Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZACHOWANIE NA FORUM....zamykanie wątków...itp

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 14:08

Anakin , czy oczekujesz rzeczowej i konkretnej odpowiedzi bez kpiarskich tekstów?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.10.2013 14:11

cronet napisał(a):Anakin , czy oczekujesz rzeczowej i konkretnej odpowiedzi bez kpiarskich tekstów?

Oczekuję odpowiedzi na zadane Ci pytanie.
Tyle.

Jasniej?
Proszę bardzo.

Wskaż mi miejsce na tym forum, gdzie nazwałem kogokolwiek podpierdalaczem.

Nie interesuje mnie żaden elaborat.
Konkret.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 14:20

anakin napisał(a):
cronet napisał(a):Anakin , czy oczekujesz rzeczowej i konkretnej odpowiedzi bez kpiarskich tekstów?

Tyle.

Jasniej?
Proszę bardzo.

Konkret.

Dobrze odpowiem Ci , tylko najpierw Ty przestan unikać odpowiedzi na pytanie, które było w tym samym poście i zostało zadane wcześniej niż twoje:

-SKĄD. WIESZ, ŻE KTOŚ DOSTANIE BANA, ZANIM TO SIĘ RZECZYWIŚCIE STANIE?

Konkrety proszę, a jak głupio się przyznać to pewnie będzie kolejna jazda i kpiny 8)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.10.2013 14:27

I teraz będzie tak, że jaka by nie była odpowiedź anakina to uznana ona będzie za niewystarczającą. A tylko po to aby nie odpowiadać na pytanie zadane przez Grześka, bo cronet takiej odpowiedzi nie ma. A odpowiedź jest jedna, bo chłop jarzy co się dzieje i jest 4 lata dłużej od croneta na forum zalogowany.
Mielenie farmazonu w stylu "wiem ale nie powiem" albo "przecież i tak wszyscy wiedzą".
Ostatnio edytowano 01.10.2013 14:30 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 14:29

cronet napisał(a):
anakin napisał(a):

Tyle.

Jasniej?
Proszę bardzo.

Konkret.

Dobrze odpowiem Ci , tylko najpierw Ty przestan unikać odpowiedzi na pytanie, które było w tym samym poście i zostało zadane wcześniej niż twoje:

-SKĄD. WIESZ, ŻE KTOŚ DOSTANIE BANA, ZANIM TO SIĘ RZECZYWIŚCIE STANIE?

KONKRETY PROSZĘ, a jak głupio się przyznać to pewnie będzie kolejna jazda i kpiny 8)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.10.2013 14:38

Ależ prosze Cie uprzejmie.

Pierwsze dwa bany to było bany dla ewidentnych klonów.
Klonów, które w pierwszych swoich postach atakowały bodajże ynkę.
I nie trzeba posiadać jakichś nazdwyczajnych umiejętności czy zdolności tzw.para, żeby wiedzieć, że za chwilę polecą w kosmos.

Ban dla wikola spowodowany był wpisem jego samego po ostrzeżeniu Admina, że kolejny w podobnym "klimacie" będzie skutkował "urlopem" dla autora.
Tutaj się kłania kwestia czytania ze zrozumieniem.

Czy moje wyjasnienia Cię satysfakcjonują?

A teraz czekam..........
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 15:00

anakin napisał(a):Ależ prosze Cie uprzejmie.

Pierwsze dwa bany to było bany dla ewidentnych klonów.
Klonów, które w pierwszych swoich postach atakowały bodajże ynkę.
I nie trzeba posiadać jakichś nazdwyczajnych umiejętności czy zdolności tzw.para, żeby wiedzieć, że za chwilę polecą w kosmos.

Ban dla wikola spowodowany był wpisem jego samego po ostrzeżeniu Admina, że kolejny w podobnym "klimacie" będzie skutkował "urlopem" dla autora.
Tutaj się kłania kwestia czytania ze zrozumieniem.

Czy moje wyjasnienia Cię satysfakcjonują?

A teraz czekam..........

Dzięki za odpowiedź. W dalszym ciągu mnie dziwi skąd była w Tobie taka pewność, że będzie ban - wielu userów za gorsze rzeczy nie dostało bana a jedynie czasem ostrzeżenie. Dziwi mnie też to, że zauważyłeś gdzieś "atak na Ynkę" a nie zauważyłeś na przykład ataku inki kiedy pisała do mnie per "menda". Atak na Ynkę nie był jednoznacznym chamstwem a tylko kpiną (moja subiektywna ocena), natomiast słowa Ynki "menda" - były chamstwem- więc w dalszym ciągu nie wiem skąd wiedziałeś, że będzie ban a nie ostrzeżenie? na podstawie domysłów własnych obserwując wpisy danego usera?
Ja na podstawie właśnie takich domysłów napisałem, że określasz kogoś podpierdalaczem, ponieważ odniosłem wrażenie, że popierasz ludzi którzy to pisali. Jeśli Cię to uraziło to bardzo przepraszam i jednocześnie mam nadzieję, że w pozostałych przypadkach takich nieścisłości (domniemania anai i bociana w tym wątku oraz w innych) też zachowasz CZUJNOŚĆ i zwrócisz uwagę na to, że ktoś pisze coś co może nie być prawdą tylko wolną interpretacją.
Pozdrawiam

edit w pewnym sensie rozumiem twoje oburzenie tym że ktoś coś o Tobie pisze na tylko podstawie własnej interpretacji postów. Zgadzam się w tym z Tobą i mam nadzieję, że zarówno ja jak i wielu innych userów ,w tym Ciebie a także coby nie szukać przykładów daleko - kilku piszących posty w tym wątku i traktujących własne wymysły (które czasem wynikały z niezrozumienia postów) - powstrzymamy się od wyrażania NIEOMYLNYCH opinii, jeśli są oparte na domysłach a nie faktach.
Ostatnio edytowano 01.10.2013 15:15 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 15:09

Próba wniknięcia kto i za co dostanie się na "bananowe" pole jest równoznaczna z umiejętnością wróżenia z fusów.
Admin to przede wszystkim człowiek. Ma swoje sympatie i antypatie, nigdy nie będzie obiektywny do końca choćby nie wiem jak się starał. Póki moderacją nie zajmą się maszyny to będzie miał w niej znaczenie prosty czynnik - ludzki.
Nie wyobrażam sobie napisać do kogoś - "menda", może dlatego, że takiego słowa nie używam wobec innych również w realu.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.10.2013 15:12

cronet napisał(a):Ja na podstawie właśnie takich domysłów napisałem, że określasz kogoś podpierdalaczem, ponieważ odniosłem wrażenie, że popierasz ludzi którzy to pisali.

Zarzuty stawia się na podstawie dowodów, a nie domysłów i własnych wrażeń.

cronet napisał(a): że ktoś pisze coś co może nie być prawdą tylko wolną interpretacją.

Oby ci ktos kiedyś nie zarzucił np.gwatu*, tłumacząc to potem tzw.wolną interpretacją.

cronet napisał(a):Jeśli Cię to uraziło to bardzo przepraszam

Temat uważam za zakończony.

*przykład zdarzenia nie mający nic wspólnego z adresatem wpisu, stanowiący jedynie metaforę autora, mająca na celu zobrazowanie zagadnienia adwersarzowi tejże dyskusji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 15:18

kinga35 napisał(a):Próba wniknięcia kto i za co dostanie się na "bananowe" pole jest równoznaczna z umiejętnością wróżenia z fusów.
Admin to przede wszystkim człowiek. Ma swoje sympatie i antypatie, nigdy nie będzie obiektywny do końca choćby nie wiem jak się starał. Póki moderacją nie zajmą się maszyny to będzie miał w niej znaczenie prosty czynnik - ludzki.
Nie wyobrażam sobie napisać do kogoś - "menda", może dlatego, że takiego słowa nie używam wobec innych również w realu.

Problemem jest to, że mało jest ludzi którzy potrafią przyznać się do błędu i przeprosić jeśli kogoś urazili.
Taki świat... a czasem próba tłumaczenia komuś czegokolwiek przypomina "walkę z wiatrakami" :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 15:35

anakin napisał(a):
*przykład zdarzenia nie mający nic wspólnego z adresatem wpisu, stanowiący jedynie metaforę autora, mająca na celu zobrazowanie zagadnienia adwersarzowi tejże dyskusji.

Was dokumentnie pojebało albo rzeczywiście macie nadmiar czasu, chce wam się jełopom odpowiadać na głukowate pytania, przecież to ewidentnie widać, że lamy się tym bawią i w kółko będą zadawać debilne pytania i czekać na waszą produkcję. Chłopaki i Dziewczyny chwila na ochłonięcie i ignor dla forumowych idiotów trolli.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.10.2013 15:53

zebik napisał(a):
anakin napisał(a):

Was dokumentnie pojebało albo rzeczywiście macie nadmiar czasu, chce wam się jełopom odpowiadać na głukowate pytania, przecież to ewidentnie widać, że lamy się tym bawią i w kółko będą zadawać debilne pytania i czekać na waszą produkcję. Chłopaki i Dziewczyny chwila na ochłonięcie i ignor dla forumowych idiotów trolli.

A o Matce Teresie słyszał? :lol:
I ja używam słów takich jak menda :) Menda, menda... I jakoś nic się nie dzieje :) Moge nawet napisac , że Zdzichu to menda :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.10.2013 16:02

Bocian napisał(a):A o Matce Teresie słyszał? :lol:

Znasz bajkę o żółwiu i myszy :?: :mrgreen:
Żałowała myszka żółwia, że w skorupie siedział, mam cie w dupie stara kur...o - żółw jej odpowiedział. :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.10.2013 16:03

Bocian napisał(a):
zebik napisał(a):
anakin napisał(a):

A o Matce Teresie słyszał? :lol:
I ja używam słów takich jak menda :) Menda, menda... I jakoś nic się nie dzieje :) Moge nawet napisac , że Zdzichu to menda :)

Na drugie mam Zdzichu :twisted:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.10.2013 16:04

zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):A o Matce Teresie słyszał? :lol:

Znasz bajkę o żółwiu i myszy :?: :mrgreen:
Żałowała myszka żółwia, że w skorupie siedział, mam cie w dupie stara kur...o - żółw jej odpowiedział. :mrgreen:

Znam inne :) O wężu, o pałacyku i latarence i o Magdzie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.