Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

4 wyjazd do CRO

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kd
Croentuzjasta
4 wyjazd do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) kd » 25.07.2006 15:27

Witam! Proszę oi pomoc! To będzie nasz 4 wypad do CRO. Dotychczas byliśmy - Vodice, Baska Voda i Tucepi. Zwiedziliśmy Chrwację od Zadaru po Dubrownik. Teraz mamy problem- dwoje dzieci - 2 lata i 4 . Znajomi z którymi się wybieramy - 5 lat i rok . Jedziemy tylko na tydzień i nie chcemy jechac na riwierę makarską bo to trochę daleko z takimi nieznośnymi szkrabami jak nasze. I oczywiście nie wiemy gdzie. Istria lub Kvarner może wyspa KRK. Boimy sie rozczarować , bo wszyscy powtarzają ,że nie ma to jak południe Chorwacji . Doradźcie coś !!!!
POZDRAWIAM Krysia
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 25.07.2006 16:52

Bardzo fajnie i kameralnie jest na Rabie. Nie wiem niestety, jak to się ma do wyjazdu z dziećmi, bo ich jeszcze nie mam :) W każdym bądź razie na Rabie znajdziecie dzike plaże w południowej jej części, ale również olbrzymią piaszczystą (!!!) plażę na północy, w miejscowości Lopar. Z tego co pamiętam była tam nawet ogromna zjeżdżalnia, więc dzieciaki miałyby radochę. Bardzo fajna jest tez starówka na Rabie, mnóstwo knajpek... Byłem tam w 1999 roku, więc mogło się tam juz troszkę pozmieniać (oczywiście tylko na lepsze), więc gorąco polecam. :papa:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2006 19:03

wyspa krk naprawde ladna:)blisko z Polski...
a okolice baski sliczne bo sa widoki na gory:)mi sie tam bardzo podobalo:)
choc riwiera chyba najpiekniejsza;)
ale polecam:)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 25.07.2006 19:26

aisha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisha » 25.07.2006 19:39

A ja polecam Hvar, a dokladmie miejscowosc Zavala, na wypoczynek z dziecmi to wymarzone miejsce. Wlasnie wrocilam z rodzinka w sobote, bylam juz 3 razy w Chorwacji i Hvarem jestem zauroczona.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone