzystał w chorwacji z internetu, jak to się robi, i wogóle proszę o porady dotyczące podłączenia sie do sieci
.png)
.png)
stary_jac napisał(a):podszywacz napisał(a): rozmowy do bliskich na poziomie 9 gr/min.
a za internet nie płacisz ? jeśli nie masz oddzielnej taryfy np. za godzine ...KN
to pewno opłata jest ukryta w cenie apartmenu itd.
.png)
podszywacz napisał(a):stary_jac napisał(a):podszywacz napisał(a): rozmowy do bliskich na poziomie 9 gr/min.
a za internet nie płacisz ? jeśli nie masz oddzielnej taryfy np. za godzine ...KN
Właściciel mojego lokum zapewniał mnie że internet (wifi) mam za free. Znając życie takim łączem filmu pewnie nie ściągnę a VoIP dużej ilości danych nie przesyła. Pytanie tylko jakiej jakości jest to łącze bo jak 125 kb/s to VoIP nie pociągnie...
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a): by filmów nie ściągać (swoja drogą niezły pomysł... na wakacjach)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Domyśliłam się...a co do prędkości połączenia, to nie martw się, nie powinno być aż tak źle.. My w umowie mamy do 4 Mbit/s download
i 256 kbit/s upload (a to najmniejsza możliwa prędkość u "prawie monopolisty" na rynku: T-com), nawet jeśli w rzeczywistości nie ma 100% realizacji, to choć połowa tego musi być przy szerokopasmowym połączeniu (nawet na prowincji).
A wracając do tego dodatkowego płacena za Net.. naprawdę nie sądzę... Fakt, że takie udogodnienie podnosi standard apartamentu, ale
przecież właściciele, nie mają tego tylko dla turystów i tylko latem, ale sami korzystają z tego cały rok. Poza tym uwgędnili by taką informację na swojej stronie...
Pozdrawiam
.png)
stary_jac napisał(a):podszywacz napisał(a): rozmowy do bliskich na poziomie 9 gr/min.
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje