Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZACHOWANIE NA FORUM....zamykanie wątków...itp

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: zamykanie wątków

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 22:08

Bocian napisał(a):Nie wiem, nie znam kontekstu. Jeśli się tak zachowywałeś, to słusznie to przeczytałeś.

Sorry ale nie rozumiem
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.09.2013 22:13

cronet napisał(a):
Bocian napisał(a):Nie wiem, nie znam kontekstu. Jeśli się tak zachowywałeś, to słusznie to przeczytałeś.

Sorry ale nie rozumiem

Jeśli zachowywałeś się jak menda, czego nie wiem, to ktoś ci napisał, że nią jesteś. Proste.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 22:19

Bocian napisał(a):
cronet napisał(a):

Sorry ale nie rozumiem

Jeśli zachowywałeś się jak menda, czego nie wiem, to ktoś ci napisał, że nią jesteś. Proste.

I tu będzie zaskoczenie, bo na moje pytanie gdzie się tak zachowałem, zabrakło odpowiedzi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2013 22:25

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www. ... d0a44cbc1f

Natomiast pod tym linkiem zamieściłem info z rzeczowym wyjaśnieniem w wykpiwanej kwestii " na co idą nasze podatki"

To są powody do kpin? Serio?

Mam jeszcze pytanie, bo dopiero teraz to zauważyłem:
-za co został zbanowany RYSIO-PYSIO ? Proszę o RZECZOWĄ odpowiedź
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.09.2013 22:41

cronet napisał(a):http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/https://www.cro.pl/trudne-pytania-t43783.html?sid=ecbeab187259c3b5d88fc6d0a44cbc1f

Natomiast pod tym linkiem zamieściłem info z rzeczowym wyjaśnieniem w wykpiwanej kwestii " na co idą nasze podatki"

To są powody do kpin? Serio?

Kto wykpiwa i co? Mogę i będę kpił z lamusów którzy przyp... się bezpośrednio do mnie o takie rzeczy. Oczywiście , że nie chciałbym aby taka biurwa mnie obsługiwała. Co ty z tym zrobiłeś? Napisałeś skargę czy jak w 99% takich wypadków wytłumaczyłeś sam siebie, że nie ma co bo to nic nie da?
Czemu ten link jest w takiej formie?
RYSIO.PYSIO
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RYSIO.PYSIO » 29.09.2013 23:32

RYSIO-PYSIO też nie wie dlaczego został zbanowany.
W uzasadnieniu RYSIA (bez pysia) było coś o bananowym polu.
RYSIO-PYSIO zna taką piosenkę o polu ale o Marchewkowym Polu , śpiewa to taki pan który raz na koncercie sikał na kibiców.

Uprzedzając zarzuty o klonach -co mam zrobić jak dostaję bana bez powodu a jedynie za banany? Od dziś jestem RYSIO.PYSIO a nie RYSIO-PYSIO

Mam nadzieję, że nie urażę niczyjej nadętej dumy zadając jakiekolwiek pytania.

Jak na tę chwilę mam tylko jedno pytanie i prośbę dla banującego RYSIA-PYSIA, czyli dla kogoś o nicku Rysiu :

Proszę o merytoryczne (rzeczowe) uzasadnienie dlaczego mój nick RYSIO-PYSIO został zbanowany ?
Zależy mi na konkretach a nie ideologii spiskowej.
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 29.09.2013 23:46

cronet napisał(a):Mam jeszcze pytanie, bo dopiero teraz to zauważyłem:

Pewnie za to samo, za co został zbanowany mąż Ewy, po tym jako ona sama dostała bana - za podejrzenie klonowania :smo:
RYSIO.PYSIO
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RYSIO.PYSIO » 29.09.2013 23:52

Anai napisał(a):
cronet napisał(a):Mam jeszcze pytanie, bo dopiero teraz to zauważyłem:

Pewnie za to samo, za co został zbanowany mąż Ewy, po tym jako ona sama dostała bana - za podejrzenie klonowania :smo:

A wszystkiemu winna owieczka DOLLY :)
RYSIO.PYSIO
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RYSIO.PYSIO » 29.09.2013 23:56

Bocian napisał(a):Kto wykpiwa i co? Mogę i będę kpił z lamusów którzy przyp... się bezpośrednio do mnie o takie rzeczy.

Tak z ciekawości, nawiązując do mojego wątku (zamkniętego :x ) ponieważ jest tu cytowany i w nim było o tych podatkach.
Gdzieś się ktoś Ciebie o to przyp...lił? Możesz podać jakieś szczegóły lub cytat z tego przypierd..nia wkleić?

Czekam z niecierpliwością

3x edit-literówki poprawiam
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 30.09.2013 00:12

RYSIO.PYSIO napisał(a): A wszystkiemu winna owieczka DOLLY

I nikt nie będzie nam mówił, że białe jest białe... :mrgreen:
Echh...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 01:02

cronet napisał(a):
anakin napisał(a):
cronet napisał(a):Ewa a Ty widzisz? Ja widzę tylko nicki

Zerknij więc tzw.szerszą perspektywą.
Nie giń za coś czego nie rozumiesz.

Ewaa a potrafisz rozmawiać mniej zaczepnie?

Kuźwa z telefonu jadąc autem to pisałem :mrgreen:
Niewłaściwy post zacytowałem :oops: :mrgreen: ja pier...lę
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 07:58

aaaaa , a ja myślałem, że Bocian przyp...la się tego, że zgłosiłem pewien post z forum :mrgreen: teraz i ja poczytałem jego wcześniejsze historie z "podpier...niem". No ciekawe rozmówki, a jakie grzeczne :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.09.2013 08:07

Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.09.2013 08:13

Bocian napisał(a):Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.

Ja tego nie rozumiem. Ty rozumiesz a zainteresowany nie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2013 08:16

Bocian napisał(a):Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.

Wychodzi na to, że z "podpierdalaczami" nie załapałem całości kontekstu, taki zbieg okoliczności i czasu , a tu widzę , że problem "stary jak świat".
RYSIA.PYSIA znam i to nie jest niczyj klon i na pewno nie ma nic wspólnego z nickiem ndragetta czy jakoś tam. Trochę mniej tych teorii spiskowych to wszystkim będzie łatwiej.
Pewnym problemem dotyczącym kilku userów, jest upublicznianie spraw prywatnych na forum.

co do "uzasadnionych podejrzeń", to użyję trochę nieadekwatnego przykładu:
"stalin jak kogoś podejrzewał, to kulkę w łeb" a podejrzewał kuźwa prawie wszystkich o wszystko :mrgreen:
Ostatnio edytowano 30.09.2013 08:21 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.