Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Sofija Pakostane

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mawar33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mawar33 » 18.01.2012 15:31

Witam wszystkich

Po dwóch latach przerwy wracamy do Chorwacji po raz czwarty i wybór padł na Pakostane. Jedziemy w dwie rodziny i chcielibyśmy się zatrzymać tutaj :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
w apartamencie 3+3+3. Prośba do forumowiczów o jakąkolwiek informacje może ktoś był w którymś z tych apartamentów lub kojarzy dom. Mam stresa bo druga rodzina jedzie pierwszy raz do Cro i nie chcę żeby się zrazili bo jeżeli chodzi o mnie to nic nie jest w stanie "obrzydzić" mi Chorwacji.
Pozdrawiam wszystkich nie mogących się już doczekać i czekam na informacje. :D
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 18.01.2012 16:17

Z mapy satelitarnej zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wynika że dom jest w samym centrum Pakostane przy lodziarni a lekko schowany za sklep z pamiątkami i kantor.W zasadzie wszystko macie pod ręką (restauracje,sklepy,lodziarnie,pocztę , kościół,plażę i plac z atrakcjami dla dzieci) z uwagi na to że jest to centrum to wieczorami jest tam dużo ludzi i może być głośniej.
Samo Pakostane to niewielka miejscowość bardzo urokliwa,my jedziemy do Pakostane już 5 raz.
Sabina_wawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sabina_wawa » 18.01.2012 17:28

to chyba najgłośniejsza część Pacostane, kiedy byliśmy w zeszłym roku tuż obok odbywały sie jakieś koncerty i imprezy. Jest też stosunkowo daleko do plaży.
mawar33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mawar33 » 21.01.2012 17:05

Dupa już wynajęte ale mam kolejne pytanie może ktoś kojarzy te dwa miejsca ?
PiotrekS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) PiotrekS » 21.01.2012 21:05

Apartamenty IVA są dość daleko od morza i pod górkę. W tym nie byłem, ale w innym przy tej samej ulicy. Jednak dojście to max 5-8 minut. Problemem może być to, że po drodze wino domowe sprzedają :D . Ogólnie w Pakostane wszędzie blisko jest.
mawar33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mawar33 » 31.01.2012 14:11

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, apartament wybrany i zarezerwowany :
Martwi mnie tylko trochę że właścicielka nie chciała żadnej zaliczki, pierwszy raz się z czymś takim spotkałem ale nie to nie, zobaczymy co z tego wyjdzie bo korespondencja mailowa dosyć pokaźna i nie wyglada mi to na jakąś ściemę. Dalej dalej jeszcze tylko luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec i ... zleci raz dwa :D
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 31.01.2012 19:04

Myślę że nie będziesz miał żadnego problemu,my jak jechaliśmy pierwszy raz też nie płaciliśmy zaliczki i do dziś gospodarze nie biorą od nas żadnej zaliczki a jedziemy już 5 raz a tak nawiasem mówiąc to my chodzimy za gospodarzami żeby się z nimi rozliczyć.
Fakt że jesteśmy w innym apartamencie u innych gospodarzy ale ludzie tam są bardzo życzliwi.
Radoo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoo » 25.02.2012 21:26

Witaj Wiki2001,

poproszę o kontakt radek.pisarski(ta_co_po_drzewach_biega)gazeta.pl
Planuję wyjazd w Waszym terminie a jestem z Nowej Soli.

Pozdrawiam,

Radoo

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone