.png)
dids76 napisał(a):Za mną żużlowy weekend. W sobotę finał SEC w Chorzowie a w niedziele finał Nice ligi. Powiem tak, w niedzielę emocji w jednym wyścigu tyle ile w całych sobotnich zawodach
![]()
.png)
marze_na napisał(a):Weekend spędzaliśmy podobnie. I wrażenia też mamy podobne
.
W sobotę na Śląskim wynudziłam się okrutnie. Za to w niedzielę na Olimpijskim Sparta z Włókniarzem stworzyła widowisko, że palce lizać
.png)
Trajgul napisał(a):Mimo, uroczystości rodzinnej, musiałem usiąść z boku, by obejrzeć mecz z Rybnika. Świetne zawody.
.png)
. Stylu jazdy nie kupuję, chociaż doceniam fakt, że rywali kopie już rzadziej .png)
marze_na napisał(a):Proszę nie strzelać, ale mnie Bartek Zmarzlik zupełnie nie porywa. Owszem jest aktualnie najlepszy i tytuł należy mu się bez dwóch zdań, ale nie odczuwam z tego powodu nawet ułamka tych emocji, jakie towarzyszyły mi kiedy o złoto IMŚ bił się Tomek Gollob.
Wyjątkowy talent Zmarzlika połączony z ogromną pracowitością znajduje w tym sezonie odzwierciedlenie w klasyfikacji GP. I dobrze, bo lepsze złoto Polaka niż Madsena czy Emila. Stylu jazdy nie kupuję, chociaż doceniam fakt, że rywali kopie już rzadziej
.
.png)
dids76 napisał(a):My zrobiliśmy duuuży krok do awansu do Ekstraligi, ale w ubiegłym roku ten pierwszy krok też był duży a nam się nie udało![]()
![]()
.png)
marze_na napisał(a):dids76 napisał(a):My zrobiliśmy duuuży krok do awansu do Ekstraligi, ale w ubiegłym roku ten pierwszy krok też był duży a nam się nie udało![]()
![]()
Trzymam kciuki za awans.
A jeszcze lepiej jakby awansował w ROW i Ostrovia spuszczając Staleczkę w barażach. No ale to już rozważania z gatunku science fiction.
.png)
dids76 napisał(a):Tak naprawdę ucieszyło mnie już wczoraj https://rybnik.naszemiasto.pl/ekstralig ... c2-7338761 ale nadal się cieszę![]()