Już nie. Nie ma sensu, gdy adwersarz widzi to, co chce przeczytać, a nie to, co napisane.klerjeser napisał(a):A coś merytorycznie może?
.png)
klerjeser napisał(a):
A co ma Bruksela wspólnego z wojskiem?
i gdzie wystawiać wojsko mają Czech, które nie mają granicy zewnętrznej UE?
euromissile napisał(a):klerjeser napisał(a):
A co ma Bruksela wspólnego z wojskiem?
i gdzie wystawiać wojsko mają Czech, które nie mają granicy zewnętrznej UE?
nie wiem czy uwaznie przeczytales ale nic tu na temat Brukseli nie pisalemwspomnialem o niej w watku wczesniej majac na mysli przeginanie pały typu zwykłe źarowki sa złe, slimak jest rybą (mała ironia zeby znow nie bylo niejasności
)ipt.
dalej
pytales o konkret w sprawie zaproponowanej przeze mnie poszerzonej Gr Wysz. wiec to sie tego tyczylo i mowimy o Czechach w Gr. Wysz. a nie w ue
Czesi jak rownież Polacy mogliby rzucic wojsko tam gdzie jest zadyma nie koniecznie stac na swoich granicach i czekac az przyjdzie zabląkany syryjczyk i dac mu kulke w łeb
.png)
.png)
euromissile napisał(a):
nie wiem czy uwaznie przeczytales ale nic tu na temat Brukseli nie pisalemwspomnialem o niej w watku wczesniej majac na mysli przeginanie pały typu zwykłe źarowki sa złe, slimak jest rybą (mała ironia zeby znow nie bylo niejasności
)ipt.
dalej
pytales o konkret w sprawie zaproponowanej przeze mnie poszerzonej Gr Wysz. wiec to sie tego tyczylo i mowimy o Czechach w Gr. Wysz. a nie w ue
Czesi jak rownież Polacy mogliby rzucic wojsko tam gdzie jest zadyma nie koniecznie stac na swoich granicach i czekac az przyjdzie zabląkany syryjczyk i dac mu kulke w łeb
.png)
klerjeser napisał(a):
Znaczy się kontyngent ekspedycyjny? Pytałeś o to Czechów?
klerjeser napisał(a):Za co miałaby być ta "kulka w łeb"?
viltob08 napisał(a):euromissile napisał(a): az przyjdzie zabląkany syryjczyk i dac mu kulke w łeb
No proszę Cię ....
Znaczy się kontyngent ekspedycyjny? Pytałeś o to Czechów?
człowieku gdybamy jak widzisz kazdy cos doklada od siebie i nie wiem czy wiesz (tu zdradze ci mały sekret) nie pytałem!![]()
jednak rozmawialem z niejednym Czechem i ich zdanie dziwnym przypadkiem pokrywalo sie z moim i wielu innych osob czyli pogonic towarzycho.klerjeser napisał(a):Za co miałaby być ta "kulka w łeb"?
tu pewnie tez cie zaskocze- to byla ironiaviltob08 napisał(a):euromissile napisał(a): az przyjdzie zabląkany syryjczyk i dac mu kulke w łeb
No proszę Cię ....
j.w.
.png)
euromissile napisał(a): az przyjdzie zabląkany syryjczyk i dac mu kulke w łeb
.png)
klerjeser napisał(a):
Ironia? z czego ironizujesz?
Janusz Bajcer napisał(a):euromissile napisał(a): az przyjdzie zabląkany syryjczyk i dac mu kulke w łeb
Na całe szczęście obecnie takie głupie pomysły (mimo,że z emotką) można przedstawiać tylko na forach internetowych.
Na forum międzynarodowym nikt przy zdrowych zmysłach czegoś takiego nie zaproponuje.
Ironia? z czego ironizujesz?
z niczego...
skorzystam z propozycji yzedef i odpuszczam bo faktycznie szkoda mojego czasu.
jednak
zdania nie zmienie i twierdze i twierdził bede ze jezeli ktos nie potrafi docenic tego co dostał (i tu tyczy sie to kazdego nie tylko syryjczyka) i tego jak sie zyje wg jakich zasad w danym kraju/wojewodztwie/gminie/miescie itp to nie zasługuje by tu być. a jak jeszcze sie zaczyna rzucac to wypad z baru. rozsypac trutke wokół tego cukru albo wymieszać ja z tym własnie cukrem i tyle. bo jezeli ja komus krzywdy nie robie to ten ktos tez nie ma prawa mnie grabić czy robić inna krzywde mnie a tym bardziej mojej rodzinie bo ubije.
klerjeser zapros prosze takich syryjow do siebie do chałupy i zyjcie razem w krainie mlekiem i miodem plynącej.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):jan ostrzycki napisał(a): SL i HR będą pierwsze do wywalenia z UE,
Dlaczego i na jakiej podstawie![]()
.png)
jan ostrzycki napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):jan ostrzycki napisał(a): SL i HR będą pierwsze do wywalenia z UE,
Ponieważ stanowią miękkie podbrzusze Europy. Nie sprawdzają się jako bufor chroniący starą unię. Kiedy Europa zacznie się zamykać to zrobi to w starym gronie, zostawiając peryferia samym sobie, nawet jeśli ich oficjalnie nie wyrzuci to na pomoc niech nie liczą...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):jan ostrzycki napisał(a): SL i HR będą pierwsze do wywalenia z UE,
Ponieważ stanowią miękkie podbrzusze Europy. Nie sprawdzają się jako bufor chroniący starą unię. Kiedy Europa zacznie się zamykać to zrobi to w starym gronie, zostawiając peryferia samym sobie, nawet jeśli ich oficjalnie nie wyrzuci to na pomoc niech nie liczą...
Jak widzę i czytam, to Twoje domysły![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.