Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 11.11.2008 20:35

Cała moja rodzina to zagorzali kibice żużla. Ciekawi mnie czy ktoś z forumowiczów też nim jest. :) Odezwijcie się kibice speedwaya !
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2008 21:07

jestem kibicem żużla z cebulką z patelni
j23
Cromaniak

Postnapisał(a) j23 » 11.11.2008 22:24

byłem
cerber
Croentuzjasta
Re: speedway :D

Postnapisał(a) cerber » 12.11.2008 02:10

kasia72 napisał(a):Cała moja rodzina to zagorzali kibice żużla. Ciekawi mnie czy ktoś z forumowiczów też nim jest. :) Odezwijcie się kibice speedwaya !

Nareszcie na cro. pojawili się wielbiciele czarnego sportu. Na 100% fani Unii Leszno. :lol:
Ja jestem z Wrocława co automatycznie czyni mnie kibicem WTS Sparta.
Miło spotkać kibiców speedwaya. :papa:
pimael
Odkrywca

Postnapisał(a) pimael » 12.11.2008 08:38

Kolejarz Rawicz wita fanów żużla. Nasz sezon był fatalny :oops: ale mam nadzieję że chociaż wśród cromaniaków nie będziemy pośmiewiskiem. :)
Łukasz.D
Croentuzjasta
:)

Postnapisał(a) Łukasz.D » 12.11.2008 09:32

Hej hej Falubaz. Wita fan myszki mickey
Jogi
Podróżnik

Postnapisał(a) Jogi » 12.11.2008 11:20

Hej. My (ja,żona i młodszy syn) jesteśmy zapalonymi kibicami żużla. Chodzimy na każdy mecz w Krośnie. Trochę szkoda, że nasza drużyna jest ostatnia w Polsce, ale ważne, że jeżdżą. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie lepiej.
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 12.11.2008 15:24

cerber napisał(a):
kasia72 napisał(a):Cała moja rodzina to zagorzali kibice żużla. Ciekawi mnie czy ktoś z forumowiczów też nim jest. :) Odezwijcie się kibice speedwaya !

Nareszcie na cro. pojawili się wielbiciele czarnego sportu. Na 100% fani Unii Leszno. :lol:
Ja jestem z Wrocława co automatycznie czyni mnie kibicem WTS Sparta.
Miło spotkać kibiców speedwaya. :papa:

Masz racje kibicujemy Unii Leszno.
Dziękuje Wam wszystkim że się odezwaliście. Fajnie że są na tym forum kibice czarnego sportu :D . Myślę że nie raz będziemy mogli podyskutować na temat tej dyscypliny :lol: Pozdrawiam
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 12.11.2008 16:47

Byłem Start Gniezno
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2008 17:21

witam, tylko Wam wszystkim pozazdrościć, ja byłem wielkim fanem naszej drużyny (Motor Lublin), ale to już dawna historia. A skład był wtedy extra: Hans Nielsen, Leigh Adams, Darek Śledź, Marek Kępa, ech szkoda gadać. Wszystko się rozleciało ale...... coś się zaczyna dziać i może już wkrótce znowu na tor nad Bystrzycą zawita znowu żużel...
astropl
Croentuzjasta

Postnapisał(a) astropl » 12.11.2008 21:10

Ja z Częstochowy, więc w imieniu całej rodzinki:

Mistrz, mistrz, CKM!!!

P.S. Wiem, wiem, w tym roku, delikatnie mówiąc, nie wyszło... :(
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 12.11.2008 21:43

Kasia72-nie ma to jak Unia Leszno. Co prawda w końcu sezonu trochę przespali. Lubelski- Adams już od dawna jeździ u nas ale i on miał słabszą końcówkę.
Co do Częstochowy- już jakiś czas idą na mistrza tyle, że jak na klasztor-jest pod górkę :-)
Pozdr
mariusz29
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mariusz29 » 12.11.2008 21:54

KS Apator (UNIBAX) Toruń. W tym roku 4 gwiazdka... :D
Podziękowania dla Unii za kolejną, wspaniałą walkę w finale.
W przyszłym roku zapraszamy na nowy stadion.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2008 22:21

kjedi napisał(a):Kasia72-nie ma to jak Unia Leszno. Co prawda w końcu sezonu trochę przespali. Lubelski- Adams już od dawna jeździ u nas ale i on miał słabszą końcówkę.
Co do Częstochowy- już jakiś czas idą na mistrza tyle, że jak na klasztor-jest pod górkę :-)
Pozdr

witaj, tak wiem bo trochę śledzę obecny żużel. Ale czasy o których pisałem to początek lat 90-tych. Takiej paki jak wtedy była u nas w Lublinie to mógł każdy klub pozazdrościć. Jeździł jeszcze Darek Stenka, wypożyczony z Wybrzeża Gdańsk, Robert Jucha, mieliśmy dobrych juniorów. Na stadion przy al.Zygmuntowskich przychodziło po 20 i więcej tysięcy ludzi. Zero burd, rozrób, to było wielkie widowisko, oklaski na stojąco, fale..... ech co tam pisać. Każdy bieg w którym jechał Profesor (Hans Nielsen) to było widowisko nienagannego a wręcz perfekcyjnego stylu jazdy, zawsze czyściutki kombinezon, motor ( bo prawie zawsze pierwszy)
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 12.11.2008 22:33

Tak naprawdę to od Profesora zaczął się czas obcokrajowców w Polsce
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone