Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Jeśli ktoś ma namiar na sprawdzony apartament 2osoby okolice Dubrownika proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Moge polecić 2 apartamenty w Ruskamen Lokva Rogoznica. Pozdrawiam.
W tym dziale jest już kilka podobnych tematów, przeszukaj sobie i tam znajdziesz namiary (sama tak zrobiłam dokładnie rok temu i miałam super apartament). W szukajce w tym dziale wpisz ten nazwy miejscowości, które Cię interesują to będziesz miał szybciej
Witam. Próbuję wysłać do Ciebie wiadomość na pocztę z prośbą o namiary na ten apartament w Ruskamen ale poczta odrzuca Twój adres. Nie wiem dlaczego? Czy to app dla dwóch osób? Ciepłego dnia
Asiar napisał(a):Witam. Próbuję wysłać do Ciebie wiadomość na pocztę z prośbą o namiary na ten apartament w Ruskamen ale poczta odrzuca Twój adres. Nie wiem dlaczego? Czy to app dla dwóch osób? Ciepłego dnia
Tak jest to apartament dla 2 osób. Podaj namiar na siebie to ci wyśle namiary.