Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament w zavali na Hvarze

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janek.p
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek.p » 31.07.2007 19:51

Witam,
poniewaz moje starania o apartament w mimicach nie przyniosły rezultatu
/ swoja drogą mimice robia się strasznie modne/ zastanawiam się nad spedzeniem urlopu na Hvarze, w Zavali . Cos kojarzę żebył tu jakiś fajny opis apartamentu , przypadkiem znalezionego, ale jakoś nie moge go zmależć. Czy ktoś mi pomoże, prosze bo termin wyjazdu zbliża się nieubłaganie. janek/ mój meil to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.08.2007 14:42

kojarzę żebył tu jakiś fajny opis apartamentu , przypadkiem znalezionego :D :D
(To w ramach małej autoreklamy :D :D )

A to w ramach informacji:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

:papa:
janek.p
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek.p » 01.08.2007 18:43

Dzięki, ale jak byś mógł napisać parę słów subiektywnej swojej oceny wzgledem tego apartamentu/ na stronie www wygłada dosć skromnie/
byłbym zobowiązany. Co prawda napisałem do Ciebie meila/ sory za natręctwo/ ale nie mam pewności czy doszedł. a czas najwyzszy podejmować decyzję. janek
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.08.2007 21:49

Mail doszedł - odpowiedź poszła :D :papa:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 03.08.2007 11:11

To i ja dorzucę mały namiar na ap.w Zavali.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Dobre umiejscowienie blisko ładna plaża :D
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 03.08.2007 14:30

ładnie ale drooogo :?
dobrze, że nie wszędzie tak jest 8)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone