Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrzej29
Cromaniak
Re: speedway :D

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 24.03.2014 20:22

Już nie mogę się doczekać piątku, kierunek Motoarena Toruń i pierwsze zawody, będzie jazda.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.03.2014 20:28

andrzej29 napisał(a):Już nie mogę się doczekać piątku, kierunek Motoarena Toruń i pierwsze zawody, będzie jazda.
Ja też ...... rozpoczęcia sezonu , no i nasi w końcu w ekstralidze.
Mam też cichą nadzieję że nasi rozjadą Toruń (marzenie ściętej głowy :roll: ) na rozpoczęcie sezonu i oby pogoda dopisała.
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 29.03.2014 14:32

A to my z flagą na Motoarenie. Było super choć nie zbyt ciepło. Gollob pierwsza klasa.
http://www.torun.sport.pl/sport-torun/5 ... s=og.likes
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 29.03.2014 17:26

A ja właśnie podziwiam festiwal upadków podczas opolskich eliminacji IMśJ.
Pierwsze zawody w sezonie :).
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 29.03.2014 17:52

marze_na napisał(a):A ja właśnie podziwiam festiwal upadków podczas opolskich eliminacji IMśJ.
Pierwsze zawody w sezonie :).

Ja tylko czytałem relację :? W Opolu obsada jednak trochę słabsza niż w Pile
Nasz Kacper skończył na drugim miejscu :oczko_usmiech: :mrgreen:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 05.05.2014 13:38

Obrazek

Po wczorajszym cyrku w Gdańsku , zastanawiam się teraz , czy warto było czekać całą zimę . :evil:
To co się działo wczoraj na stadionie GKS"u to była profanacja speedway'a!!!!!
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 05.05.2014 13:47

maniust napisał(a):Po wczorajszym cyrku w Gdańsku , zastanawiam się teraz , czy warto było czekać całą zimę . :evil:
To co się działo wczoraj na stadionie GKS"u to była profanacja speedway'a!!!!!

Biorąc pod uwagę fakt, że GKS ledwo co wystartował.... to i tak cud że nadal jadą. Jakoś miesiąc temu poszła plotka po wielu klubach, że Wybrzeże pojedzie trzy mecze i się wycofa z ligi. Oby ta przygoda z e-ligą skończyła się co najmniej tak jak gnieźnieńska.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 26.05.2014 07:56

To co pokazali nasi żużlowcy wczoraj w Gdańsku , to już kompletne dno i dwa metry mułu.
Zero walki , zero wiary w wygraną , rękoczyny między żużlowcami w parku , zero sprzętu , brak kasy widać gołym okiem , odchodzi trener , prezesi kłamią na potęgę i robią kibiców w jajo , .......i winnych tego bajzlu nie ma. :(
Przykre to ........ :(

Czas poszukać inne hobby.....
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 26.05.2014 08:04

No chyba się nie przerzucisz na "kopaną"???? :wink:
U nas kasa jest (z miasta), wszystko powinno być ok, a jadą taka padakę że za rokchyba znów 2liga (czyli trzecia :? ).
No ale na 2 ligę też będę chodził :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 26.05.2014 08:18

"Moi" też jadą padakę. Niby większy budżet, wzmocniony skład, a punktów mniej jak przed rokiem.

Zmiany hobby jednak nie biorę pod uwagę :D .
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 26.05.2014 08:27

marze_na napisał(a):"Moi" też jadą padakę. Niby większy budżet, wzmocniony skład, a punktów mniej jak przed rokiem.

Mimo że moi mają punkt przewagi na twoją drużyną to chyba jednak GKS jedzie większą padakę , - 86 :(

Najbliższy terminarz też mamy nie ciekawy i szansę na powiększenie dorobku minusowego. :(

8.VI (niedziela) - VII runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - SPAR Falubaz Zielona Góra
22.VI (niedziela) - IX runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Betard Sparta Wrocław
3.VIII (niedziela) - XI runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
24.VIII (niedziela) - XIII runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów

Jedynie mooooooże z wami nasi se poradzą, moooooże...... :?
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 26.05.2014 09:05

dids76 napisał(a):No chyba się nie przerzucisz na "kopaną"???? :wink:
U nas kasa jest (z miasta), wszystko powinno być ok, a jadą taka padakę że za rokchyba znów 2liga (czyli trzecia :? ).
No ale na 2 ligę też będę chodził :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zawsze dziwi mnie fakt zatrudniania takich panów jak Harris a potem dziwienie się że on nic nie jedzie. Przecież tak jest w każdym klubie, sezon po sezonie. Woryna dobrze rokuje.

"Moi" też jadą padakę. Niby większy budżet, wzmocniony skład, a punktów mniej jak przed rokiem.

Bo Woffi nie ma sezonu konia.

Mimo że moi mają punkt przewagi na twoją drużyną to chyba jednak GKS jedzie większą padakę , - 86 :(

Najbliższy terminarz też mamy nie ciekawy i szansę na powiększenie dorobku minusowego. :(

8.VI (niedziela) - VII runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - SPAR Falubaz Zielona Góra
22.VI (niedziela) - IX runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Betard Sparta Wrocław
3.VIII (niedziela) - XI runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
24.VIII (niedziela) - XIII runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów

Zobaczymy jak długo Wybrzeże pociągnie. Ja bardzo lubiłem jeździć do Gdańska na mecze, podobała mi się atmosfera .. no i fajne koleżanki tam mam :mrgreen:
Szczerze życzę, aby GKS dojechał do końca ligi i aby w przyszłym sezonie na Długich Ogrodach nadal żużel był. Będzie z tym bardzo ciężko.

Mam to szczęście że z żużla mnie skutecznie wyleczono kilka lat temu i teraz jedynie obserwuję ze spokojem sobie wszystko.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 26.05.2014 09:12

arb napisał(a):Zawsze dziwi mnie fakt zatrudniania takich panów jak Harris a potem dziwienie się że on nic nie jedzie. Przecież tak jest w każdym klubie, sezon po sezonie. Woryna dobrze rokuje.

Harris poprzedni sezon ligowy miał całkiem dobry (o GP nie mówię ;) ), teraz nie jedzie nigdzie. W GP totalna porażka, u nas to samo w Anglii też cienko.
O Worynę się boję że nam go ktoś "sprzątnie". Ma chłopak "papiery" na jazdę, a jak polecimy do 2 ligi, to raczej w Rybniku nie zostanie. :?
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 26.05.2014 09:23

Niezależnie już od wyników ligowych polecam przyjrzeć się bliżej młodemu Drabolowi. To jak wygląda na motocyklu, jaki już teraz ma balans, jak pokonuje łuki. Ma też dobrego opiekuna ;)
Rośnie nam kandydat na mistrza świata, ale to takie moje zdanie prywatne...
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 26.05.2014 09:33

dids76 napisał(a):O Worynę się boję że nam go ktoś "sprzątnie". Ma chłopak "papiery" na jazdę, a jak polecimy do 2 ligi, to raczej w Rybniku nie zostanie. :?

Nasza Krystyna będzie w potrzebie, bo na przyszły sezon zostaje nam tylko Mike, też ściągnięty z Rybnika zresztą :wink: . Tyle, że kolejka po Worynę będzie pewnie dłuższa i tacy z grubszym portfelem też się ustawią.

arb napisał(a):Niezależnie już od wyników ligowych polecam przyjrzeć się bliżej młodemu Drabolowi.

Z Drabikiem zrobił licencję Bartek Smektała. Również polecam bacznie się przyglądać.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone