napisał(a) Biało-czerwony » 26.10.2009 10:27
skee napisał(a):Zdaje się, że ogólnie rodzina Kasprzaków nie jest lubiana wśród reszty zespołu. Kasprzakowie przez cały sezon byli w ciągłym konflikcie nie tylko z trenerem i zarządem (Kasprzakowie zawsze wiedzą lepiej - taki rodzinny syndrom), ale co gorsza z innymi zawodnikami (m.in. Hampelem i Balim). Doszło do tego, że zawodnicy zarzucając Kasprzakowi, że nie chce jechać parowo dla drużyny, odmawiali jazdy z nim w parze (również na treningach!). Taki mały cytat z forum żuzlowego jednego z Unistów: Z KRZYCHEM NIKT W PARZE NIE CHCE JEŹDŹIĆ. OSTATNIO NP. PO UKOŃCZONYM BIEGU BALI KRZYCZAŁ K..WA MAĆ Z T TYM CH...EM NIGDY JUZ NIE POJADĘ. To może świadczyć o atmosferze w zespole - dlatego pewnie Dworakowski doszedł do wniosku, że dla dobra drużyny lepiej pozbyć się źródła niesnasek i kłopotów. I dobrze, bo Leszno to naprawdę ekipa z potencjałem.
tak szczegółowo sprawy nie znałem. Ciekawe... Prawdopodobnie Kasprzak zmieni klub i moze podpisze kontrakt z gorzowską Stala lub z Polonią. Kto wie? A może dogadają się....pozyjom - uwidim.
A swoja drogą pamietam też, jak inny klan rodzinny budził tyle samo (a może i wiecej) emocji i kontrowersji swoim postępowaniem co wyżej wymieniony.... zwłascza senior rodu.. papa Gollob

Ale to juz historia...
Niebawem wszystko się wyjaśni. Unibax pewnie zrezygnuje z Kościechy i podpisze knotrakt z jakimś zawodnikiem z zagrancy... może z kolejnym Kangurem

, równie młodym i tak perspektywicznym jak Ward żużlowcem
za pięc misięcy nowy sezon. Oby tylko do tego czasu wprowadzono sensowne zmiany w regulamini spedway ekstraligii. O dwóch propozycjach juz pisałem.
Poza tym, wydaje mi się, że i drugą fazę rozgrywek, tj. rundę play-offów, nalezałoby przeprowadzać inaczej... ale to juz dyskusja na długie zimowe wieczory
Skee, szampana już wypiłeś? Podobno prezydent ZG ma ogłosić dzisiejszy dzień dniem wolnym od pracy
U nas w Toronto w ubiegłym roku też było istne szaleństwo...