Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament PAUK W Pakostane!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sebastianh13
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebastianh13 » 08.06.2014 14:00

Witam wszystkich. Szukałem już chyba gdzie tylko się dało i niestety nic nie znalazłem na temat aprtamentu Pauk w Pakostane :( i w związku z powyższym mam prośbę , a mianowicie czy ktoś z Państwa był może w tym aprtamencie?????? jeżeli tak to proszę kilka wskazówek, informacji na temat w/w apartamentu, jak i okolicy, plaży, sklepików,restauracji itp. jednym słowem wszystko co potrzebne :) . z góry dziękuję :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.06.2014 14:06

Podaj lokalizację, t coś o okolicy Tobie skrobnę.
Zresztą o Pakostane jest sporo info.
Nawet strona o miejscowości jest po PL; trochę się przyczyniłem do tego...
:wink:
Sebastianh13
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebastianh13 » 08.06.2014 14:19

Tak , wiem ze jest strona o Pakostane :) korzystam z niej jak tylko moge. lecz bardziej chodzi mi o sam apartament, o gospodarzy , okolice itp tutaj podaje adres Obala kralja Petra Kresimira IV, ten dom jest zaraz przy plazy,przed nim jest taki maly plac zabaw, domek ze zjezdzalnia dla dzieci i wiele innych . bede bardzo wdzieczny za jakie kolwiek informacje :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.06.2014 16:26

W kwestii gospodarzy nie pomogę.
Miejsce jest gwarne, plaża odkryta.
Po opisie ulicy, to gdzieś te okolice.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone