bezelek_89 napisał(a):Życzę w takim razie powodzeni atłumacząc się czemu jechałeś ~90 jak inni jakoś mogliu jechać bez przeszkód 130...
a dziekuje, dziekuje sprawdze na pewno
.png)
bezelek_89 napisał(a):Życzę w takim razie powodzeni atłumacząc się czemu jechałeś ~90 jak inni jakoś mogliu jechać bez przeszkód 130...
.png)
bezelek_89 napisał(a):a Wy się dziwicie dlaczego policja na świecie tak się czepia naszego narodu...
bo albo w jedną rpzeginamy i gnamy ponad 200 albo poniżej 100 w dobrych warunkach - najlepiej skrajnie lewym pasem...
.png)
Kichol napisał(a):Nie przesadzjcie z tą prędkością na autostradzie, bo faktycznie wszystkie ciężarówki czy auta z przyczepami trzymaja się okolic tych 90-95 km/h.
Co to za roznica, że ktos sobie jedzie prawym pasem z taka prędkościa osobówką ?
.png)
.png)
Pomorzanin napisał(a):Ja tam inaczej patrze na spalanie paliwa w aucie. Wcześniej miałem 3 lata od zakupu w salonie do tegoż roku Skodę Octavie II Combi 1.6 i na baku 55 litrów mogłem przejechać na 98 oktanowej benzyce ok 650-680 km. Teraz mam VW Golfa VII Combi 1.2 i na 55 litrowym baku przejeżdżam ponad 790 km komputer pokładowy wskazuje mi średnie spalanie od tankowani pierwszego do ostatniego 6.2 litra. Jazda mieszana 70% w mieście 30% poza miastem. Stosuje eco-jazde.....ostatnio jest bardzo na topie
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.