Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skee
Croentuzjasta

Postnapisał(a) skee » 31.10.2009 07:56

klopot napisał(a):
JAKOV2004 napisał(a):Trener z Opola :D jest tam w ZG tylko dodatkiem, nie oszukujmy się...

Ciekawe czemu poprzednicy nie potrafili wspiąć się na fotel mistrza? Skład drużyny, nie oszukujmy się...
Niesamowici kibice, dobra organizacja.
Pozdrawiam
Rafał

Żyto można zarzucać niewyparzony język, ale jedno trzeba mu oddać - potrafił zmotywować zespół i to rzeczywiście zespół bez gwiazdy. Dlatego jak jednemu nie szło, punkty zdobywał drugi, a słabe okresy mieli w tym zezonie absolutnie wszyscy, no może poza Dobruckim i Lindgren (choć i oni zaliczyli po jednej solidnej wpadce). Na szczęście Żyto i Dowhan (ten twardą rozmową potrafił doprowadzić do pionu Iverssena) zmobilizowali zespół na finały i naprawdę, choć to może wydawać się nieprawdopodobne, do Torunia Falubaz jechał z nastawieniem na zwycięstwo, a nie obronę wyniku z Zielonki. I było to widać następnego dnia na torze.
JAKOV2004
Odkrywca

Postnapisał(a) JAKOV2004 » 28.11.2009 19:42

Walas odchodzi z Falubazu 8)
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 24.12.2009 17:28

Kochani spedwey-maniacy, życzę Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia zdrowia, szczęścia i miłości w gronie rodziny i przyjaciół :D
andrzej29
Cromaniak

Postnapisał(a) andrzej29 » 24.12.2009 23:51

Witam wszystkich maniaków żużla.
Aż zazdroszczę Wam jak mówicie o Falubazie czy innych drużynach . U Nas w Pile kiedyś mieliśmy super drużynę która zdobyła mistrzostwo extraligi ale to odległe czasy. Wtedy to była ekipa na czele której stał sam profesor z oxfordu Hans Nielsen i gdy chodziło się na mecze to stadion pękał w szwach. A teraz bardzo słabiutko u Nas z żużlem :( 2 liga brak sponsorów, ciężko jest wrócić do najwyższej ligi. Ale cóż na to nic się nie poradzi.
Pozdrawiam kibiców żużla.
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 25.12.2009 10:45

Andrzeju,
Czasy kiedy profesor jeździł faktycznie dla Was były wspaniałe. To pod jego okiem jeździł "pęczek" Rafałów, z których w końcu dwóch zrobiło niezłe kariery . Ale fortuna kołem się toczy więc może i w Pile powrócą dobre czasy.
Pozdr
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 25.12.2009 10:51

Kasiu-Zdrowych Spokojnych Świąt.
P.S. Mówi Ci coś nazwisko Piotrowiak?
andrzej29
Cromaniak

Postnapisał(a) andrzej29 » 25.12.2009 11:42

kjedi napisał(a):Andrzeju,
Czasy kiedy profesor jeździł faktycznie dla Was były wspaniałe. To pod jego okiem jeździł "pęczek" Rafałów, z których w końcu dwóch zrobiło niezłe kariery . Ale fortuna kołem się toczy więc może i w Pile powrócą dobre czasy.
Pozdr

Miejmy nadzieje że kiedyś powróci do Piły żużel na wysokim poziomie, trzeba czekać może kiedyś to nastąpi. Pozdrawiam
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 25.12.2009 11:42

kjedi napisał(a):Kasiu-Zdrowych Spokojnych Świąt.
P.S. Mówi Ci coś nazwisko Piotrowiak?

Mówi mi, a dlaczego pytasz?
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 25.12.2009 12:24

Pytam bo ze ś.p. Sławkiem razem chodziłem do liceum
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 25.12.2009 20:48

No proszę jak to wszędzie można znalezć wspólnych znajomych. Niedawno to wy chodziliście do tego liceum, a teraz moja córa jest tam w klasie maturalnej.Pozdrawiam :D
Viniu
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Viniu » 25.12.2009 20:58

Może jeszcze nie całkiem spóźnione, niemniej jednak bardzo szczere życzenia tradycyjnych Wesołych Świąt przesyłam z ziemi Falubazu :)

Pozdrawiam :)
Biało-czerwony
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Biało-czerwony » 29.12.2009 13:04

andrzej29 napisał(a):Witam wszystkich maniaków żużla.
Aż zazdroszczę Wam jak mówicie o Falubazie czy innych drużynach . U Nas w Pile kiedyś mieliśmy super drużynę która zdobyła mistrzostwo extraligi ale to odległe czasy. Wtedy to była ekipa na czele której stał sam profesor z oxfordu Hans Nielsen i gdy chodziło się na mecze to stadion pękał w szwach. A teraz bardzo słabiutko u Nas z żużlem :( 2 liga brak sponsorów, ciężko jest wrócić do najwyższej ligi. Ale cóż na to nic się nie poradzi.

jako kibic torunskiego unibaxu rowniez zycze sportowych sukcesow pilskiej druzynie. ... kiedy Wasza Polonia zdobywala medale dmp, w Twoim miescie odbywalem polroczne przeszkolenie w pilskim SPR-ze przy ul. podchorazych...stad moja duza duza sympatia do Pily :D a wiec klubowi znad Gwdy i jego Kibicom zycze w nowym, 2010 r., sezonie duzo radosci z, mam nadzieje, swietnych wynikow... i oczywiscie pilskiemu klubowi szybkiego powrotu do speedway ekstraligi :D

....a wszystkim speedway cro-forumowiczom w nowym roku sve najbolje :D

....Waszym druzynom oczywiscie satysfakcjonujacych wynikow..... :D

...mam nadzieje ze nowy sezon bedzie rownie emocjonujacy co miniony i okraszony wieloma niespodziankami....ktore dodaja tylko tej dyscyplinie specyficznego "smaczku" i stanowia przeciez sol tego sportu...

... i uwaga :!: nasz Unibax juz nadchodzi :D ...a wiec drodzy cro-kibice, trzymajcie sie gaznikow swoich zawodnikow , bo nie bedzie Wam z nami w tym nowym roku po drodze :D

pozdrowionka dla Was wszystkich :papa:
andrzej29
Cromaniak

Postnapisał(a) andrzej29 » 13.01.2010 19:07

Biało-czerwony napisał(a):
andrzej29 napisał(a):Witam wszystkich maniaków żużla.

jako kibic torunskiego unibaxu rowniez zycze sportowych sukcesow pilskiej druzynie. ... kiedy Wasza Polonia zdobywala medale dmp, w Twoim miescie odbywalem polroczne przeszkolenie w pilskim SPR-ze przy ul. podchorazych...stad moja duza duza sympatia do Pily :D a wiec klubowi znad Gwdy i jego Kibicom zycze w nowym, 2010 r., sezonie duzo radosci z, mam nadzieje, swietnych wynikow... i oczywiscie pilskiemu klubowi szybkiego powrotu do speedway ekstraligi :D

....a wszystkim speedway cro-forumowiczom w nowym roku sve najbolje :D

....Waszym druzynom oczywiscie satysfakcjonujacych wynikow..... :D

...mam nadzieje ze nowy sezon bedzie rownie emocjonujacy co miniony i okraszony wieloma niespodziankami....ktore dodaja tylko tej dyscyplinie specyficznego "smaczku" i stanowia przeciez sol tego sportu...

... i uwaga :!: nasz Unibax juz nadchodzi :D ...a wiec drodzy cro-kibice, trzymajcie sie gaznikow swoich zawodnikow , bo nie bedzie Wam z nami w tym nowym roku po drodze :D

pozdrowionka dla Was wszystkich :papa:

W tym 2010 roku życzę Tobie kolego wszystkiego najlepszego, aby Twoja drużyna osiągała jak najwięcej sukcesów.
P.s. Zawsze były super mecze Polonia Piła - Apator Toruń. A Wasz stadion-tylko pozazdrościć. I już w kwietniu pierwszy mecz z Wrocławiem. Powodzenia.
Pozdrawiam!
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 03.03.2010 16:07

Kibice kochani, po kilku miesiącach ciszy, usłyszałam wczoraj ulubiony warkot silników. Nasze chłopaki wyjechały wczoraj na własny tor. Teraz widać i słychać ( mimo dzisiejszego śniegu ) że wiosna idzie :D

:papa:
andrzej29
Cromaniak

Postnapisał(a) andrzej29 » 27.03.2010 21:54

Wczoraj w Pile usłyszałem warkot motocykli żużlowych, zaczyna się :D choć to tylko druga liga.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone