Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZACHOWANIE NA FORUM....zamykanie wątków...itp

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: zamykanie wątków

Postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 08:18

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.

Ja tego nie rozumiem. Ty rozumiesz a zainteresowany nie :)

Widocznie taka percepcja :oczko_usmiech:
A tak ogólnie to odbanuj mi mój drugi nick. :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 30.09.2013 08:20

cronet napisał(a):
Bocian napisał(a):Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.

Wychodzi na to, że z "podpierdalaczami" nie załapałem całości kontekstu, taki zbieg okoliczności i czasu , a tu widzę , że problem "stary jak świat".
RYSIA.PYSIA znam i to nie jest niczyj klon i na pewno nie ma nic wspólnego z nickiem ndragetta czy jakoś tam. Trochę mniej tych teorii spiskowych to wszystkim będzie łatwiej.
Pewnym problemem dotyczącym kilku userów, jest upublicznianie spraw prywatnych na forum.

No to o czym świadczy ukrywanie się pod drugim nickiem? Odpowiedz Sobie sam. Albo bocian Ci odpowie. Ja za wrażliwy jestem.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 08:27

jara napisał(a):
cronet napisał(a):

Wychodzi na to, że z "podpierdalaczami" nie załapałem całości kontekstu, taki zbieg okoliczności i czasu , a tu widzę , że problem "stary jak świat".
RYSIA.PYSIA znam i to nie jest niczyj klon i na pewno nie ma nic wspólnego z nickiem ndragetta czy jakoś tam. Trochę mniej tych teorii spiskowych to wszystkim będzie łatwiej.
Pewnym problemem dotyczącym kilku userów, jest upublicznianie spraw prywatnych na forum.

No to o czym świadczy ukrywanie się pod drugim nickiem? Odpowiedz Sobie sam. Albo bocian Ci odpowie. Ja za wrażliwy jestem.

Tekst do RYSIO-PYSIO , że jest klonem był najbardziej durnowatym z możliwych.
Więcej nie będę wyjaśniał bo się nie da, dodam tylko, że spotkałem RYSIA-pYSIA w Chorwacji i stąd wiem/wiemy kto to jest. Tyle na temat "ataku klonów" :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 08:30

Żałośni są wszyscy ci co używają tekstów o zabarwieniu "do roboty się weź a nie na forum piszesz, ją płacę bo w budżetówce robisz" Wg mnie to kompleksy jakieś z takich wychodzą, niedowartosciowanie. Sam pracując w budżetówce także płacę podatki więc niech nie pie...lą . I niech się przyczepią do mnie gdy JA nie zrobię czegoś jak należy. A o tym goowno wiedzą i jęczą dla zasady albo po to aby wywołać dym.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 30.09.2013 08:33

cronet napisał(a):RYSIA.PYSIA znam i to nie jest niczyj klon

Dobrze się znacie?

cronet napisał(a):i na pewno nie ma nic wspólnego z nickiem ndragetta czy jakoś tam.

Wiesz że nawet przyznam Ci rację.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 09:45

Rysio napisał(a):

Dobrze się znacie?.

Wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła :)
"mniej znajesz dłużej żyjesz" jak to powiadają nasi bracia ze wschodu :wink:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 30.09.2013 09:51

cronet napisał(a):
Rysio napisał(a):

Dobrze się znacie?.

"Im mniej znajesz dłużej żyjesz" jak to powiadają nasi bracia ze wschodu :wink:

Zaryzykuję. Poza tym istotne jest ustalenie faktów, bo ciekawością akurat bym tego nie nazwał. Ratlerki nie są moją ulubioną rasą.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 10:01

Rysio napisał(a):
cronet napisał(a):
Rysio napisał(a):

Dobrze się znacie?.

"Im mniej znajesz dłużej żyjesz" jak to powiadają nasi bracia ze wschodu :wink:

Zaryzykuję. Poza tym istotne jest ustalenie faktów, bo ciekawością akurat bym tego nie nazwał. Ratlerki nie są moją ulubioną rasą.

Fakty z czyjegoś życia i znajomości między ludźmi to chyba nie twoja sprawa :D
Ale żeś się rozpędził :mrgreen:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 30.09.2013 10:06

cronet napisał(a):
Fakty z czyjegoś życia i znajomości między ludźmi to chyba nie twoja sprawa :D

Jeśli ktoś za wszelką cenę chce wywołać dym na forum to zaczyna być to moja sprawą.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 10:14

_Ewa_ napisał(a):
cronet napisał(a):Fakty z czyjegoś życia i znajomości między ludźmi to chyba nie twoja sprawa :D

dziwnie to brzmi w sytuacji, gdy ktoś się powołuje na cudzą rozmowę telefoniczną i plotkę o "nie będzie z kim pić" :mrgreen:

no tak, ale przypowieść o Kalim jest Waszym mottem :lol:

A kto się powoływał? Gdzieś to czytałem ale to dość dawno było więc jak masz czas to proszę poszukaj kto to pisał, że rozmawiał z Rysiem i Rysio coś tam mu powiedział przez telefon
Co do syndromu Kallego... jest mocno zauważalny na forum, tak samo jak durnowatość i posty nie na temat :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 10:36

_Ewa_ napisał(a):
cronet napisał(a):A kto się powoływał? Gdzieś to czytałem ale to dość dawno było więc jak masz czas to proszę poszukaj kto to pisał, że rozmawiał z Rysiem i Rysio coś tam mu powiedział przez telefon

Opcja "SZUKAJ" jest za darmo, nie na darmo" :mrgreen:

poszukaj sobie, kto to napisał:
Czy to w porządku, że mod mówi (zasłyszane od innego usera, sytuacja miała podczas rozmowy telefonicznej), że gdyby zaczął postępować normalnie, to nie miałby z kim napić się wódki?

:papa:

Sorry ale nie chce mi się bzdur szukać, to ty masz z tym problem a nie ja , więc poszukaj jak tak cię to zaintrygowało :papa:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 10:51

cronet napisał(a):Co do syndromu Kallego...

O niego ci chodzi?
http://cdn.360nobs.pagenanny.net/wp-con ... /kally.jpg
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 10:52

cronet napisał(a):
Sorry ale nie chce mi się bzdur szukać, to ty masz z tym problem a nie ja , więc poszukaj jak tak cię to zaintrygowało :papa:

Typowe dla ciebie. To co niewygodne to bzdury. A tak naprawdę to jeden z cięższych zarzutów wobec Rikardo. Bez pokrycia.
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 30.09.2013 11:03

cronet napisał(a):Co do syndromu Kallego... jest mocno zauważalny na forum, tak samo jak durnowatość i posty nie na temat :mrgreen:

cronet -nie ma syndromu - jest prawo...
Prawo Kalego, przez jedno "l" - tego z "W pustyni się puszcza..." ;)

„Kiedy Kalemu ukraść krowę to źle, kiedy Kali ukraść krowę komuś – dobrze”... mawiał poczciwiec
z „W pustyni i w puszczy”...
Prawo Kalego obowiązuje niemal w każdej dziedzinie życia – wtedy, kiedy jedna i ta sama rzecz jest przez nas oceniana raz dobrze raz źle oraz gdy uparcie zaczynamy bronić własnych postaw, zachowań...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 11:07

Bocian napisał(a):
cronet napisał(a):

Typowe dla ciebie. To co niewygodne to bzdury. A tak naprawdę to jeden z cięższych zarzutów wobec Rikardo. Bez pokrycia.

a kto ci mówi, że to nie wygodne? co ty sobie wymyslasz? masz prawo interpretować na swój sposób ale nie powinieneś twierdzić, że tak wszyscy mają robić 8)

o jakich ty zarzutach piszesz? o prostu gdzieś na forum ktoś napisał do Rysia i wyjawił o czym rozmawiali przez telefon. Było ciekawie bo o piciu wódki i temat został podchwycony przez innych userów i tyle, więc o co ci z tym chodzi? przecież też jak podchwyciłeś temat podatków to robisz z tego mały kabaret :D to czemu się dziwisz,że ktoś robi kabaret z tego tekstu o piciu wódki :D przecież inni robią siarę z jednego tekstu a ty z innego :x i szkoda czasu na rozkminianie :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.