.png)
goska.90 napisał(a):A może ktoś z Was ma namiary najakieś kwatery -okolice Vrobska,Jelsa .
.png)
.png)
Prezes_07 napisał(a): nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny rejon... bardzo proszę o pomoc...
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Moja rada:przejrzyj na spokojnie bogaty dział Nasze relacje z podróży i jestem pewna, że znjadziesz coś dla siebie i swojej rodzinki. Relacje są lepsze od przewodników, zawierają dużo fot, porad itp.
Dopytaj, jeśli będzie potrzeba, chętnie pomożemy (odpowiemy lub pomożemy znaleźć istniejący już na forum temat).
Prezes_07 napisał(a):Wiadomo każdy jak najtaniej by chciał...

.png)
.png)
Prezes_07 napisał(a):zastanawiam się nad Omiś podobno fajnie tam jest
.png)
Prezes_07 napisał(a): a co z tymi miejscowościami wyżej, Zadar, Marina...
.png)
Prezes_07 napisał(a):z tego co widzę i wcześniej już przeczytałem, poprostu trzeba omijać raczej centrum tych większych miast... tzn Omiś, makarska
czy tak samo jest z Tucepi, Brela itp na rivierze makarskiej?? a co z tymi miejscowościami wyżej, Zadar, Marina...
.png)
Prezes_07 napisał(a):Witam serdecznie,
Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji w tym roku termin od 27.06 do 11.07 jedziemy w 4 osoby (2 pary) przuszukałem neta temat FAQ i mam około 200 apartamentów, jest to zatrzęsienie masakryczne ...
.png)
.png)
Prezes_07 napisał(a):z tego co widzę i wcześniej już przeczytałem, poprostu trzeba omijać raczej centrum tych większych miast... tzn Omiś, makarska
czy tak samo jest z Tucepi, Brela itp na rivierze makarskiej?? a co z tymi miejscowościami wyżej, Zadar, Marina...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje