.png)
.png)
inman napisał(a):Jak czytam ile to Wasze autka spalają to jedyne co mi pozostaje to![]()
![]()
.
Są tylko trzy opcje
1. Albo Wam ktoś podczas postoju paliwa dolewa - co wydaje się mało prawdopodobne
2. Albo się udajcie do serwisu celem wymiany uszkodzonego komputera - co wydaje się dość prawdopodobne
3. Albo się sami oszukujecie - co wydaje się być najbardziej prawdopodobne (tylko po co?)
Tak tak. 280 KM, 5 sekund do 100 i 4 litry na 100 km
p.s. to tylko tak lekko przejaskrawiając
bzyq74 napisał(a):inman wątek ZK czeka, tam się "powydurniaj"
Makar..... napisał(a):bzyq74 - popieram
wermar napisał(a):inman napisał(a):Jak czytam ile to Wasze autka spalają to jedyne co mi pozostaje to![]()
![]()
.
Są tylko trzy opcje
1. Albo Wam ktoś podczas postoju paliwa dolewa - co wydaje się mało prawdopodobne
2. Albo się udajcie do serwisu celem wymiany uszkodzonego komputera - co wydaje się dość prawdopodobne
3. Albo się sami oszukujecie - co wydaje się być najbardziej prawdopodobne (tylko po co?)
Tak tak. 280 KM, 5 sekund do 100 i 4 litry na 100 km
p.s. to tylko tak lekko przejaskrawiając
Nie kazdy cisnie na kazdym biegu bez litosci.Mnie moje dziecko nauczyło płynności a wiec i ekonomicznej jazdy (jak za bardzo szarpało to haft) i wtedy o dziwo zacząłem palić,znaczy samochód zaczął coś tak około 5 l na 100 km po polsce wiec nie rozumiem dlaczego miałby spalić wiecej w drodze do Dalmacji. Inaczej nie zacznę nagle jezdzić przeciez
del_sol napisał(a):to ja mam jakies dziwne auto w miescie żre 9l a przy 170km/h chlapie 12l jak poczytalem te posty to chyba zminie na Tico i tez bede mial 5l :0
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.