Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament 2 + 1 koniec września - pomóżcie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yawepro
Podróżnik

Postnapisał(a) yawepro » 07.09.2012 11:59

maniust napisał(a):
yawepro napisał(a):Znam fajne apartamenty w Srima Vodice.
Wlasnei tu jestem :-)
Wiadomosci na maila.
Nie bardzo rozumiem, na czym polega tu umieszczanie danych czy linkow, bo napisalam polecjacy post i mi skasowali, chociaz widze dzisiatki podobnych postow i nikt tego nie usuwa.

Moderator Rysio napisał w innym temacie.
Od dziś limit dla reklam w postaci linków, adresów meilowych czy nr telefonów wynosi 0 (słownie zero).

Ok, rozumiem zasady i nie mam zamiaru ich lamac, ale wszedzie jest tyle zdjec, i linkow, ze zupelnie tego nie pojmuje. A jeden z uzytkownikow, ktorego imie i nazwisko jest w temacie watku, to ma juz zywa reklame swoich apartamentow ZA DARMO. I to wolno. Dlatego sie zdziwialam, ze usunieto moj post. A czy moge pokazac apartament bez podawania adresu i telefonu? Czy tez nie mozna? Wlasnie nie wiem, co mozna a co nie mozna.
aniag
Podróżnik

Postnapisał(a) aniag » 10.09.2012 20:49

grucha_pietrucha napisał(a):Cześć!

podepnę się pod ten temat, mam nadzieję, że nie tylko ja uważam, że moje pytanie jest z nim trochę związane;)

Jedziemy w przyszłym tygodniu i chcemy jak najwięcej zobaczyć, zaczynając od Istrii i dalej na południe aż do Dubrovnika, zatrzymując się na dłużej (po około 4 dni) właśnie w okolicach Dubrovnika i Splitu. Natomiast bardzo urządzałyby nas noclegi na jedną noc gdzieś na wysokości Zadaru i na Istrii. Moje obawy dotyczą tego, jak to co do zasady jest z wynajmem kwater na 1 dobę. Czy wzrasta cena? i czy w ogóle są chętni, żeby na tak krótko wynająć... jeśli ktoś miał doświadczenia z taką sytuacją, będziemy bardzo wdzięczni za pomoc :)

Moge pomoc w znalezieniu apartament lub pokoju w okolicach Zadaru.
Ostatnio edytowano 11.09.2012 08:13 przez aniag, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 10.09.2012 20:50

yawepro napisał(a): Wlasnie nie wiem, co mozna a co nie mozna.

Najlepiej podaj swojego maila.
Zainteresowani na pewno się odezwą. :D
aniag
Podróżnik

Postnapisał(a) aniag » 10.09.2012 21:00

..
Ostatnio edytowano 11.09.2012 07:28 przez aniag, łącznie edytowano 1 raz
yawepro
Podróżnik

Postnapisał(a) yawepro » 11.09.2012 07:05

anakin napisał(a):
yawepro napisał(a): Wlasnie nie wiem, co mozna a co nie mozna.

Najlepiej podaj swojego maila.
Zainteresowani na pewno się odezwą. :D

Bardzo dziekuje za jasna odpowiedz.
Bede sie stosowac.

I [podaje swojego maila:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - mam fajne namiary na apartamenty blisko morza w Srima (Vodice).
Nie pracuje tam ale bylam tam jeszcze kilka dni temu i moge z calego serca polecic.
jolamik
Cromaniak

Postnapisał(a) jolamik » 11.09.2012 12:09

ja tez byłam 5 razy w Cro moge polecić apartamenty w Fazanie koło Puli, Dramalj koło Crkvenicy i w Vodicach
jak ktoś chce to piszcie
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gregorr
Odkrywca

Postnapisał(a) gregorr » 14.09.2012 14:10

Bozena Kljaković napisał(a):
popow napisał(a):Witam
Wybieram się do Chorwacji pierwszy raz, jadę autem pod koniec września.
Szukam apartamentu z dwoma osobnymi pokojami, może być jedna sypialnia i pokój dzienny z łóżkiem, fajnie jakby była jeszcze kuchnia do tego.
Region obojetnie jaki, byle nad morzem i ładnie było, no i oczywiście cenowo jako tako.
Polecicie coś ?

dzięki i pozdrawiam
P

Prosze o kontakt; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam:)))
Bozena Kljakovic

na Boga!!!! gdzie są moderatorzy??? adres e-mail??? usunąć to natychmiast!!! śpicie,czy już Wam przeszło? żenada...
rafal79
Podróżnik

Postnapisał(a) rafal79 » 14.09.2012 15:06

Ja mogę z czystym sumieniem polecić ville SEGO na wyspie ciovo zatoka mavarstica.Fajnie czysto do morza 150m a le na fajną zatoczkę tak z 15 minut.
paulinator
Autostopowicz

Postnapisał(a) paulinator » 17.09.2012 11:29

znam świetny apartament w rogoznicy, pięknie tanio i do plaży blisko no i świetni właściciele;)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Postnapisał(a) bonar » 17.09.2012 13:21

gregorr napisał(a):na Boga!!!! gdzie są moderatorzy??? adres e-mail??? usunąć to natychmiast!!! śpicie,czy już Wam przeszło? żenada...

cały mój temat "Bank kwater" poszedł w kosmos, teraz zgłosiłem trzy reklamy, a reklamy sobie powiewają na całego :mrgreen:

a było napisane
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Od dziś limit dla reklam w postaci linków, adresów meilowych czy nr telefonów wynosi 0 (słownie zero).

nie wolno, czy wolno, już nie wiem:( też mam zapytania o kwatery i chyba zaraz na forum zacznę wklejać linki :roll:
bonar
Cromaniak

Postnapisał(a) bonar » 17.09.2012 13:33

dario dalmacja napisał(a):
mutiaq napisał(a):My płaciliśmy po 10e/os. na początku września (6-12.09.09) w pierwszej linii brzegowej. Sypialnia, łazienka, kuchnia z pojedynczym łóżkiem. Bez tarasu. Ale wyjść wieczorem w piżamie, ze szklaneczką wina i moczyć stopy w morzu- bezcenne :D
Byliśmy w Mandre na Pag-u.
Właściciel Sead Mekic
(REKLAMA)
W tym terminie, w którym planujesz jechać tylko w ciemno!!!
Hej.

Witam, nie wolno podawac linki a nie jakie reklame bo odrazie cie skasuju temat :papa:

Dario, widać można skoro reklama sobie wisi kilka dni i swoją rolę już spełniła :)
Pozdrawiam "Bonar" z rodziną, w Tribunj podobało się nam i jeszcze kiedyś tam zawitamy, w planach mamy Vodice :papa:
dario dalmacja
Croentuzjasta

Postnapisał(a) dario dalmacja » 23.09.2012 10:51

Dario, widać można skoro reklama sobie wisi kilka dni i swoją rolę już spełniła :)
Pozdrawiam "Bonar" z rodziną, w Tribunj podobało się nam i jeszcze kiedyś tam zawitamy, w planach mamy Vodice :papa:[/quote]

Dzieki Bonar, tez duze pozdrowiena do calej rodzine, zobacz jak to jest... sa takie ktorie mozna reklamowac i sa takie dla ktore nie wolno. Ja polecam da kazdie gosc idze na wakacje predz biuro turisticzni :lol: bo oni maju cene tanie :lol: dlaczego ze ludzi maju besposredni kontakt z wlasicelem to niema sensu :lol: :lol:
POZDRAWIAM WSZYSTICKE MOJE PRIJATCZELIE I GOSCIE I JESCZE JEDNO SLOWO...DARIO JEST NA CELOWNIKU, ALE JEST ZYWY JUZ GO NIE STRZELALI :papa:
yawepro
Podróżnik

Postnapisał(a) yawepro » 23.09.2012 11:59

Dario, nie powinienes byc taki oburzony, miales super rekalme za darmo przez bardzo dlugi czas, masz juz stalych klientow, mozesz tez zalozyc swoje wlasne forum, gdzie bedziesz siebie reklamowal, nie ma zakazu.
dario dalmacja
Croentuzjasta

Postnapisał(a) dario dalmacja » 23.09.2012 20:47

yawepro napisał(a):Dario, nie powinienes byc taki oburzony, miales super rekalme za darmo przez bardzo dlugi czas, masz juz stalych klientow, mozesz tez zalozyc swoje wlasne forum, gdzie bedziesz siebie reklamowal, nie ma zakazu.

Witam,
Nie jestem oburzony, tak masz racje mialem reklame dwa-tri lata za darmo i temat mial 100 strona ale to nie moja wina...inni miali reklame za darmo 10 lat, tak?
Nie potrebuje wlasni forum, lubie cro.pl :D bo spotkalem super ludzie i super goscie, tez spotkalem i innu stronu :( ale takie nie bylo duze.
Bylesz w Srime i spodobalo cie sie, dlaczego nie mozna napiszac o tym domu i polecic do innih goscie :?:
O tym mowie bo tutaj nie chodzi o moich apartamentach, tutaj chodzi o calym Adriatiku...gdzie ludzi bedziu szukac apartamenty?!
No mozna masz racje, zalozyc jakie forum gdzie bedzie wolno piszac o wszystickim :)
Pozdrawiam cie bardzo :D
norbert_p
Odkrywca

Postnapisał(a) norbert_p » 24.09.2012 08:31

Szukam jakiegoś apartamentu dla siebie, żony oraz dziecka (2+1) na lipiec-sierpień 2013. Region Dalmacja. W planach chciałbym zwiedzić Dubrovnik, ale nie musi to być aż tak daleko. Z ciekawością rozglądałem się na Riwierę Makarską i te "okolice" by mnie najbardziej interesowały. Miejscowość dowolna, lecz mała (raczej nie lubimy tłoków na ulicach oraz plażach).
Odnośnie samego zakwaterowania to łazienka musi być w apartamencie. Sam apartament to najlepiej dwa pomieszczenia, jakiś mały aneks, aby można było coś podgrzać dla malucha. Łóżka (jedno duże dla dorosłych i drugie dla dziecka). Obowiązkowo taras. Chciałbym również, aby do plaży nie było za daleko. Wiem, że wymagania z kosmosu, ale może się coś trafi na przyszły rok...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

apartament 2 + 1 koniec września - pomóżcie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone