Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZACHOWANIE NA FORUM....zamykanie wątków...itp

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
ZACHOWANIE NA FORUM....zamykanie wątków...itp

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 19:44

Odważny Rysio zamknął kolejny wątek który mu nie odpowiadał :mrgreen: żałosne
Jakaś mania prześladowcza ATAK KLONÓW :mrgreen: SZOK

Edit. Zadam proste pytanie: dlaczego kolejny wątek został zamknięty bez przyczyny?....
Ostatnio edytowano 15.10.2013 02:04 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 4 razy
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: zamykanie wątków

Postnapisał(a) anakin » 29.09.2013 19:50

Po co Ci to potrzebne?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:02

_Ewa_ napisał(a):
cronet napisał(a):Odważny Rysio zamknął kolejny wątek który mu nie odpowiadał :mrgreen: żałosne

odważni to są Ci, którzy nie potrafią napisać swoich żali z własnych, znanych nicków, tylko muszą rejestrować nowe.... tchórze! to dopiero jest żałosne! :mrgreen:

czasem mam wrażenie, że kobiety tutaj mają większe jaja od niejednego faceta :lol:

A skąd wiesz kto był autorem tamtego wątku - kobieta czy mężczyzna?
Bo ja w nim wyczytałem, że ma kolejnego nicka z powodu banów.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:04

W tej sytuacji, to boję się już wejść do forum i cokolwiek napisać, nawet o pogodzie :lol:
Na forum obowiązuje tylko jedynie "słuszna linia myślenia" wszelkie odstępstwa są surowo z respektem rozliczane z wynikiem negatywnym dla ośmielającego się zabrać głos "niezadowolenia" :lol:

_Ewa_ napisał(a):.....odważni to są Ci, którzy nie potrafią napisać swoich żali z własnych, znanych nicków, tylko muszą rejestrować nowe....

Czyli mój nick z 2009 r jest też "za młody"
Nooo masz poczucie humoru (raczej ukierunkowane) :lol: ...........utrwalaj "władzę ludową" :lol:

Z drugiej strony:
Całe te wypowiedzi i dyskusje "obrońców słusznej linii" to jedynie przykrywanie/zakopywanie tematu/problemu. Czyli za "szpadelki" Smerfiki i jadziem Panie Zielonka aż się wszystko tak "rozmydli", że nikt już nie będzie wiedział o co chodzi, nawet sam założyciel tematu :lol:
Czyli cronet taka jest taktyka tej "lepszej strony" .
Tym czasem :papa:
Ostatnio edytowano 29.09.2013 20:16 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:10

Ewa a Ty widzisz? Ja widzę tylko nicki
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 29.09.2013 20:11

cronet napisał(a):Ewa a Ty widzisz? Ja widzę tylko nicki

Zerknij więc tzw.szerszą perspektywą.
Nie giń za coś czego nie rozumiesz.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:13

_Ewa_ napisał(a):a widzisz gdzieś jakąś zbanowaną kobietę?

No Ty niedawno byłaś zbanowana. :lol:

Ale czemu mają nie zakładać nowych nicków jeżeli forum daje taką możliwość ? Naprawdę sadzisz, ze Twoja gwardia tego nie robi ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:17

_Ewa_ napisał(a):Obrazek

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:21

Całe te wypowiedzi i dyskusje "obrońców słusznej linii" to jedynie przykrywanie/zakopywanie tematu/problemu. Czyli za "szpadelki" Smerfiki i jadziem Panie Zielonka "ziemia-powietrze-ziemia" aż się wszystko tak "rozmydli", że nikt już nie będzie wiedział o co chodzi, nawet sam założyciel tematu :lol:
Czyli taka obowiązuje taktyka na dzisiaj ?
W związku z tym .................. za chwilkę przybędą inni znani dyskutanci :lol:
Tym czasem :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:23

anakin napisał(a):
cronet napisał(a):Ewa a Ty widzisz? Ja widzę tylko nicki

Zerknij więc tzw.szerszą perspektywą.
Nie giń za coś czego nie rozumiesz.

Ewaa a potrafisz rozmawiać mniej zaczepnie?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:33

_Ewa_ napisał(a):......(.......... z litości dla Ciebie ;) )

Jest to typowy przykład narracji ironii i agresji, oczywiście w imię "pokoju"
cronet nie daj się sprowokować
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 29.09.2013 20:36

lm648 napisał(a):
i agresji,
8O
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:37

Ewa, mnie zastanawia tylko jedna kwestia, czy Rysio był dorosły jak zgodził sie zostać modem ?
Rysiu.... czy nie zdawałeś sobie sprawy, że będąc modem masz być bardziej odpowiedzialny i nie reagować na forum emocjonalnie? Nie zdawałeś sobie sprawy, że będziesz narażony na krytykę i to najczęściej niesłuszną?
Ale jaka by ona nie była, to nie wolno reagować na nią z furią i zamykać komuś posty (czytaj usta)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:38

Ewa, mnie zastanawia tylko jedna kwestia, czy Rysio był dorosły jak zgodził sie zostać modem ?
Rysiu.... czy nie zdawałeś sobie sprawy, że będąc modem masz być bardziej odpowiedzialny i nie reagować na forum emocjonalnie? Nie zdawałeś sobie sprawy, że będziesz narażony na krytykę i to najczęściej niesłuszną?
Ale jaka by ona nie była, to nie wolno reagować na nią z furią i zamykać komuś posty/wątki (czytaj usta)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 20:46

ynka napisał(a):
lm648 napisał(a): i agresji,
8O

Sugerowałbym zmianę zdjęcia :) ............ jesteś tu za ładna ............. i prezentowane przez Ciebie wypowiedzi i mimika nie licują z tym wizerunkiem :lol: A w niektórych sytuacjach są nawet śmieszne :lol:
Idealna była by "Pani ze złotymi zębami" Pozdro :lol:
A nie mówiłem :) "......... za chwilkę przybędą inni znani dyskutanci"
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.