Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 13.03.2009 21:49

tygrys500 napisał(a):Tylko żeby "zabijaka" Baliński kogoś nie wsadził w płot.

Zacznijmy od tego że Balon nikogo nie zabił. Jest niesamowitym wojownikiem, chociaż faktycznie czasem przesadzi. Jest mu jednak daleko do zawodnika który prawie zawsze jezdzi na granicy faulu a jest nim nasz mistrz Nicki. To on pięknie potrafi spowodować upadek, a wykluczony jest zawsze inny zawodnik.
Pozdrawiam :D
tygrys500
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tygrys500 » 14.03.2009 23:09

Rzeczywiście jest mu daleko......nigdy nie będzie IMŚ.
Jeżeli chodzi o chamskie zachowanie zawodników na torze to Leszczynianie są w światowej czołówce ,poza Małym i Adamsem. Kopać leżącego zawodnika na torze to domena Kasprzaków. Może ten Baliński nie jest taki zły zawsze zostawi miejsca atakującemu po zewnętrznej ,czyli za bandą :lol:
astropl
Croentuzjasta

Postnapisał(a) astropl » 14.03.2009 23:12

tygrys500 napisał(a):Rzeczywiście jest mu daleko......nigdy nie będzie IMŚ.
Jeżeli chodzi o chamskie zachowanie zawodników na torze to Leszczynianie są w światowej czołówce ,poza Małym i Adamsem. Kopać leżącego zawodnika na torze to domena Kasprzaków. Może ten Baliński nie jest taki zły zawsze zostawi miejsca atakującemu po zewnętrznej ,czyli za bandą :lol:

Święte słowa!
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 15.03.2009 10:23

Bardzo dobrze wiem że Balon nigdy nie będzie IMŚ. Tak samo nienawidzę chamskiej jazdy i wstydzę się za wszystkie złe rzeczy które zrobił Kasprzak. Musimy jednak widzieć te błędy u wszystkich zawodników a nie tylko tych których nie lubimy. Nicki jest IMŚ i tym bardziej powinien pokazywać super jazdę.
Życzę wszystkim miłej niedzieli a w trakcie sezonu dużo pozytywnych emocji na stadionach :papa:
AnetaA
Cromaniak

Postnapisał(a) AnetaA » 16.03.2009 00:36

Nie mogę nie być kibicem,choćby z racji obecnego miejsca zamieszkania-Leszno-samo przez się się rozumie,tu wszyscy kibicują.Na co dzień obcuje również z tłumem kibiców,więc po prostu inaczej się nie da.Teraz kibicuję w zaciszu domowym,ale mocno ściskam kciuki za Unię.
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 05.04.2009 12:31

Nie wiem jak Wy, ale ja dziś wybieram się na mecz :hearts:
Czekaliśmy prawie pół roku.
Chciałabym też gorąco pozdrowic wszystkich kibiców a w szczególności kibiców Częstochowy. Wierzę że wasze kłopoty szczęśliwie się rozwiążą.
Pozdrawiam :papa:
astropl
Croentuzjasta

Postnapisał(a) astropl » 05.04.2009 13:10

kasia72 napisał(a):Nie wiem jak Wy, ale ja dziś wybieram się na mecz :hearts:
Czekaliśmy prawie pół roku.
Chciałabym też gorąco pozdrowic wszystkich kibiców a w szczególności kibiców Częstochowy. Wierzę że wasze kłopoty szczęśliwie się rozwiążą.
Pozdrawiam :papa:

Dzięki za słowa otuchy, ale dzisiaj możecie już sobie dopisać dwa punkty. Gratulacje!
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 05.04.2009 20:30

Było suuuuper , moja kochana Unia wygrała.
Nasz Chorwat Jurica jechał wspaniale, wygrał nawet z Tomkiem Golobem.
Mam nadzieję że ten sezon będzie nasz :lol:
Pozdrawiam wszystkich i czekam na Was na naszym stadionie :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2009 06:08

"Żużel po roku przerwy wraca do Lublina. Kibice świętowali pod ratuszem

Wczoraj pod miejskim ratuszem kibice lubelskiego żużla urządzili happening. Imprezę zorganizowali z okazji rozpoczęcia nowego sezonu - start w niedzielę, godz. 15.30 (mecz z Orłem Łódź na stadionie przy Al. Zygmuntowskich 5).

Grupa najwierniejszych fanów zespołu KMŻ Lublin rozdawała przechodniom ulotki zachęcające do przyjścia na spotkanie. Wylosowano pięć wejściówek na niedzielne zawody, a także zorganizowano quiz historyczny z wiedzy o "czarnym sporcie". Jego zwycięzca otrzymał całosezonowy karnet.

Podobny podarunek kibice sprawili również prezydentowi miasta, Adamowi Wasilewskiemu oraz jego zastępcom. Włodarz miasta zapowiedział, że będzie się pojawiał na meczach."
Kurier Lubelski 4.04.2009
:D :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 06.04.2009 06:13

A my za to zaczęliśmy mocno...Lotos Wybrzeże przegrał na własnym torze na inaugurację ekstraligi z Unibaxem Toruń 41:49.
mariusz29
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mariusz29 » 06.04.2009 20:11

JacYamaha napisał(a):A my za to zaczęliśmy mocno...Lotos Wybrzeże przegrał na własnym torze na inaugurację ekstraligi z Unibaxem Toruń 41:49.

Dla jednych zmartwienie, dla innych radość...
Świetny początek ulubionego Apatora, ale Wybrzeże pokazało że potrtafi nieźle jeździć. :)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 06.04.2009 20:16

Troszkę to marna pociecha ale pierwsze koty za płoty....
tygrys500
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tygrys500 » 07.04.2009 13:57

A moi przerżneli w Rzeszowie ,bo Nikolai zaspał na samolot :(
cerber
Croentuzjasta

Postnapisał(a) cerber » 10.04.2009 08:13

Atlas jak zwykle na początku ospale! Mam nadzieję, że w tym roku powalczymy lepiej niż w poprzednim. W poniedziałek 13.04. jedziemy u nas z Gdańskiem a 19.04. z Częstochową. Gdańsk pokazał, że umie walczyć i zapowiada się ostre starcie /oczywiście na torze/. Z Włókniarzem też nie będzie lekko ale mam nadzieję, że obie drużyny przewieziemy i podskoczymy trochę w tabeli. :sm:

Pozdrawiam fanów speedwaya!!!

Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na GP 9.05. do Leszna?
cerber
Croentuzjasta

Postnapisał(a) cerber » 10.04.2009 08:20

Gratuluacje dla Lublina! Trzymam za Was kciuki!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone