cronet napisał(a):Anakin , czy oczekujesz rzeczowej i konkretnej odpowiedzi bez kpiarskich tekstów?
anakin napisał(a):cronet napisał(a):Anakin , czy oczekujesz rzeczowej i konkretnej odpowiedzi bez kpiarskich tekstów?
Oczekuję odpowiedzi na zadane Ci pytanie.
Tyle.
Jasniej?
Proszę bardzo.
Wskaż mi miejsce na tym forum, gdzie nazwałem kogokolwiek podpierdalaczem.
Nie interesuje mnie żaden elaborat.
Konkret.
cronet napisał(a):anakin napisał(a):cronet napisał(a):Anakin , czy oczekujesz rzeczowej i konkretnej odpowiedzi bez kpiarskich tekstów?
Oczekuję odpowiedzi na zadane Ci pytanie.
Tyle.
Jasniej?
Proszę bardzo.
Wskaż mi miejsce na tym forum, gdzie nazwałem kogokolwiek podpierdalaczem.
Nie interesuje mnie żaden elaborat.
Konkret.
Dobrze odpowiem Ci , tylko najpierw Ty przestan unikać odpowiedzi na pytanie, które było w tym samym poście i zostało zadane wcześniej niż twoje:
-SKĄD. WIESZ, ŻE KTOŚ DOSTANIE BANA, ZANIM TO SIĘ RZECZYWIŚCIE STANIE?
KONKRETY PROSZĘ, a jak głupio się przyznać to pewnie będzie kolejna jazda i kpiny

anakin napisał(a):Ależ prosze Cie uprzejmie.
Pierwsze dwa bany to było bany dla ewidentnych klonów.
Klonów, które w pierwszych swoich postach atakowały bodajże ynkę.
I nie trzeba posiadać jakichś nazdwyczajnych umiejętności czy zdolności tzw.para, żeby wiedzieć, że za chwilę polecą w kosmos.
Ban dla wikola spowodowany był wpisem jego samego po ostrzeżeniu Admina, że kolejny w podobnym "klimacie" będzie skutkował "urlopem" dla autora.
Tutaj się kłania kwestia czytania ze zrozumieniem.
Czy moje wyjasnienia Cię satysfakcjonują?
A teraz czekam..........

cronet napisał(a):Ja na podstawie właśnie takich domysłów napisałem, że określasz kogoś podpierdalaczem, ponieważ odniosłem wrażenie, że popierasz ludzi którzy to pisali.
cronet napisał(a): że ktoś pisze coś co może nie być prawdą tylko wolną interpretacją.
cronet napisał(a):Jeśli Cię to uraziło to bardzo przepraszam
kinga35 napisał(a):Próba wniknięcia kto i za co dostanie się na "bananowe" pole jest równoznaczna z umiejętnością wróżenia z fusów.
Admin to przede wszystkim człowiek. Ma swoje sympatie i antypatie, nigdy nie będzie obiektywny do końca choćby nie wiem jak się starał. Póki moderacją nie zajmą się maszyny to będzie miał w niej znaczenie prosty czynnik - ludzki.
Nie wyobrażam sobie napisać do kogoś - "menda", może dlatego, że takiego słowa nie używam wobec innych również w realu.
anakin napisał(a):
*przykład zdarzenia nie mający nic wspólnego z adresatem wpisu, stanowiący jedynie metaforę autora, mająca na celu zobrazowanie zagadnienia adwersarzowi tejże dyskusji.
zebik napisał(a):anakin napisał(a):
*przykład zdarzenia nie mający nic wspólnego z adresatem wpisu, stanowiący jedynie metaforę autora, mająca na celu zobrazowanie zagadnienia adwersarzowi tejże dyskusji.
Was dokumentnie pojebało albo rzeczywiście macie nadmiar czasu, chce wam się jełopom odpowiadać na głukowate pytania, przecież to ewidentnie widać, że lamy się tym bawią i w kółko będą zadawać debilne pytania i czekać na waszą produkcję. Chłopaki i Dziewczyny chwila na ochłonięcie i ignor dla forumowych idiotów trolli.
Bocian napisał(a):A o Matce Teresie słyszał?![]()
.png)
Bocian napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):
Was dokumentnie pojebało albo rzeczywiście macie nadmiar czasu, chce wam się jełopom odpowiadać na głukowate pytania, przecież to ewidentnie widać, że lamy się tym bawią i w kółko będą zadawać debilne pytania i czekać na waszą produkcję. Chłopaki i Dziewczyny chwila na ochłonięcie i ignor dla forumowych idiotów trolli.
A o Matce Teresie słyszał?![]()
I ja używam słów takich jak mendaMenda, menda... I jakoś nic się nie dzieje
Moge nawet napisac , że Zdzichu to menda
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.