Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 03.08.2010 13:42

W Danii całkiem całkiem pojechali choć mieliśmy parę błędów po których musieliśmy odrabiać ale wszystko w końcu ułożyło się po naszej stronie. Wszyscy pojechali jak mogli tego dnia, ale klasą dla siebie był tego dnia Gollob. Gratulacje dla chłopaków. :wink: :wink:
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 03.08.2010 13:45

W Pile porażka :( przegraliśmy z Rawiczem i w tym momencie odpłynęły nam marzenia o pierwszej lidze gdyż nie dostaliśmy się do fazy play off.
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 29.08.2010 09:02

No i jak forumowicze wybrał się ktoś do Gorican?
Na kogo stawiacie?
Zareklamowałam tę dyscyplinę sportu naszemu gospodarzowi w Chorwacjii. Będzie oglądał. Mamy nowego fana :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2010 11:55

To błąd .
Bedzie sie z was śmiał ;)

Po dwóch seriach na prowadzeniu są Crump i Lindgren, którzy zgromadzili komplet punktów. Polacy jak na razie bardzo słabo. Z naszych zawodników punktowali tylko Holta (3) i Gollob (1)
Hampel dwa razy czwarty.Gollob trzeci i czwarty

Rakija była zbyt mocna ?
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 29.08.2010 12:22

Przypomnieli sobie jednak jak się jezdzi :D
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 29.08.2010 13:59

Szkoda że w finale nie było żadnego Polaka :(
Na pocieszenie wygrał mój ulubiony zawodnik. Brawo Greg :lol:

Hancock
Harris
Crump

I kto tak stawiał? :)
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 03.09.2010 11:53

kasia72 napisał(a):Szkoda że w finale nie było żadnego Polaka :(
Na pocieszenie wygrał mój ulubiony zawodnik. Brawo Greg :lol:

Hancock
Harris
Crump

I kto tak stawiał? :)

Witam!

Właśnie wróciłem! Cóż za szaleństwo: najpierw sobotnia ulewa, ale mnie i tak rozgrzała sprawa biletów - zamówiłem je poprzez www.eventim.hr - okazało się, że zamiast 10 rzędu, dostaliśmy 1, a co więcej, jedno z wyznaczonych miejsc, w ogóle nie istnieje! Po godzinie szarpaniny z organizatorami, wydarliśmy w końcu od nich ósmy rząd i to pod koniec przeciwległej prostej, w dodatku jedno z miejsc było za słupem, podtrzymującym całą konstrukcję dachu, ale niech tam... O 20 zawody odwołano - rzeczywiście, o jeździe w tym dniu mowy nie było, o noclegu w pobliżu - także. Więc pojechaliśmy tam, gdzie mieliśmy nocować normalnie - do Nowego Vinodolskiego na Kvarnerze (280 km) - a tam bura... Po przespaniu się, o ósmej z powrotem do Goriczan, a po zawodach - takiego finału rzeczywiście chyba nikt się nie spodziewał - znów do Nowego :) Bura co prawda przeszła, ale nazajutrz padało cały dzień. Dopiero wtorek i środa były słoneczne, ale morze niestety już zdążyło zjechać z 24 na 19 stopni... :( Trudno... Wczoraj jeszcze tylko małe zakupy wiadomego typu :P i o 23 wróciłem do Częstochowy.

Mimo wszystko - warto było!

Pozdrav!
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 06.09.2010 10:29

Ale przygód:)
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 18.09.2010 03:47

Wygląda na to że Gollob nie wystartuje w najbliższych zawodach MP w Zielonej Górze.
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 18.09.2010 07:58

Kevlar napisał(a):Wygląda na to że Gollob nie wystartuje w najbliższych zawodach MP w Zielonej Górze.

I bardzo dobrze :wink: , szkoda znowu by było zaprzepaścić tytuł mistrza świata.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 18.09.2010 10:47

Zobaczymy czy się uda? Tych podejść do tytułu już kilka było. Teraz szanse są bardzo wysokie.
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 18.09.2010 14:46

Dzięki Tomkowi jest szansa, że albo Kołodziej albo Hampel zdobędą tytuł :D
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 18.09.2010 18:23

Brawo Janusz Kołodziej.
Brawo dla Kasprzaka i Dobruckiego.
Pozostałe miejsca również dla związanych z Unią Leszno.
Martwi postawa Balińskiego.
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 16.10.2010 09:08

Witam wszystkich fanów żużla. Wczoraj byłem w końcu na Turnieju w Pile z okazji 25 lecia startów Piotra Swista. Musiałem się wybrać na ten turniej bo chciałem usłyszeć warkot maszyn. Turniej był całkiem fajny, oczywiście klasą dla siebie był Jarek Hampel który jak przystało na mistrza wygrał wszystkie swoje biegi i zgarnął puchar. Ładnie zaoprezentował się również Rafał Okoniewski który przegrał tylko jeden bieg. Mam nadzieje że odbędzie się jeszcze turniej gwiazdkowy, wtedy na pewno też się wybiorę.
Pozdrawiam :wink: :wink:
JAKOV2004
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAKOV2004 » 26.02.2011 13:39

sezon tuż, tuż
niektórzy zawodnicy za niedługo wybierają sie na pierwsze jazdy do Cro -tor w Gorican
jedzie m.iin. ekipa z Leszna
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone