Bocian napisał(a):Nie wiem, nie znam kontekstu. Jeśli się tak zachowywałeś, to słusznie to przeczytałeś.
Sorry ale nie rozumiem
Bocian napisał(a):Nie wiem, nie znam kontekstu. Jeśli się tak zachowywałeś, to słusznie to przeczytałeś.
cronet napisał(a):Bocian napisał(a):Nie wiem, nie znam kontekstu. Jeśli się tak zachowywałeś, to słusznie to przeczytałeś.
Sorry ale nie rozumiem
Bocian napisał(a):cronet napisał(a):Bocian napisał(a):Nie wiem, nie znam kontekstu. Jeśli się tak zachowywałeś, to słusznie to przeczytałeś.
Sorry ale nie rozumiem
Jeśli zachowywałeś się jak menda, czego nie wiem, to ktoś ci napisał, że nią jesteś. Proste.
cronet napisał(a):http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/https://www.cro.pl/trudne-pytania-t43783.html?sid=ecbeab187259c3b5d88fc6d0a44cbc1f
Natomiast pod tym linkiem zamieściłem info z rzeczowym wyjaśnieniem w wykpiwanej kwestii " na co idą nasze podatki"
To są powody do kpin? Serio?
.png)
.png)
cronet napisał(a):Mam jeszcze pytanie, bo dopiero teraz to zauważyłem:
-za co został zbanowany RYSIO-PYSIO ? Proszę o RZECZOWĄ odpowiedź

.png)
Anai napisał(a):cronet napisał(a):Mam jeszcze pytanie, bo dopiero teraz to zauważyłem:
-za co został zbanowany RYSIO-PYSIO ? Proszę o RZECZOWĄ odpowiedź
Pewnie za to samo, za co został zbanowany mąż Ewy, po tym jako ona sama dostała bana - za podejrzenie klonowania
.png)
Bocian napisał(a):Kto wykpiwa i co? Mogę i będę kpił z lamusów którzy przyp... się bezpośrednio do mnie o takie rzeczy.
cronet napisał(a):anakin napisał(a):cronet napisał(a):Ewa a Ty widzisz? Ja widzę tylko nicki
Zerknij więc tzw.szerszą perspektywą.
Nie giń za coś czego nie rozumiesz.
Ewaa a potrafisz rozmawiać mniej zaczepnie?
.png)
Bocian napisał(a):Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.
Bocian napisał(a):Co do banowania rysiówsrysiów czy innych klonów trantatantangetty moim zdaniem to zasadne. Rikardo to przecież napisał, taki ktoś nie pojawi się na forum pod swoim czy następnym nickiem. Jeśli likwiduje się możliwość pisania pod jednym nickiem, nie można dopuścić do pisania pod innym.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.