Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament 2 + 1 koniec września - pomóżcie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
popow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) popow » 21.08.2012 11:57

Witam
Wybieram się do Chorwacji pierwszy raz, jadę autem pod koniec września.
Szukam apartamentu z dwoma osobnymi pokojami, może być jedna sypialnia i pokój dzienny z łóżkiem, fajnie jakby była jeszcze kuchnia do tego.
Region obojetnie jaki, byle nad morzem i ładnie było, no i oczywiście cenowo jako tako.
Polecicie coś ?

dzięki i pozdrawiam
P
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 21.08.2012 12:03

W tym czasie najlepiej w ciemno. Kwater wolnych od koloru do wyboru i cenowo też możesz ponegocjować.
A gdybyś chciał koniecznie rezerwować to musisz poszukać na forum.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 21.08.2012 12:26

Wybierz sobie tylko miejscowość i jedź w ciemno.
Na miejscu tak jak pisze kolega powyżej do wyboru do koloru
popow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) popow » 21.08.2012 13:16

a co polecacie na wakacje z dzieckiem, myślałem raczej na północy kraju bo bliżej ?
zastanawiam się nad grouponem za 1199 w Crikvenicy 8 dni z wyzywieniem, dziecko gratis (z biura CRV) - dobra oferta ?
kkefir
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkefir » 21.08.2012 13:36

ja się wybieram 17 do miejscowości Dramajl w miarę blisko cenowo fajna kwaterę znalazłem zobaczymy :-)
popow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) popow » 21.08.2012 13:38

no właśnie, co to znaczy fajnie cenowo - 10 - 20 Euro za osobę to jest ok ?
kkefir
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkefir » 21.08.2012 13:57

30 euro za apartament kuchnia wyposażona z aneksem, łazienka i sypialnia wifi grill za 2 osoby uważam że nie jest źle
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 21.08.2012 20:34

popow napisał(a):Witam
Wybieram się do Chorwacji pierwszy raz, jadę autem pod koniec września.
Szukam apartamentu z dwoma osobnymi pokojami, może być jedna sypialnia i pokój dzienny z łóżkiem, fajnie jakby była jeszcze kuchnia do tego.
Region obojetnie jaki, byle nad morzem i ładnie było, no i oczywiście cenowo jako tako.
Polecicie coś ?

dzięki i pozdrawiam
P

Prosze o kontakt; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam:)))
Bozena Kljakovic
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.08.2012 18:05

popow napisał(a):no właśnie, co to znaczy fajnie cenowo - 10 - 20 Euro za osobę to jest ok ?

12,5 euro na osobę to jest dobra cena.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 31.08.2012 11:03

My płaciliśmy po 10e/os. na początku września (6-12.09.09) w pierwszej linii brzegowej. Sypialnia, łazienka, kuchnia z pojedynczym łóżkiem. Bez tarasu. Ale wyjść wieczorem w piżamie, ze szklaneczką wina i moczyć stopy w morzu- bezcenne :D
Byliśmy w Mandre na Pag-u.
Właściciel Sead Mekic

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tu pisałam o o tym: bank-kwater-t12997-135.html#p438291

W tym terminie, w którym planujesz jechać tylko w ciemno!!!
Hej.
tiho
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tiho » 01.09.2012 12:37

kkefir napisał(a):30 euro za apartament kuchnia wyposażona z aneksem, łazienka i sypialnia wifi grill za 2 osoby uważam że nie jest źle

Spójrz na to: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może apartamenty ( 4+1 ) są zbyt duże dla Ciebie ( 2+1 ), ale cena jest bardzo rozsądna. Sevid jest cicha i spokojna miejscowość 15 km na północ od Trigira.
grucha_pietrucha
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grucha_pietrucha » 05.09.2012 23:28

Cześć!

podepnę się pod ten temat, mam nadzieję, że nie tylko ja uważam, że moje pytanie jest z nim trochę związane;)

Jedziemy w przyszłym tygodniu i chcemy jak najwięcej zobaczyć, zaczynając od Istrii i dalej na południe aż do Dubrovnika, zatrzymując się na dłużej (po około 4 dni) właśnie w okolicach Dubrovnika i Splitu. Natomiast bardzo urządzałyby nas noclegi na jedną noc gdzieś na wysokości Zadaru i na Istrii. Moje obawy dotyczą tego, jak to co do zasady jest z wynajmem kwater na 1 dobę. Czy wzrasta cena? i czy w ogóle są chętni, żeby na tak krótko wynająć... jeśli ktoś miał doświadczenia z taką sytuacją, będziemy bardzo wdzięczni za pomoc :)
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 06.09.2012 16:42

mutiaq napisał(a):My płaciliśmy po 10e/os. na początku września (6-12.09.09) w pierwszej linii brzegowej. Sypialnia, łazienka, kuchnia z pojedynczym łóżkiem. Bez tarasu. Ale wyjść wieczorem w piżamie, ze szklaneczką wina i moczyć stopy w morzu- bezcenne :D
Byliśmy w Mandre na Pag-u.
Właściciel Sead Mekic

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tu pisałam o o tym: bank-kwater-t12997-135.html#p438291

W tym terminie, w którym planujesz jechać tylko w ciemno!!!
Hej.

Witam, nie wolno podawac linki a nie jakie reklame bo odrazie cie skasuju temat :papa:
yawepro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) yawepro » 06.09.2012 19:09

Znam fajne apartamenty w Srima Vodice.
Wlasnei tu jestem :-)
Wiadomosci na maila.
Nie bardzo rozumiem, na czym polega tu umieszczanie danych czy linkow, bo napisalam polecjacy post i mi skasowali, chociaz widze dzisiatki podobnych postow i nikt tego nie usuwa.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.09.2012 19:43

yawepro napisał(a):Znam fajne apartamenty w Srima Vodice.
Wlasnei tu jestem :-)
Wiadomosci na maila.
Nie bardzo rozumiem, na czym polega tu umieszczanie danych czy linkow, bo napisalam polecjacy post i mi skasowali, chociaz widze dzisiatki podobnych postow i nikt tego nie usuwa.

Moderator Rysio napisał w innym temacie.
Od dziś limit dla reklam w postaci linków, adresów meilowych czy nr telefonów wynosi 0 (słownie zero).
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone