Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

6 osób i tylko15 lat

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 03.01.2014 19:40

rodaivuk napisał(a):To ciekawe. Czemu byś nie powiadomił i co byłoby tą ostatecznością?

Bo uważam, że policja i sądy to ostateczność z której należy skorzystać jedynie po wyczerpaniu wszelkich innych dostępnych metod.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 03.01.2014 19:57

realista2 napisał(a):Bo uważam, że policja i sądy to ostateczność z której należy skorzystać jedynie po wyczerpaniu wszelkich innych dostępnych metod.

Bardzo jestem ciekaw jaką metodę uznałbyś za właściwą widząc odbijające się od krawężników auto?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2014 19:59

realista2 napisał(a):
rodaivuk napisał(a):To ciekawe. Czemu byś nie powiadomił i co byłoby tą ostatecznością?

Bo uważam, że policja i sądy to ostateczność z której należy skorzystać jedynie po wyczerpaniu wszelkich innych dostępnych metod.

Rozumiem, że te środki to przetłumaczenie kumplowi aby nie jechał po 0,7 l :roll: No i gdy kumpel (lub balowicz tej samej imprezy) się uparł i jednak jedzie....to jest już ta ostateczność, że dzwonisz :?:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 03.01.2014 19:59

realista2 napisał(a):Bo uważam, że policja i sądy to ostateczność z której należy skorzystać jedynie po wyczerpaniu wszelkich innych dostępnych metod.

To jak zrobi z ciebie roślinkę :?: to nie jest ostateczność :?: ,a wystarczyło zadzwonić powiedzieć jestem tu i tu nawet się nie przedstawiać :!: .
A skoro policja ma być ostatecznością to co,gdybym był na tej imprezie co ty i dał bym ci po twarzy mimo tego że nie piłeś :!: to by było ok :?: .
Więcej rób sobie jaja może jak ty będziesz potrzebował pomocy to ktoś powie
realista2 napisał(a):Bo uważam, że policja i sądy to ostateczność
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 03.01.2014 20:01

realista2 napisał(a):

Nie zapomnij przeprowadzić dochodzenia jak ci słoiki z piwnicy podpi...lą.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 03.01.2014 20:07

slapol napisał(a):
realista2 napisał(a):

Rozumiem, że te środki to przetłumaczenie kumplowi aby nie jechał po 0,7 l :roll: No i gdy kumpel (lub balowicz tej samej imprezy) się uparł i jednak jedzie....to jest już ta ostateczność, że dzwonisz :?:

Dokładnie tak. Jeśli perswazja zawiodła należy zrobić wszystko żeby nie doszło do tragedii.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 03.01.2014 20:10

greenrs napisał(a):

Bardzo jestem ciekaw jaką metodę uznałbyś za właściwą widząc odbijające się od krawężników auto?

telefon na policję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2014 20:12

realista2 napisał(a):
slapol napisał(a):
realista2 napisał(a):

Dokładnie tak. Jeśli perswazja zawiodła należy zrobić wszystko żeby nie doszło do tragedii.

No to teraz kumam ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2014 20:15

Wiecie co :?:
Rzygać mi się chce, jak widzę, gdy TERAZ wszelkiej maści polityczne hieny chcą na szybko ugrać coś dla SIEBIE z tej tragedii :!:
Najmądrzejsi są TERAZ, a gdy byli u koryta GÓWNO w tej sprawie zrobili...dla mnie odrażające :!:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.01.2014 20:16

realista2 napisał(a):

A jeżeli "wyczerpiesz innee dostępne metody", a gość siada i jedzie, wtedy włącza się zasada "a jedź debilu i się zabij".
Dyshonor zadzwonić..
I znowu się udało.....

edit:widzę, że jednak byś zadzownił....przynajmniej na cropli.

Możesz podac jakimi to cudownym argumentami dysponujesz, żeby mnie przekonać?
Mam jakieś 2,5 promyka.....
Nawijaj i przekonaj mnie, żebym nie jechał...

Uprzedzając fakty- nie dasz rady.
Ostatnio edytowano 03.01.2014 20:18 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.01.2014 20:17

slapol napisał(a):Wiecie co :?:
Rzygać mi się chce, jak widzę, gdy TERAZ wszelkiej maści polityczne hieny chcą na szybko ugrać coś dla SIEBIE z tej tragedii :!:
Najmądrzejsi są TERAZ, a gdy byli u koryta GÓWNO w tej sprawie zrobili...dla mnie odrażające :!:

A co Ty Sławek dziś się urodziłeś?
Teraz kurwy wizerunek będą na tym kreować...
A zrobią w temacie, tyle co zwykle, czyli NIC.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2014 20:22

anakin napisał(a):...Mam jakieś 2,5 promyka.....
Nawijaj i przekonaj mnie, żebym nie jechał...

Ani przy 2,5 śpisz na stole i nie wiesz, gdzie drzwi wyjściowe.....jesteś spoko niegroźny gość :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2014 20:23

anakin napisał(a):.....
Teraz kurwy wizerunek będą na tym kreować...
A zrobią w temacie, tyle co zwykle, czyli NIC.

Zgoda....a urodziłem się jakiś czas temu :wink:
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 03.01.2014 20:25

slapol napisał(a):Wiecie co :?:

Normalne.
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 03.01.2014 20:28

Szkoda że nasz system prawny nie zakłada tak jak w stanach odpowiedzialności za każdą ofiarę z osobna: bydlę by miało szansę dostać 6x15 lat.
Epilog: Tragedia w Kamieniu miała miejsce 1. stycznia. Dzisiaj czyli 2 dni później policjanci z Krotoszyna (Wlkp) złapali skur...a który im wydychał 2 promile. Kierował TIRem !!! Na szczęście nie zdążył nikogo zabić. I co ? Wiedział o Kamieniu a dziś się swołocz narąbał i jechał.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone