.png)
Ja też ...... rozpoczęcia sezonu , no i nasi w końcu w ekstralidze.andrzej29 napisał(a):Już nie mogę się doczekać piątku, kierunek Motoarena Toruń i pierwsze zawody, będzie jazda.
.png)
.png)
maniust napisał(a):Po wczorajszym cyrku w Gdańsku , zastanawiam się teraz , czy warto było czekać całą zimę .![]()
To co się działo wczoraj na stadionie GKS"u to była profanacja speedway'a!!!!!
.png)
.png)
marze_na napisał(a):"Moi" też jadą padakę. Niby większy budżet, wzmocniony skład, a punktów mniej jak przed rokiem.
.png)
dids76 napisał(a):No chyba się nie przerzucisz na "kopaną"????![]()
U nas kasa jest (z miasta), wszystko powinno być ok, a jadą taka padakę że za rokchyba znów 2liga (czyli trzecia).
No ale na 2 ligę też będę chodził![]()
![]()
![]()
"Moi" też jadą padakę. Niby większy budżet, wzmocniony skład, a punktów mniej jak przed rokiem.
Mimo że moi mają punkt przewagi na twoją drużyną to chyba jednak GKS jedzie większą padakę , - 86![]()
Najbliższy terminarz też mamy nie ciekawy i szansę na powiększenie dorobku minusowego.![]()
8.VI (niedziela) - VII runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - SPAR Falubaz Zielona Góra
22.VI (niedziela) - IX runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Betard Sparta Wrocław
3.VIII (niedziela) - XI runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
24.VIII (niedziela) - XIII runda DMP: Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów
.png)
arb napisał(a):Zawsze dziwi mnie fakt zatrudniania takich panów jak Harris a potem dziwienie się że on nic nie jedzie. Przecież tak jest w każdym klubie, sezon po sezonie. Woryna dobrze rokuje.
.png)
.png)
dids76 napisał(a):O Worynę się boję że nam go ktoś "sprzątnie". Ma chłopak "papiery" na jazdę, a jak polecimy do 2 ligi, to raczej w Rybniku nie zostanie.
arb napisał(a):Niezależnie już od wyników ligowych polecam przyjrzeć się bliżej młodemu Drabolowi.