Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament 2 + 1 koniec września - pomóżcie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 24.09.2012 11:28

norbert_p napisał(a):Szukam jakiegoś apartamentu dla siebie, żony oraz dziecka (2+1)

Napisz do Dario byliśmy w Tribunj, polecam
oto foto:)Obrazek
nad konobą Nautilus do której otrzymacie od Dario talony 10% zniżki :D
(zabronione podawanie namiarów, pisz na pocztę dario dalmacja)
pozdrav :papa:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.09.2012 11:31

norbert_p napisał(a):... Wiem, że wymagania z kosmosu, ale może się coś trafi na przyszły rok...

To żaden kosmos, norma. Poszukaj kwatery w miejscowości Podaca lub Brist. Zwróć uwagę aby dom stał poniżej Jadranki - głównej magistrali i nie przy samej drodze. Czasu sporo aby taki apartament z widokiem na morze do 40e za dobę poszukać. Do Dubrownika w sam raz w w/w miejscowości. Pierwsze e-maile do właścicieli możesz już w grudniu wysyłać.
Pozdrav
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.09.2012 12:16

bonar napisał(a): Tribunj, polecam

Od kiedy Tribunj leży na Makarskiej?
Czytaj uważniej posty.
norbert_p napisał(a):Szukam jakiegoś apartamentu dla siebie, żony oraz dziecka (2+1) na lipiec-sierpień 2013. Region Dalmacja. W planach chciałbym zwiedzić Dubrovnik, ale nie musi to być aż tak daleko. Z ciekawością rozglądałem się na Riwierę Makarską i te "okolice" by mnie najbardziej interesowały. Miejscowość dowolna, lecz mała (raczej nie lubimy tłoków na ulicach oraz plażach)...

Po dwa z Tribunj do Dubrovnika za daleko, a mieszkanie z małym dzieckiem nad restauracją? W sumie to i sam bez dzieci bym tam nie chciał mieszkać. Hałas i smród fajek na tarasie chyba, że nikt tam nie przychodzi jeść. Dla mnie dom Daria bez klimatu i żadna zniżka na jedzenie by mnie nie przekonała, choćby codziennie podawał kawior i szampana.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 31.10.2012 21:28

norbert_p napisał(a):Szukam jakiegoś apartamentu dla siebie, żony oraz dziecka (2+1) na lipiec-sierpień 2013. Region Dalmacja. W planach chciałbym zwiedzić Dubrovnik, ale nie musi to być aż tak daleko. Z ciekawością rozglądałem się na Riwierę Makarską i te "okolice" by mnie najbardziej interesowały. Miejscowość dowolna, lecz mała (raczej nie lubimy tłoków na ulicach oraz plażach).
Odnośnie samego zakwaterowania to łazienka musi być w apartamencie. Sam apartament to najlepiej dwa pomieszczenia, jakiś mały aneks, aby można było coś podgrzać dla malucha. Łóżka (jedno duże dla dorosłych i drugie dla dziecka). Obowiązkowo taras. Chciałbym również, aby do plaży nie było za daleko. Wiem, że wymagania z kosmosu, ale może się coś trafi na przyszły rok...

Żaden tam kosmos. Mam w planie Pag oraz Dalmację Południową na przyszły rok w szczycie sezonu i muszę zsynchronizować terminy wynajmu w dwóch miejscach. Już teraz miałam propozycje apartamentów z osobną sypialnią lub dwoma dla mojej 5-osobowej (!) rodziny w Podacy za 45 euro od 20 do 150m od plaży, naturalnie poniżej jadranki i nie tuż przy niej. Tym bardziej nie powinno być problemu z apartamentem dla 3 osób za 40 euro lub mniej w tej miejscowości. Bardziej na północ ceny wyraźnie wyższe. Kosmiczne między Omiszem a Makarską. A tłok na plaży w sezonie i tak będzie. No chyba że na prawie bezludnej wyspie lub w całkiem małej dziurze na półwyspie Peljesacz - takiej z 3 domami :wink:
Powodzenia!
A tak a propos - może ktoś ma namiary na jakiś niedrogi apartman dla 5 osób na Pagu w okolicach Boszany lub Dubravy, w ostateczności Pag - Vodice (ale nie przy wysypisku śmieci!) - byłabym wdzięczna :)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

apartament 2 + 1 koniec września - pomóżcie - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone