.png)
anakin napisał(a):
Ja sie powoli rozglądam za pługiem.....
Coś takiego chyba da radę......?![]()
.png)
rapez napisał(a):...ale jak się o tym myśli to najlepiej w domu przy kominku lub latem przy grillu zostać jeśli sytuacja się pogorszy
.png)
papse napisał(a):anakin napisał(a):Ja sie powoli rozglądam za pługiem.....
Polecam BAT-M - mocna rzecz, miałem okazję się przejechać![]()

yzedef napisał(a):Całkiem znośna konstrukcja, nie uważasz jednak że ten pług trzeba by dopracować ?, nie znam się ale takie świderki z tarczy górniczej szybko wirujące mogły by zapewnić większy komfort jazdy, wszak byś nie skakał po nich jak po wybojach:).
.png)
.png)
walp napisał(a):Rozumiem, że do maja można w tym wątku napier*** o wszystkim.
.png)
dids76 napisał(a):walp napisał(a):Rozumiem, że do maja można w tym wątku napier*** o wszystkim.
Na to wygląda. Tylko dalej nie rozumiem dlaczego do maja nie jest przeniesiony do HP. Tylko jest w dziale " Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi" i do tego przyklejony![]()
![]()
slavko.v napisał(a):... uważam, że trzeba pisać na temat i wątek mógłby zostać...
.png)
.png)
.png)
slavko.v napisał(a):Sytuacja na Bałkanach w miejscach gdzie mieszkają muzułmanie tez się radykalizuje (BIH, Serbia wraz z Kosowem, Czarnogóra, Albania, Macedonia), poczytajcie sobie o salafitach i wahabitach, o zamachach jakie miały miejsce w 2015 r, w Bośni (niedaleko Mostaru zamach na generała wojsk BIH, przed jadące auto ktoś rzucił ładunek wybuchowy, zabójstwa żołnierzy BIH przez dżihadystów z BIH) zatrzymania wielu osób za kontakty z ISIS i udział w walkach po stronie ISIS, rekrutacja do ISIS... handel i przemyt broni i handel narządami ludzkimi, poczytajcie sobie artykuły w internecie, jest tego trochę, włos na głowie się jeży...
Ludzie obudźcie się!

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.