Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 25.08.2009 20:42

Kasiu- gdzie zgłoszenie na Zlot???
Ziomalowi tego nie zrobisz!!!
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 26.08.2009 18:17

kjedi napisał(a):Kasiu- gdzie zgłoszenie na Zlot???
Ziomalowi tego nie zrobisz!!!

Oj nie wiesz jak bardzo chciałabym być tam z Wami. Termin mi nie pasuje :cry:
Mam ogromną nadzieję że kiedyś będę mogła wszystkich poznać osobiście.Życzę wszystkim wspaniałej zabawy :)
skee
Croentuzjasta

Postnapisał(a) skee » 29.08.2009 10:15

kasia72 napisał(a):A i zapomniałam pogratulować Falubazom.Daliście rade :D

Teraz wypada postawić kropkę nad i załatwić Staleczkę u siebie - zadanie absolutnie w zasięgu Myszy (żeby tylko Iversen nie położył meczu...). Pzdr
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 30.08.2009 20:52

Co to były za nerwy, ale słowa uznania dla naszych chłopaków bo tanio skóry nie sprzedali.Gratulacje dla Częstochowy :)
Zielona super ale te napinki trenera Żyto przed meczem nie na miejscu. Mecz był na styku i trener miał momentami nieciekawą minę gdy wydawało się że to Stal może wygrać.Szanujmy zawsze każdego przeciwnika i panie Żyto proszę zawsze o tym pamiętać.
Pozdrawiam :papa:
astropl
Croentuzjasta

Postnapisał(a) astropl » 30.08.2009 21:00

kasia72 napisał(a):Co to były za nerwy, ale słowa uznania dla naszych chłopaków bo tanio skóry nie sprzedali.Gratulacje dla Częstochowy :)

Dziękuję w imieniu całej Częstochowy za gratulacje! Drugi mecz w tym sezonie w Cz-wie i drugi remis - to rzadkość! Może w następnym sezoznie spotkamu się wyżej? Choć słyszałem w parkingu jakieś plotki, że Leszno pójdzie w rozsypkę...
skee
Croentuzjasta

Postnapisał(a) skee » 01.09.2009 14:30

kasia72 napisał(a):Co to były za nerwy, ale słowa uznania dla naszych chłopaków bo tanio skóry nie sprzedali.Gratulacje dla Częstochowy :)
Zielona super ale te napinki trenera Żyto przed meczem nie na miejscu. Mecz był na styku i trener miał momentami nieciekawą minę gdy wydawało się że to Stal może wygrać.Szanujmy zawsze każdego przeciwnika i panie Żyto proszę zawsze o tym pamiętać.

Tak, to był prawdziwy cliffhanger. Najpierw 6 pkt dla Falubazów, potem prowadzenie Stali, potem remis przed ostatnim wyścigiem ( chociaż takiego, a nie innego wyniku 15-ego biegu można było się spodziewać ). W zasadzie mecz rozstrzygnął się w 12 biegu, który nominalnie Stal powinna wygrać. Cóż jeszcze? Po raz kolejny okazało się, jak cennym zawodnikiem jest Dobrucki. No i po raz kolejny spaprał mecz Iversen ( naprawdę nie wiem, co on jeszcze robi w składzie poza tym, że zabiera miejsce Dudkowi ). W Stali podobali mi się Ruud i Jonasson. Jeśli Walasek znowu spali się psychicznie, to z Bydzią będzie ciężko.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów speedwaya.
tygrys500
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tygrys500 » 04.09.2009 18:55

Gorzej niż u Walaska z psychiką jest u panny Protasiewiczówny (mistrz upadku pierwszego łuku).
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 05.09.2009 18:46

Gratulacje dla naszych złotych juniorów :)
Przemek wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych urodzin, ależ sobie prezent sprawił wraz z kolegami :D
skee
Croentuzjasta

Postnapisał(a) skee » 11.09.2009 09:46

Typujemy finał. Chciałbym Toruń - Zielona Góra, ale będzie Toruń - Bydgoszcz. Tak czy owak, Toruniowi zawczasu gratulujemy mistrzostwa!
skee
Croentuzjasta

Postnapisał(a) skee » 13.09.2009 19:21

A jednak Falubazy dalej w grze! Jest super! Gratulacje również dla Aniołów za piękny mecz z Częstochową (było co oglądać)! Piękny finał nam się kroi. Wydaje się, że Toruń jest faworytem, ale nasi są na fali, do tego wrócił Pepe. Oj, będzie się działo!
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 13.09.2009 19:22

Gratulacje Zielona :D
Nabraliśmy ochoty żeby przyjechać i pokibicować Wam w finale , ale nie wiem jak przyjmiecie kibiców Unii Leszno :wink: :D
skee
Croentuzjasta

Postnapisał(a) skee » 13.09.2009 19:30

kasia72 napisał(a):Gratulacje Zielona :D
Nabraliśmy ochoty żeby przyjechać i pokibicować Wam w finale , ale nie wiem jak przyjmiecie kibiców Unii Leszno :wink: :D

Nie żartuj! Cokolwiek złego było na linii ZG-Leszno to robota grupy zaślepionych fanatyków. Prawdziwy speedway łączy ludzi. Dodajmy: normalnych ludzi. Ja zawsze miałem szacunek dla Leszna - do dzisiaj pamiętam Wasz stary (bardzo stary) skład z Dobruckim, Piwoszem, braćmi Jąderami, Okoniewskim itd. itp. Myślę, że i teraz otrząśniecie się po sezonie i za rok zobaczymy nową Unię. Pozdrowienia dla Byków!
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 21.09.2009 13:58

Gratulacje dla Wrocławian-smutne ale prawdziwe-ekstraliga już nie dla nas :(
JAKOV2004
Odkrywca

Postnapisał(a) JAKOV2004 » 24.09.2009 20:22

03.10 zbliża się dużymi krokami. jedzie ktoś do gorican dopingować naszych?

http://www.donjikraljevec.hr/speedway.html

Startna lista:

1 Michal Mitko (Poljska)
2 Nicolai Klindt (Danska)
3 Jurica Pavlic (Hrvatska)
4 Ludvig Lindgren (Švedska)
5 Patrick Hougaard (Danska)
6 Simon Gustafsson (Švedska)
7 Tai Woffinden (Velika Britanija)
8 Maciej Janowski (Poljska)
9 Darcey Ward (Australija)
10 Grzegorz Zengota (Poljska)
11 Przemyslaw Pawlicki (Poljska)
12 Lewis Bridger (Velika Britanija)
13 Kenni Larsen (Danska)
14 Thomas H Jonasson (Švedska)
15 Artem Laguta (Rusija)
16 Vjacheslavs Giruckis (Latvija)

17 Linus Eklöf (Švedska)
18 Wells Ricky (SAD)

http://www.speedway-unia.hr/u21_info.html
JAKOV2004
Odkrywca

Postnapisał(a) JAKOV2004 » 27.09.2009 08:50

Wczoraj Tomasz był szybki jak rakieta :D Brawo !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone