dubaj napisał(a):Dołączę się do tematu.
Po czterech latach na forum, po umieszczeniu tej relacji...
bach-bach-nagornyj-karabach-t43769.html
i po odpowiedzi na parę zaczepek... nie mogę się w domu zalogować na forum.
Nie jestem ekspertem, ale normalnie mógłbym podejrzewać zablokowanie IP - zarówno wyrzuca mnie po zalogowaniu się jak i nie nie mogłem się drugi raz zarejestrować.
Prosiłbym moda o zerknięcie czy to jakaś niefortunna pomyłka się nie wydarzyła z moim IP.

Nie jestem ekspertem, ale normalnie mógłbym podejrzewać zablokowanie IP - zarówno wyrzuca mnie po zalogowaniu się jak i nie nie mogłem się drugi raz zarejestrować.
Prosiłbym moda o zerknięcie czy to jakaś niefortunna pomyłka się nie wydarzyła z moim IP.
Bocian napisał(a):Jeszcze raz zapraszam do Krakowa, będziesz mógł powiedzieć mi w twarz "do budy".
Bocian napisał(a):Już zacząłem dostawaćSprawa rozwodowa w toku
.png)
.png)
lm648 napisał(a):Bocian napisał(a):lm648 napisał(a):Bocian napisał(a):lm648 napisał(a):.... po wyżej kolejna "łopatka wiedzy"![]()
cronet idziemy na piwo do "przyczółków .... ",olej temat
Coś merytorycznie czy tylko wsadzasz swojego nochala tam gdzie ktoś może ci go przytrzasnąć?
Miałem nie ...... ale skoro zaczynasz, wręcz jawnie prowokujesz ..... to odpowiem Ci kulturalnie ..........
"DO BUDY !!!"
Nie ma problemu, zawsze możesz wpaść do Krakowa, 16go listopada jest Spotkanie Krakowskie, powiesz mi to w twarz. Wpadniesz czy nadal kaka w majtach synek?
Policjant z OPP a ustawki jakieś prowokuje?![]()
Dla mnie to jest niezrozumiałe
a poza tym nie mam najmniejszych szans widząc tych "Gladiatorów" w akcji:
http://oddzialprewencji.policja.waw.pl/ ... dztwo.html
.png)
Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):
Jestem masz jakieś pytania![]()
I nie wycieraj sobie mordy takimi tekstamio "Gladiatorach"
Uważaj bo miszcz wyśle skargę do Kubiaka albo Jagiełły
hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):
O nienie
proszę
niech tego nie robi
.png)
Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):
O nienie
proszę
niech tego nie robi
Obronie cię jak Deszcza w Tesco spotkam

wikol napisał(a):Wtrące się. Za co niby dostaje się ostrzeżenia?
Ja dostałem ostrzeżenie dlatego że przytoczyłem sprawę tzw. mundurówek.
Siedzą "mundurowi" całe dnie na forach w czasie godzin pracy a później najgłośniej krzyczą odnośnie wieku emerytalnego. W sejmie chyba już by mnie zbanowali 1000 razy.
Rysio napisał(a):Kolega wikol jeszcze raz urządzi se osobistą wycieczkę nie związaną z tematem i będzie miał wakacje wśród bananowców
wikol napisał(a):lubelski napisał(a):
Darek współczuję Ci przygody bo widzę że większość tu piszących nie zdaje sobie sprawy jaka to cholernie niebezpieczna sprawa uczulenie na ich jad![]()
Przykład znanej aktorki Ewy Sałackiej dużo mówi, choć nieoficjalna wersja mówi co innego.
Ale to trzeba się dowiedzieć od kolegów w mundurkach.
Także stacja BP odpowiada za bałagan na ich terenie. W USA mieliby już gorąco.
Rysio napisał(a):wikol napisał(a):Ale to trzeba się dowiedzieć od kolegów w mundurkach.
Prewencyjnie tydzień.
Berkovitz napisał(a): szanowny adminie, niby za co? rozumiem, ze na tym forum mozna jedynie glaskac sie po glowkach, obdarowywac buziaczkami i kwiatuszkami? a bron boze krytykowac osoby, ktore daja swiadectwo braku wyobrazni i czytania ze zrozumieniem, o ksenofobicznym, szyderczym i jadowitym nastawieniu wzgledem innych? no to swietnie. mozesz mnie rownie dobrze zbanowac, tak jak Wikola.
PRL welcome to.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.