lm648 napisał(a):............
Dlatego.........

.png)
cronet napisał(a): znam tych ludzi, spotykam się z nimi i zawsze będę na nich "lepiej patrzył" no kuźwa jestem człowiekiem a nie soplem lodu!
.png)
cronet napisał(a):Ewa, mnie zastanawia tylko jedna kwestia, czy Rysio był dorosły jak zgodził sie zostać modem ?
Rysiu.... czy nie zdawałeś sobie sprawy, że będąc modem masz być bardziej odpowiedzialny i nie reagować na forum emocjonalnie? Nie zdawałeś sobie sprawy, że będziesz narażony na krytykę i to najczęściej niesłuszną?
Ale jaka by ona nie była, to nie wolno reagować na nią z furią i zamykać komuś posty/wątki (czytaj usta)
jara napisał(a):cronet napisał(a): znam tych ludzi, spotykam się z nimi i zawsze będę na nich "lepiej patrzył" no kuźwa jestem człowiekiem a nie soplem lodu!
Witam wszystkich.
Nie, że "lepiej". Ich po prostu znasz i wiesz o co im chodzi. A jeżeli chodzi o zamykanie wątków, to uważam na 99 %, że to ten sam user klonuje swoją obecność na forum.
.png)
jara napisał(a):cronet napisał(a):Masz swoje zdanie, masz do niego prawo, a wiesz co było w tamtym zamkniętym wątku?
Czy śledziłem Forum?Miałem relacje, no i dzisiaj poczytałem. W jednym flugi, w drugim klon. W pierwszym zresztą też.
cronet napisał(a):jara napisał(a):cronet napisał(a): znam tych ludzi, spotykam się z nimi i zawsze będę na nich "lepiej patrzył" no kuźwa jestem człowiekiem a nie soplem lodu!
Witam wszystkich.
Nie, że "lepiej". Ich po prostu znasz i wiesz o co im chodzi. A jeżeli chodzi o zamykanie wątków, to uważam na 99 %, że to ten sam user klonuje swoją obecność na forum.
Masz swoje zdanie, masz do niego prawo, a wiesz co było w tamtym zamkniętym wątku?
Ooo Jara bez czerwonego . No to super. Ja po prostu uważam, że powinien być wątek, gdzie bez nadmiernego wyklinania możemy sobie coś czasem wygarnąć
jara napisał(a):jara napisał(a):cronet napisał(a):Masz swoje zdanie, masz do niego prawo, a wiesz co było w tamtym zamkniętym wątku?
Czy śledziłem Forum?Miałem relacje, no i dzisiaj poczytałem. W jednym flugi, w drugim klon. W pierwszym zresztą też.
Dokładnie, ale nie ma czego sobie wyjaśniać. Nie podobają się "Przyczółki" - nie wchodzic
Rysio napisał(a):cronet napisał(a):Ewa, mnie zastanawia tylko jedna kwestia, czy Rysio był dorosły jak zgodził sie zostać modem ?
Rysiu.... czy nie zdawałeś sobie sprawy, że będąc modem masz być bardziej odpowiedzialny i nie reagować na forum emocjonalnie? Nie zdawałeś sobie sprawy, że będziesz narażony na krytykę i to najczęściej niesłuszną?
Ale jaka by ona nie była, to nie wolno reagować na nią z furią i zamykać komuś posty/wątki (czytaj usta)
Temat został zamknięty z 2 powodów. Po pierwsze nie powinien zostać w ogóle założony, bo autor jest na bananowym polu więc z założenia tematu nie ma. Po drugie o ile ja właśnie potrafię podejść bez emocji, bo w odróżnieniu do niektórych potrafię oddzielić życie wirtualne od realnego o tyle jak widać nie wszyscy w ten sposób to traktują i za chwilę będzie w wątku kopanina której podobno jesteś przeciwnikiem. Jak się później banami dzieli to też się nie podoba.
Bocian napisał(a):jara napisał(a):jara napisał(a):cronet napisał(a):Masz swoje zdanie, masz do niego prawo, a wiesz co było w tamtym zamkniętym wątku?
Dokładnie, ale nie ma czego sobie wyjaśniać. Nie podobają się "Przyczółki" - nie wchodzic
No ale to trzeba mieć do tego odpowiedni charakter a nie świętojebliwy z wielkim wciskającym się tam gdzie nie trzeba nochalem...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.