Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZACHOWANIE NA FORUM....zamykanie wątków...itp

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: zamykanie wątków

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 12:14

cronet napisał(a):Aby rozwiać twe pozostałe wątpliwości to Ci odpiszę, choć nie powinienem -nie mam nic wspólnego z pogaduszkami krawężnikowymi , nie zakładał ich nikt kogo bym znał. Rozumiesz już wszystko czy jakieś pytania?

cronet napisał(a):WYJAŚNIAM POWÓD ZAŁOŻENIA WĄTKU I NIE BĘDĘ TEGO POWTARZAŁ - JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ DOMYSŁY LUB TEORIE SPISKOWE NIECH SAM SOBIE Z TYM RADZI

A ty sobie z tym jakoś radzisz?
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 30.09.2013 12:15

cronet napisał(a):
Z tym przesadziłaś:
Aby rozwiać twe pozostałe wątpliwości to Ci odpiszę, choć nie powinienem - nie mam nic wspólnego z pogaduszkami krawężnikowymi , nie zakładał ich nikt kogo bym znał. Rozumiesz już wszystko czy jakieś pytania?

Uściślijmy: przesadziłam bo oskarżyłam bliżej nieokreślone osoby (być może i Ciebie) o bycie kretynem, czy przesadziłam, bo oskarżyłam Ndransramtaramtamtam o brak dobrych intencji? :roll:
Skoro nie masz nic wspólnego z tamtym wątkiem, to po co piszesz o powodach jego założenia??? 8O
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.09.2013 12:16

cronet napisał(a): Z tym przesadziłaś:
Anai napisał(a): trzeba być totalnym idiotą, żeby nie załapać, że wątek o takim tytule i treści utworzony po burzliwych dyskusjach pomiędzy pewnymi osobami, wymierzony jest przeciwko bocianowi, anakinowi i jeszcze kilku osobom...

jest to oskarżenie na podstawie jakichś mniej lub bardziej surrealistycznych domysłów.

Wiesz co?
Zlituj się cronet.
Nad sobą głównie.

Bo takimi wpisami jak ten robisz z siebie totalnego idiotę.
Nie żebym Cię tu diagnozował, co to to nie....
Nie mam ku temu stosownych kwalifikacji.
Ale mam przeczucie (graniczące z pewnością), że tutaj jest jednak potrzebny specjalista.
I to....wybitnej klasy specjalista!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 12:24

anakin napisał(a):
cronet napisał(a): Z tym przesadziłaś:
Anai napisał(a): trzeba być totalnym idiotą, żeby nie załapać, że wątek o takim tytule i treści utworzony po burzliwych dyskusjach pomiędzy pewnymi osobami, wymierzony jest przeciwko bocianowi, anakinowi i jeszcze kilku osobom...

jest to oskarżenie na podstawie jakichś mniej lub bardziej surrealistycznych domysłów.

Wiesz co?
Zlituj się cronet.
Nad sobą głównie.

Bo takimi wpisami jak ten robisz z siebie totalnego idiotę.
Nie żebym Cię tu diagnozował, co to to nie....
Nie mam ku temu stosownych kwalifikacji.
Ale mam przeczucie (graniczące z pewnością), że tutaj jest jednak potrzebny specjalista.
I to....wybitnej klasy specjalista!

Dzięki za radę :mrgreen: poszukam takiego :P chyba, że masz znajomości u takich, to wrzuć namiary :mrgreen: jak zabraknie kasy na wizyty, to dorzućcie coś z 1% podatku :mrgreen:

I serio muszę się za pracę brać a tłumaczenie komuś o ndragettach , zemstach co i jak i dlaczego pisałem jest "bardzo zajmujące" :oczko_usmiech:

Anai odpiszę Ci w tym poście:
-czy ja Cię pytam w jakich wątkach(o jakich wątkach)i po co piszesz ??? 8O Po prostu piszę i tyle, resztę sobie dopowiedz. Tylko bez teorii spiskowych :wink: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 12:32

Pytanie było proste. Założyłeś "Pogaduszki krawężnikowe"? Jeśli tak, to znaczy , że jesteś kimś kto miał tu nick ndranaramadamdam czy jakos podobnie i pisałem do niego per "mafiozo" i znikniesz prawdopodobnie z forum a jeśli nie założyłeś to jak to się ma do tego:
WYJAŚNIAM POWÓD ZAŁOŻENIA WĄTKU I NIE BĘDĘ TEGO POWTARZAŁ - JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ DOMYSŁY LUB TEORIE SPISKOWE NIECH SAM SOBIE Z TYM RADZI
Ostatnio edytowano 30.09.2013 12:33 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 30.09.2013 12:33

cronet napisał(a):Anai odpiszę Ci w tym poście:
-czy ja Cię pytam w jakich wątkach(o jakich wątkach)i po co piszesz ??? 8O Po prostu piszę i tyle, resztę sobie dopowiedz. Tylko bez teorii spiskowych :wink: :D

Nie! Ty się np. pytasz dlaczego między innymi zamknięto prześmiewczy wątek o policjantach, a jak Ci człowiek odpowiada, to trudno dojść do czego się później odnosisz..
Nie wiem czy dzieje się tak dlatego, że nie czytasz ze zrozumieniem, czy dlatego, że czytasz szyfrem np. co piąte słowo...
Z mojej strony EOT zanim napiszę coś czego będę żałować...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 12:35

Czas kończyć bo zaraz się okaże, że to jakaś Agniś pisze lub inna laska...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 12:38

Anai napisał(a):
cronet napisał(a):Anai odpiszę Ci w tym poście:

Nie! Ty się np. pytasz dlaczego między innymi zamknięto prześmiewczy wątek o policjantach, a jak Ci człowiek odpowiada, to trudno dojść do czego się później odnosisz..
Nie wiem czy dzieje się tak dlatego, że nie czytasz ze zrozumieniem, czy dlatego, że czytasz szyfrem np. co piąte słowo...
Z mojej strony EOT zanim napiszę coś czego będę żałować...

Oki, nie wiedziałem, że to był prześmiewczy wątek o policjantach. Mam takich dwóch z resortu w rodzinie ale to już SZCZĘŚLIWI EMERYCI. Podrzucę im wątek, zobaczymy czy się obrażą.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 12:39

cronet napisał(a):
Oki, nie wiedziałem, że to był prześmiewczy wątek o policjantach. Mam takich dwóch z resortu w rodzinie ale to już SZCZĘŚLIWI EMERYCI. Podrzucę im wątek, zobaczymy czy się obrażą.

Założyłeś go i nie wiedziałeś o tym? Specjalista i to naprawdę mocny jest poszukiwany...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 12:40

Bocian napisał(a):Czas kończyć

Dokładnie. Zacytuję tu Kmicica "kończ waść wstydu oszczędź"
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 12:42

Bocian napisał(a):
cronet napisał(a):

Założyłeś go i nie wiedziałeś o tym? Specjalista i to naprawdę mocny jest poszukiwany...

szukaj tego specjalisty, szukaj :mrgreen: :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 12:44

cronet napisał(a):
Bocian napisał(a):
cronet napisał(a):

szukaj tego specjalisty, szukaj :mrgreen: :papa:

Dobra mafiozo, to nara.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 12:46

Bocian napisał(a): to nara.

Daj znać jak wrócisz :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 12:51

cronet napisał(a):

Nie spodziewaj się panie mafiozo...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 12:58

Bocian napisał(a):
cronet napisał(a):

Nie spodziewaj się panie mafiozo...

Nie wypuszczą cię panie bocian?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.