.png)
moondek napisał(a):Jakby był ktoś zainteresowany, to wysłanie międzynarodowego listu wartościowego (400,- zł), który jest obligatoryjnie polecony, o wadze do 50g, z potwierdzeniem odbioru kosztuje 19,30 zł. Dodatkowo stracone pół godziny na poczcie oraz "eksklusywna" obsługa naraz aż trzech pracownic, bo temat jest z założenia trudny i potrzeba do niego aż trzech głów, żeby się z nim uporać...![]()
Nie wiem czemu przypomniała mi się scenka z kultowej polskiej komedii:
"Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek Zdrój. To co mi Pan nie mówi, że to w Anglii?! Cholera jasna, muszę wstać i iść zobaczyć, gdzie to jest..." :lol:

.png)
.png)
.png)
.png)
MWN napisał(a):A ja mam zaproszenie do Kalifornii, ale cos mi sie wydaje, że sobie to odpuszczę i jednak Cro i BiH na 3-4 tygodnie,, jak zwykle w czerwcu..
Joan65 napisał(a):Z tym polem to żarcik rozumiem. Kierowcę mam super , tak tylko rzuciłam z tymi obawami. I tak będę musiała to pokonac ze względu na uwielbienie męża do Karlovacko.
Jeszcze pytanko odnośnie tej festy w Borku - to co roku jest? My będziemy od 01.08 - 14.08. Lubimy takie lokalne imprezki i mam nadzieję się załapać.
Pozdrawiam
Joan65
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne