Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Rovinj dla 4 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2007 12:05

Janusz Bajcer napisał(a):...Ps. Z Krku tego wszystkiego chorwatek77 (i inni) nie zwiedzi, chyba że codziennie będzie rano opuszczał wyspę a wieczorem na nią wracał :wink: :lol: :papa:

Janusz - zwiedzi Istrie z Krk-u.....tylko po co ? To jest turystyka z cyklu "objazdówek" autokarowych, gdzie pilot mówi: "na prawo widzą Państwo Wiedeń a na lewo Pragę" :lol:
Można teoretycznie zrobić sobie taką wycieczkę ale ona ma taki sam sens jak wycieczka z Istrii do np. Splitu :lol:
Każdy rejon HR ma coś innego do zaoferowania.
"Zróbmy" to co jest do zobaczenia np. na Istrii czy na Krku a jak się spodoba to następnym razem trzeba wybrać inny rejon HR do szczegółowego zwiedzenia.
Ja raz wyskoczyłem z Krk do Plitvic - jest to jak najbardziej wykonalne ale bardzo meczące (pomimo posiadania klimy w samochodzie).
Teraz preferuję zwiedzanie ale tylko okolicy w której mam apartament - i to ma sens :!:
Pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.12.2007 12:26

Na dokładkę będąc na Istrii zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink: (na Krk tez chyba "coś" jest pod ziemią)

Jama Beredina

Obrazek
noemi_s
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) noemi_s » 21.12.2007 12:27

Dzięki Januszu za powitanie!
Janusz Bajcer napisał(a):oraz wodospad SOPOT blisko miejscowości Gračišće/Floričići, środkowa Istria

A my do tego wodospadu nie dotarliśmy :cry: .
Choć może to lepiej - będzie pretekst, żeby znowu tam wrócić :D !
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.12.2007 12:29

A w jamie mieszka sobie taki stworek

Obrazek Obrazek

Obrazek
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 23.12.2007 13:20

:arrow: noemi_s

Wielkie dzięki za informacje i zdjęcia :!:

Niestety, nie mam czasu na dalszą dyskusję w związku z przedświąteczną gorączką :D

Pozostałym Forumowiczom dziękuję za wszystko i nie omieszkam poinformować o decyzjach jakie zapadły w czasie świąt (odezwę się 26 lub 27 grudnia).

Z tego też powodu życzę Forumowiczom Zdrowych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. :)

Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.12.2007 11:33

Janusz Bajcer napisał(a):Witaj kolejny krakusie na forum - pierwszy post z mocnym wejściem :lol:

Noemi_s

Mała poprawka - witaj kolejna "krakusko" na forum (a wiem to z innego forum) :lol: :wink: :papa:
noemi_s
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) noemi_s » 24.12.2007 23:38

Janusz Bajcer napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Witaj kolejny krakusie na forum - pierwszy post z mocnym wejściem :lol:

Noemi_s

Mała poprawka - witaj kolejna "krakusko" na forum (a wiem to z innego forum) :lol: :wink: :papa:

No to się wydało :lol:... Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie! A miłośników karawaningu zapraszam także na to "inne forum" :wink: :papa: !
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.12.2007 10:22

noemi_s napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

Noemi_s

No to się wydało :lol:... Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie! A miłośników karawaningu zapraszam także na to "inne forum" :wink: :papa: !

A gdzie?
noemi_s
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) noemi_s » 25.12.2007 12:27

Nie wiem, czy mogę - ale cóż - raz kozie śmierć :D :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 26.12.2007 19:55

Witam ponownie,

Po dość gorącej dyskusji - pozostajemy przy pierwotnym planie, tzn. Istria i najlepiej miasto Rovinj. Bierzemy również pod uwagę inne rejony Istrii. Z innych rejonów - stwierdziliśmy, że rozszerzymy nasze poszukiwania jeszcze o wyspę Krk (Baska, Malinska?) oraz - generalnie - Kvarner.
Niemniej - skupiamy się głównie na Istrii.

Podkreślam jednak, że wolelibyśmy uniknąć jakiegoś pustkowia.

Pozdrawiam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.12.2007 20:37

No to przeczytaj uważnie jeszcze raz to, co już bylo napisane.
Zapewne cos znajdziesz.
Google.pl to potęga!
Wesolych Świąt :)
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 27.12.2007 18:11

FUX napisał(a):No to przeczytaj uważnie jeszcze raz to, co już bylo napisane.
Zapewne cos znajdziesz.
Google.pl to potęga!

LOL 8O 8O 8O

Ależ to odkrywcze :!:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 27.12.2007 18:17

Cieszę się, że po drugim czytaniu wreszcie zrozumialeś...
EOT z mojej strony i przestaje śledzić wątek. Pozdrowienia dla Twojej rodziny i Szwagrostwa. Życzę fajnych wakacji.
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 27.12.2007 18:48

FUX napisał(a):Cieszę się, że po drugim czytaniu wreszcie zrozumialeś...
EOT z mojej strony i przestaje śledzić wątek. Pozdrowienia dla Twojej rodziny i Szwagrostwa. Życzę fajnych wakacji.

Wybacz, ale zastanawiam się po co Ty jesteś na tym forum. Natrzaskałeś blisko 2 tysiące wpisów i jeżeli są tak pomocne i "dowcipne" jak w tym wątku - to dziękuję za wysiłek.
A może jesteś tu nadwornym błaznem, robiącym przy byle wątku jak najwięcej szumu i "głupio mądre" uwagi :?:
A że nie tylko ja tak to oceniam - wystarczy spojrzeć choćby tu
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 27.12.2007 19:08

Krzyżak, pokaż mu środkowy palec. On już tak ma, głupio-mądrymi docinkami obdziela równo.

pozdrav dla Krzyżaka :papa: :hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje