Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty,hotele, pokoje

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
goska.90
Autostopowicz
Apartamenty,hotele, pokoje

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska.90 » 14.03.2010 20:08

Witam wszystkich serdecznie.Wlipcu wybieramy się trzynasto osobową grupą na Hvar.Zastanawiam się czy jechać w ciemno? . A może ktoś z Was ma namiary najakieś kwatery -okolice Vrobska,Jelsa .
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.03.2010 08:33

goska.90 napisał(a):A może ktoś z Was ma namiary najakieś kwatery -okolice Vrobska,Jelsa .

Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 15.03.2010 09:00

Witam, chętnie dołączę się do wątku, również poszukuję, sprawdzonego apartamentu na Hvarze dla rodziny 2+2 do w dobrej cenie :) . Mój adres e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wszystkim z góry dziękuję za przesłane info
pzdr
A
Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 15.03.2010 11:18

Witam serdecznie,
Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji w tym roku termin od 27.06 do 11.07 jedziemy w 4 osoby (2 pary) przuszukałem neta temat FAQ i mam około 200 apartamentów, jest to zatrzęsienie masakryczne jakieś, szukam czegoś nie w centrum szumu, ale nie odludzie. Zastanawiam się nad Riwierą Makarską, ale raczej nie w samej Makarskiej, w Tucepi znalazłem około 30 apartamentów, masakra jakaś, nie wiadomo jak wybierać. Mógłby ktoś doradzić coś?? Wysp nie chcę, napewno będziemy chcieli pozwiedzać coś, z możliwym dojazdem samochodem. Napewno Dubrovnik chcemy zwiedzić. Koleżanka dodała apartamenty w Marinie ładne, bardzo ładne, ale zastanawiam się i nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny rejon... bardzo proszę o pomoc...

Wiadomo każdy jak najtaniej by chciał...
krzys182
Odkrywca
Brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 15.03.2010 11:28

BRELA - BRELA - BRELA - POLECAM
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.03.2010 11:30

Prezes_07 napisał(a): nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny rejon... bardzo proszę o pomoc...

Odpowiem cytatem Kasi, bo w pełni sie zgadzam :wink:
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Moja rada:przejrzyj na spokojnie bogaty dział Nasze relacje z podróży i jestem pewna, że znjadziesz coś dla siebie i swojej rodzinki. Relacje są lepsze od przewodników, zawierają dużo fot, porad itp.
Dopytaj, jeśli będzie potrzeba, chętnie pomożemy (odpowiemy lub pomożemy znaleźć istniejący już na forum temat).

...

Prezes_07 napisał(a):Wiadomo każdy jak najtaniej by chciał...

Niekoniecznie... :oczko_usmiech:
Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 15.03.2010 11:44

właśnie przeglądam cały czas forum, ale też dobrze zdajecie sobie sprawę że tego jest multum... mam dużą rozbierzność jeżeli chodzi o rejony właśńie, bo nie wiem czy zostać przy makarskiej riwierze czy nie... żebym miał gdzie ręcznik rozłożyć... zastanawiam się nad Omiś podobno fajnie tam jest. a jak się mają do tego odległe dosyć miejscowości ZADAR, PRIVALKA ZIVOGOSCE PAKLENICA MARINA...
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.03.2010 11:53

Prezes_07 napisał(a):zastanawiam się nad Omiś podobno fajnie tam jest

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24102&highlight=
:wink:
Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 15.03.2010 12:08

z tego co widzę i wcześniej już przeczytałem, poprostu trzeba omijać raczej centrum tych większych miast... tzn Omiś, makarska

czy tak samo jest z Tucepi, Brela itp na rivierze makarskiej?? a co z tymi miejscowościami wyżej, Zadar, Marina...
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.03.2010 12:16

Prezes_07 napisał(a): a co z tymi miejscowościami wyżej, Zadar, Marina...

Przecież odpowiedzi można znaleźć na forum... :roll:

Co sądzicie o Zadarze !

Marina,czy ktoś tam był?

P.S.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :!:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 15.03.2010 13:16

Prezes_07 napisał(a):z tego co widzę i wcześniej już przeczytałem, poprostu trzeba omijać raczej centrum tych większych miast... tzn Omiś, makarska

czy tak samo jest z Tucepi, Brela itp na rivierze makarskiej?? a co z tymi miejscowościami wyżej, Zadar, Marina...

Witam,
Byłem w Poljicy, koło Mariny. Jeśli chcesz jakiś informacji pisz na mail-a
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 15.03.2010 14:53

Prezes_07 napisał(a):Witam serdecznie,
Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji w tym roku termin od 27.06 do 11.07 jedziemy w 4 osoby (2 pary) przuszukałem neta temat FAQ i mam około 200 apartamentów, jest to zatrzęsienie masakryczne ...

Polecam jechać w ciemno wybierzesz to co wam pasuje ja praktykuje jazdę w ciemno (7 razy)
goska.90
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska.90 » 16.03.2010 21:50

Polecam wszystkim StariGrad-Paklenica.Piękna miejscowość,piękne plaże ,góry.Można pojechać 30 km dalej do Zadaru i popłynąć w rejs stateczkiem na Wyspy-Kornati.Jesli ktoś ma namiar na Hvar to proszę o wiadomaść adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 17.03.2010 22:16

Prezes_07 napisał(a):z tego co widzę i wcześniej już przeczytałem, poprostu trzeba omijać raczej centrum tych większych miast... tzn Omiś, makarska

A może pomyślisz o terenie koło Trogiru. Seget Donji 4 km do Trogiru. Villa Valentina zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Jeżdżę w ten teren co roku i jestem zachwycony. Blisko do Szybenika, Primośtenu, Rogoznicy, Splitu, Trogiru no i do Narodowego Parku Rzeki Krka. Polecam Pozdrav Adam
dr_carlos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 12.05.2010 10:03

niedrogi apartament na wieksze grupy w malowniczym PRIMOSTEN

podaje namiary z google earth. 43*35'22,09" PŁN 15*55'27,22" E

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje