Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Rovinj dla 4 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chorwatek77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chorwatek77 » 27.12.2007 20:59

Krzyżak napisał(a):
FUX napisał(a):Cieszę się, że po drugim czytaniu wreszcie zrozumialeś...
EOT z mojej strony i przestaje śledzić wątek. Pozdrowienia dla Twojej rodziny i Szwagrostwa. Życzę fajnych wakacji.

Wybacz, ale zastanawiam się po co Ty jesteś na tym forum. Natrzaskałeś blisko 2 tysiące wpisów i jeżeli są tak pomocne i "dowcipne" jak w tym wątku - to dziękuję za wysiłek.
A może jesteś tu nadwornym błaznem, robiącym przy byle wątku jak najwięcej szumu i "głupio mądre" uwagi :?:
A że nie tylko ja tak to oceniam - wystarczy spojrzeć choćby tu

A ja twierdzę, że nigdy na południu Chorwacji nie byłeś!!! I nie rozumiem po co te kłamstewka!
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 27.12.2007 21:49

chorwatek77 napisał(a):
Krzyżak napisał(a):
EOT z mojej strony i przestaje śledzić wątek. Pozdrowienia dla Twojej rodziny i Szwagrostwa. Życzę fajnych wakacji.

Wybacz, ale zastanawiam się po co Ty jesteś na tym forum. Natrzaskałeś blisko 2 tysiące wpisów i jeżeli są tak pomocne i "dowcipne" jak w tym wątku - to dziękuję za wysiłek.
A może jesteś tu nadwornym błaznem, robiącym przy byle wątku jak najwięcej szumu i "głupio mądre" uwagi :?:

A ja twierdzę, że nigdy na południu Chorwacji nie byłeś!!! I nie rozumiem po co te kłamstewka!

Co ma piernik do wiatraka :!: :?:

Gdybyś umiał uważnie czytać - to wiedziałbyś - czy byłem czy nie.

A tak w ogóle - co Cię to obchodzi :!: :?:

Kolejny myśliciel od siedmiu boleści...
chorwatek77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chorwatek77 » 27.12.2007 21:59

Krzyżak napisał(a):
chorwatek77 napisał(a):
Krzyżak napisał(a):

Co ma piernik do wiatraka :!: :?:

Gdybyś umiał uważnie czytać - to wiedziałbyś - czy byłem czy nie.

A tak w ogóle - co Cię to obchodzi :!: :?:

Kolejny myśliciel od siedmiu boleści...

Po co to obrażanie kolego? Właśnie uważnie czytałem Twoje wszystkie posty, łącznie z tym w którym pisałeś, że byłeś i pozostałe. Nie klei mi się to zupełnie. Wystarczy trochę pomyśleć. Uważam, że na południu była może Twoja żona, ale nie TY.
Co mnie to obchodzi, a w sumie nic. Tylko jednak polecę Tobie to południe Chorwacji. Taniej i naprawdę bardzo interesująco.
ps. nie ulegaj tak żonce! :lol:
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 27.12.2007 22:40

chorwatek77 napisał(a): Nie klei mi się to zupełnie. Wystarczy trochę pomyśleć.

Coś kiepski czekista z Ciebie, oj kiepski ...
chorwatek77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chorwatek77 » 28.12.2007 09:01

Krzyżak napisał(a):
chorwatek77 napisał(a): Nie klei mi się to zupełnie. Wystarczy trochę pomyśleć.

Coś kiepski czekista z Ciebie, oj kiepski ...

Za dużo złej literatury naczytyałeś się, a radziecka kinomatografia odcisnęła wyraźnie piętno na Twojej psychice. :P

ps. posłuchaj sobie Bruce S. i dalej nie kręć jak mały chłopczyk. Nie byłeś na południu Chorwacji. Nieważne, polecam, szczególnie okolice Dubrovnika
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 28.12.2007 10:36

chorwatek77 napisał(a):Za dużo złej literatury naczytyałeś się, a radziecka kinomatografia odcisnęła wyraźnie piętno na Twojej psychice. :P

ps. posłuchaj sobie Bruce S. i dalej nie kręć jak mały chłopczyk. Nie byłeś na południu Chorwacji. Nieważne, polecam, szczególnie okolice Dubrovnika

A cóż można napisać o Twojej psychice :?:
Czy też o Twoim toku i sposobie myślenia.

Trzeba być niezrównoważonym emocjonalnie lub mieć inne problemy... - żeby logować się na forum i szukać jedynie zaczepki.
Udowadniać, że nie jestem wielbłądem nie zamierzam, szczególnie Tobie, bo i po co (skoro i tak wiesz to lepiej) :?:
noemi_s
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) noemi_s » 28.12.2007 11:24

Panowie - wyluzujcie!
Niefajnie się Was czyta :oops: ...
I tak prawdę mówiąc każdy z Was udowadnia wyższość Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia. Tylko po co :| ?
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 28.12.2007 12:05

noemi_s napisał(a):Panowie - wyluzujcie!
I tak prawdę mówiąc każdy z Was udowadnia wyższość Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia. Tylko po co :| ?

Nie ja zacząłem ten sposób dyskusji (?)
Konkretnie zadałem pytanie - oczekując konkretnych odpowiedzi lub ich brak.
Niemniej - faktem jest - mogłem tego nie kontynuować. Mea culpa :oops:

Z drugiej strony - zostałem zaczepiony, obrażony, potem jeszcze pomówiony o kłamstwo.

Pomijam kwestię "netykiety" - tu akurat "etykieta" jest dla mnie ważniejsza. Starego "konia", z piątym krzyżykiem na karku - raczej się już nie wychowa i wychowywać nie zamierzam. Gorzej - gdy brak zwykłej kindersztuby przechodzi na młodsze pokolenie.

Podsumowując - z FUX-em i chorwatkiem77 nie zamierzam już wdawać się w pyskówkę, bo - jak piszesz - "po co"
Pozostałych Forumowiczów również przepraszam za taki (a nie inny) przebieg wątku.
chorwatek77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chorwatek77 » 30.12.2007 00:01

Krzyżak napisał(a):

Z drugiej strony - zostałem zaczepiony, obrażony, potem jeszcze pomówiony o kłamstwo.

Pomijam kwestię "netykiety" - tu akurat "etykieta" jest dla mnie ważniejsza. Starego "konia", z piątym krzyżykiem na karku - raczej się już nie wychowa i wychowywać nie zamierzam. Gorzej - gdy brak zwykłej kindersztuby przechodzi na młodsze pokolenie.

Podsumowując - z FUX-em i chorwatkiem77 nie zamierzam już wdawać się w pyskówkę, bo - jak piszesz - "po co"
Pozostałych Forumowiczów również przepraszam za taki (a nie inny) przebieg wątku.

Nie pomawiam Ciebie, ja twierdzę, że kłamiesz. Piąty krzyżyk to może tak będziesz miał za 12 latek.
ps. i nie dawaj takich tekstów o kindersztubie boś troszkę śmieszny! Radziliśmy Tobie, a Ty swoje. Cóż, zarozumialec z Ciebie niesamowity!
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 30.12.2007 10:34

chorwatek77 napisał(a):
Krzyżak napisał(a):

Nie pomawiam Ciebie, ja twierdzę, że kłamiesz. Piąty krzyżyk to może tak będziesz miał za 12 latek.
ps. i nie dawaj takich tekstów o kindersztubie boś troszkę śmieszny! Radziliśmy Tobie, a Ty swoje. Cóż, zarozumialec z Ciebie niesamowity!

A Ciebie chyba trzeba ustawić do pionu... Może forum zmień? I tam lecz swoje frustracje?
chorwatek77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chorwatek77 » 30.12.2007 20:15

Plumek napisał(a):
chorwatek77 napisał(a):
Krzyżak napisał(a):

A Ciebie chyba trzeba ustawić do pionu... Może forum zmień? I tam lecz swoje frustracje?

Nie wcinaj się krakusku, a do pionu to możesz sam siebie postawić. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2007 20:29

chorwatek77 napisał(a):Nie wcinaj się krakusku, a do pionu to możesz sam siebie postawić. :lol:

SAMA SIEBIE - bo to kobieta jest 8)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 30.12.2007 22:08

chorwatek77 napisał(a):
Plumek napisał(a):
chorwatek77 napisał(a):
Krzyżak napisał(a):

Nie wcinaj się krakusku, a do pionu to możesz sam siebie postawić. :lol:

??? Zmykaj do Hyde Parku, jak chcesz sobie nawrzucać. Trollu :)
P.S. "Krakusku" piszemy wielką literą, więc Twoja kindersztuba wypadła miernie.
noemi_s
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) noemi_s » 31.12.2007 11:35

No cóż, pieniacze zdarzają się wszędzie. Można się wdawać w pyskówki, można też ich zignorować. Co niniejszym czynię, życząc wszystkim Cromaniakom szczęśliwego Nowego Roku i możliwości zobaczenia Rovinja na własne oczy! Pozdrawiam :papa: !
beata0610
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 14.01.2008 20:50

Krzyżak napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Jak Krzyżak dobrze poszuka i się potarguje, to znajdzie apartament za 70 euro - napisał, że wcale nie musi to być kwatera nad samym morzem (na Istrii trudno o takie) i nie koniecznie w Rovinj.
A jedzie w terminie takim jakim Mu/Im pasuje i nam nic do tego.

Otóż to :!:
Założyłem, że ma to być Rovinj, ale jestem otwarty na inne propozycje (myślałem o Porecu i Vrsarze, ew. Umagu), mająć na uwadze wcześniejsze uwarunkowania

Założyłem kwotę 70 euro +/- 20 % (może i za niską) - bo (dla mnie ofkors) pobyt w tym rejonie Chorwacji nie jest wart większych pieniędzy.
Cromaniakiem nie jestem i raczej nie będę. Chciałbym po prostu spędzić urlop za umiarkowaną cenę (w moim mniemaniu). Jeśli jest to niemożliwe - dam sobie spokój. W porównywalnej cenie można znaleźć oferty wypoczynku w innych rejonach Morza Śródziemnego. Nie będę płacił 4 tysięcy zł za 10-dniowy pobyt w apartamencie. Dla mnie - cena taka jest nieadekwatna do atrakcyjności tego miejsca - z całym szacunkiem dla cromaniaków. Ponadto, a w zasadzie głównie - szwagrostwo absolutnie nie zgodzi się na taką cenę.

A dlaczego Istria - bo najbliżej Polski (głos szwagrostwa).

Jak wcześniej pisałem - wolałbym południe Cro, ale sam nie jadę i nie tylko do mnie należy decyzja. W najbliższych dniach ostatecznie podejmujemy decyzję co do miejsca pobytu w Cro. Jeśli południe Cro nie wypali - to raczej daruję sobie Chorwację na jakiś czas. Aż tak mi nie zależy, szwagrostwu mniej, a żonie - to już w ogóle.
Niemniej - spodziewałem się, że tu, na forum, mogę uzyskać jakąś pomoc i wskazówki, a nie personalne aluzje, wycieczki osobiste, impertynenckie, wręcz prostackie uwagi.
Całe szczęście, że na tym forum przebywają również takie osoby jak Ty. :)
Witam!
w ubiegłym roku byliśmy na półwyspie Lanterna koło Poreć, z biura podróży internetowego( wiadomość na maila) 3100zł za 4 osoby za 14 dni, apartament z tarasem-balkonem , sypialnia z łózkiem małżeńskim plus pokój dzienny z dwoma łóżkami, wyposażona kuchnia, łazienka, szafy itp. na miejscu dyskoteki, animacje dla dzieci, sklep, basen przy hotelu- ogólnodostepny, w tym roku szukam czegoś podobnego w rejonie Dubrownika, jeśli macie jakieś namiary proszę o maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament w Rovinj dla 4 osób - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone