zebik napisał(a):ta zebik jest zepsuty jak stare radio to gamoń i osioł i woda na młyn odwetowców.......![]()
o kuźwa sam na siebie napisałem - leki przestały działać.
Jaka woda na młyn ?
Nie potrafisz nawet udawać tego złego
zebik napisał(a):ta zebik jest zepsuty jak stare radio to gamoń i osioł i woda na młyn odwetowców.......![]()
cronet napisał(a):wikol napisał(a):Wtrące się. Za co niby dostaje się ostrzeżenia?
Ja dostałem ostrzeżenie dlatego że przytoczyłem sprawę tzw. mundurówek.
Siedzą "mundurowi" całe dnie na forach w czasie godzin pracy a później najgłośniej krzyczą odnośnie wieku emerytalnego. W sejmie chyba już by mnie zbanowali 1000 razy.Rysio napisał(a):Kolega wikol jeszcze raz urządzi se osobistą wycieczkę nie związaną z tematem i będzie miał wakacje wśród bananowcówwikol napisał(a):lubelski napisał(a):
Darek współczuję Ci przygody bo widzę że większość tu piszących nie zdaje sobie sprawy jaka to cholernie niebezpieczna sprawa uczulenie na ich jad![]()
Przykład znanej aktorki Ewy Sałackiej dużo mówi, choć nieoficjalna wersja mówi co innego.
Ale to trzeba się dowiedzieć od kolegów w mundurkach.
Także stacja BP odpowiada za bałagan na ich terenie. W USA mieliby już gorąco.Rysio napisał(a):wikol napisał(a):Ale to trzeba się dowiedzieć od kolegów w mundurkach.
Prewencyjnie tydzień.Berkovitz napisał(a): szanowny adminie, niby za co? rozumiem, ze na tym forum mozna jedynie glaskac sie po glowkach, obdarowywac buziaczkami i kwiatuszkami? a bron boze krytykowac osoby, ktore daja swiadectwo braku wyobrazni i czytania ze zrozumieniem, o ksenofobicznym, szyderczym i jadowitym nastawieniu wzgledem innych? no to swietnie. mozesz mnie rownie dobrze zbanowac, tak jak Wikola.
PRL welcome to.anakin napisał(a):Ależ prosze Cie uprzejmie.
Pierwsze dwa bany to było bany dla ewidentnych klonów.
Klonów, które w pierwszych swoich postach atakowały bodajże ynkę.
I nie trzeba posiadać jakichś nazdwyczajnych umiejętności czy zdolności tzw.para, żeby wiedzieć, że za chwilę polecą w kosmos.
Ban dla wikola spowodowany był wpisem jego samego po ostrzeżeniu Admina, że kolejny w podobnym "klimacie" będzie skutkował "urlopem" dla autora.
Tutaj się kłania kwestia czytania ze zrozumieniem.
.
kinga35 napisał(a):zebik napisał(a):ta zebik jest zepsuty jak stare radio to gamoń i osioł i woda na młyn odwetowców.......![]()
Jaka woda na młyn ?
zebik napisał(a):kinga35 napisał(a):zebik napisał(a):ta zebik jest zepsuty jak stare radio to gamoń i osioł i woda na młyn odwetowców.......![]()
Jaka woda na młyn ?
Gdyby jeszcze działa Abwera to została byś szefową wywiadu.![]()
Ja przeca jestem dobry i nie udaje złego jeno raz leki działają, a raz puszczają ot i cała tajemnica![]()
.
kinga35 napisał(a):Obojętnie czy bierzesz te leki czy nie jesteś taki sam- wciąż jesteś spoko gość
zebik napisał(a):
zebik napisał(a):Bocian napisał(a):zebik napisał(a):Bocian napisał(a):Pewnie. A Zebik to cienki Leon,
Chcesz wpierdol mendo za leona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ile masz wojska?![]()
gadamy o wpierdolu czy o wojsku bo się nie mogę znaleźć
cronet napisał(a):zebik napisał(a):
dobre
Bocian napisał(a):[A tak szerzej to wiela ludzi ze sobą weźmiesz?
Z napisał(a):hrupek666 napisał(a):O w qrwę ostatnich 3 stron nie ogarniam
Bez mocnych leków nie da się ogarnąć
Bocian napisał(a):cronet napisał(a):Z napisał(a):hrupek666 napisał(a):O w qrwę ostatnich 3 stron nie ogarniam
Bez mocnych leków nie da się ogarnąć
Albo młotka
Pożycz od elemcośtam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.