Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

2 dorosłych 2 dzieci

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lemini
Globtroter
2 dorosłych 2 dzieci

Postnapisał(a) lemini » 15.02.2012 15:37

2 dorosłych 2 dzieci najlepiej w sierpniu , dwa tygodnie w fajnym miejscu.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sprynia
Croentuzjasta

Postnapisał(a) sprynia » 15.02.2012 15:43

Podesle cos poznym wieczorkiem.
Pozdrav!
arii13
Turysta

Postnapisał(a) arii13 » 15.02.2012 18:07

Witam.Jeśli mogę to podepnę sie pod temat.Szukam apartamentu dwoje dorosłych plus dwojka dzieci w regionie kvarner lub wyspa krk ewentualnie istria .wybieram się w okolicy połowy czerwca.najlepiej dwa pokoje z aneksem kuchennym w miarę blisko morze.wolałbym bez pośredników oczywiście.wiem że może za dużo wymagam ale może akurat :lol: w zeszłym roku byłem w Puli w verudela beach więc w tym chciałbym troszke w dół odbić.jeśli ktoś wybiera się z TUI do verudela to mogę polecić. było czysto ,apartamenty ok.z góry dzięki i pozdrawiam
sprynia
Croentuzjasta

Postnapisał(a) sprynia » 15.02.2012 21:07

Maila poproszę, ewentualnie inny namiar to też podeślę :)
filus1974
Globtroter

Postnapisał(a) filus1974 » 15.02.2012 21:20

Witam,

Ja tez poproszę o namiary na taka kwaterkę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję :)
arii13
Turysta

Postnapisał(a) arii13 » 15.02.2012 21:27

przepraszam :D oto email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dzięki
sprynia
Croentuzjasta

Postnapisał(a) sprynia » 15.02.2012 21:48

jejku nie wiem czy się dzisiaj wyrobię tyle maili dostałam. Jakbym do jutra nic nie napisała to proszę o wiadomość na maila z informacją ile osób i ewentualne wymagania.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrav!
marfm76
Autostopowicz

Postnapisał(a) marfm76 » 18.02.2012 12:43

To ja się podepnę :)
Chcemy jechać do Chorwacji na początku lipca 1-8 całą nasza rodzinką (2 osoby dorosłe + dwie córki: 6 i 3 lata). Wyjazd z samochodem. Chcielibyśmy namiar na jakiś fajny apartament (w przyzwoitej cenie) w miejscowości w pobliżu SPLIT-u (np. do 50km -czyli najdalej Rogoznica).
Macie jakieś sprawdzone propozycje??
Będę wdzięczny za namiary.

P.S. Można tez pisać na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
marfm76
Autostopowicz

Postnapisał(a) marfm76 » 26.02.2012 09:13

Widzę że brak jest odpowiedzi :(
Czy ktoś potrafi polecić miejsce w Chorwacji (już nie koniecznie w pobliżu Splitu) na fajne wakacje z dziećmi? Jedziemy samochodem więc "im bliżej tym lepiej". Fajnie by było zmieścić się w cenie do 50 euro -czy w sezonie jest to w ogóle możliwe??
pawelh
Cromaniak

Postnapisał(a) pawelh » 26.02.2012 09:37

90 procent apartamentów przewiduje skład 2+2 to rodziny w większym składzie osobowym muszą się więcej starać.Więc najlepiej wybrać miejsce by było ładne i spełniało wasze oczekiwania i jechać.Miejsce idealne na rodzinny wyjazd to Pakostan.Czy za 50euro możliwe jak najbardziej a przy odrobinie szczęścia nawet taniej.Jak-unikać miejscowości najbardziej popularnych typu Makarska,Dubrownik,Split,Brela itp.zakotwicz gdzieś w okolicy.pozdrawiam
arii13
Turysta

Postnapisał(a) arii13 » 26.02.2012 10:03

Witam ponownie.Sprynia wielkie dzięki za namiary na kwatery.Wybrałem miejscowość Malinska i tu chciałbym spytać czy był ktoś może w tym apartamenicie
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Prosiłbym o jakieś opinie bo wpłaciłem już zaliczkę i wybieram się tam w czerwcu.A jeśli mopgę polecić jakąś stronkę z kwaterami
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tam jest dość dużo prywatnych ogłoszeń wpisuje się tylko miejscowość która nas interesuje i szukamy.
pozdrawiam
s-max
Globtroter

Postnapisał(a) s-max » 26.02.2012 10:35

marfm76 napisał(a):Widzę że brak jest odpowiedzi :(
Czy ktoś potrafi polecić miejsce w Chorwacji (już nie koniecznie w pobliżu Splitu) na fajne wakacje z dziećmi? Jedziemy samochodem więc "im bliżej tym lepiej". Fajnie by było zmieścić się w cenie do 50 euro -czy w sezonie jest to w ogóle możliwe??

Byłem 4 razy w Chorwacji - mam 3 dzieci, więć postaram się pomóc.

Cenę 50euro moim zdaniem w dobrej lokalizacji znajdziesz tylko pod koniec czerwca. Potem to 60+. Chyba, że jakieś 2-3 km od plaży a jazda autem z dzieciakami na plaze w 40C upale to nic fajnego ;-(

Nasze dzieci najlepiej się bawiły na KRKU (Baśka) w Lovranie (koło Rijeki- i w Loparze na RABIE.
mam jeszcze sporo adresów jak jestescie zainteresowani
pawelh
Cromaniak

Postnapisał(a) pawelh » 26.02.2012 12:07

To kolega słabo szuka 8O
s-max
Globtroter

Postnapisał(a) s-max » 26.02.2012 12:33

pawelh napisał(a):To kolega słabo szuka 8O

Jak masz kolego jakies kwatery z 4 miejscami do spania ponizej 50eur w lipcu i mniej niz 1 km do plazy - to prosze podaj sprawdzę chętnie.
sprynia
Croentuzjasta

Postnapisał(a) sprynia » 26.02.2012 13:31

s-max odezwij się do mnie do dam Ci namiary na co najmniej dwie kwatery poniżej 50 euro w sezonie. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrav
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

2 dorosłych 2 dzieci
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone