Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 06.06.2007 18:56

profet napisał(a):z tym różem bym uważał

Muszę powiedziec mojej lepszej połowie żeby juz nie kupowała w rózowym:(
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 06.06.2007 19:13

Pracuje na wysuniętej placówce wiem co mówię u kobiety kolor podejrzany u mężczyzny róż to prawie wyrok
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.06.2007 21:22

Oglądając "wyczyny" obecnie urzędujących koalicjantów wcale się nie dziwię, że nasz orzeł zniknął z godła

Obrazek

i tylko jedno piórko po nim zostało.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2007 15:37

Koniugacja (wg gramatyki języka polskiego)

1. Mianownik - kto? co?
2. Dopełniacz - kogo? czego?
3. Celownik - komu? czemu?
4. Biernik - kogo? co?
5. Narzędnik - z kim? z czym?
6. Miejscownik - o kim? o czym?
7. Wołacz - o!

Rozwinięcie koniugacji wg IV RP

8. Intymnik - kto z kim?
9. Wygryźnik - kto? kogo? dlaczego?
10. Łapownik - kto? komu? ile?
11. Przypierdolnik - komu? w co?
12. Przypierdolnik materialny - komu? co? ile?
13. Powodnik - dlaczego ja?
14. Dziwnik - e?
15. Rządownik - kwa? kwa?
16. Złodziejnik - komu? gdzie? ile?
17. Politycznik - koalicja? z kim? dlaczego? po co?
18. Powybornik - co ja kurna zrobiłem?
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 30.06.2007 16:23

Obrazek
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 30.06.2007 16:59

JasioJasio napisał(a):Obrazek

To dopiero by była tragedia
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 30.06.2007 18:13

profet w pierwszym odruchu też tak napisałem. Jednak nawet Los Kaczoros sa nieporównanie mniejszym nieszczęściem jak wojna.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.07.2007 13:49

Ja wysiadam: Liga broni, Liga radzi, Liga ... Cię za liścia wsadzi :-D

Rzadko zaglądam do tego wątku (gdy ciśnienie mi spada poniżej 90/50) ale po raz kolejny przekonuję się, że nasz kraj idzie w niezłym kierunku. A jak sobie przypomnę minę naszego dzielnicowego, który biegał po naszym strychu w poszukiwaniu plantacji :-D (taką mamy usłużną sąsiadkę).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2007 10:48

dymisja Leppera

Bardzo długo Pierwszy Budowniczy IV RP szukał tych 8 szczegółów, aż wreszcie zobaczył, ze na obrazku ich nie ma, :!:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 10.07.2007 14:44

Z tego co słyszę to jednak naczelnym zadaniem aktualnej władzy jest trwać. Posłów Samoobrony PIS pewnie skaptuje wizją grzeszków przed którymi nie obrioni ich utracony w razie rozwiązania parlamentu immunitet i utraconymi dietami za dwa lata. Kto mając do wyboru co miesiąc 10 tysięcy peelenów za nic albo powrót na wieś do roli i niespłaconych kredytów wybierze to drugie? Mohery Radia Maryja też sa kilkusettysięcznym argumentem przeciwko zachowaniu się Pana Prezydenta jak przystało. Normalny facet słysząc takie słowa o sobie i swojej żonie zwyczajnie wsiadłby w auto, pojechał do Torunia i palnął w głupi ryj az by okularki spadły. Gdyby dosięgnął.

Ten kabaret jeszcze trochę potrwa, nestety.

Tak czy siak miło widzieć jak Endrju dostaje szpica. To najlepsza polityczna widaomośc od dwóch lat.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2007 16:09

JasioJasio napisał(a):Z tego co słyszę to jednak naczelnym zadaniem aktualnej władzy jest trwać. Posłów Samoobrony PIS pewnie skaptuje wizją grzeszków przed którymi nie obrioni ich utracony w razie rozwiązania parlamentu immunitet i utraconymi dietami za dwa lata. Kto mając do wyboru co miesiąc 10 tysięcy peelenów za nic albo powrót na wieś do roli i niespłaconych kredytów wybierze to drugie? Mohery Radia Maryja też sa kilkusettysięcznym argumentem przeciwko zachowaniu się Pana Prezydenta jak przystało. Normalny facet słysząc takie słowa o sobie i swojej żonie zwyczajnie wsiadłby w auto, pojechał do Torunia i palnął w głupi ryj az by okularki spadły. Gdyby dosięgnął.

Ten kabaret jeszcze trochę potrwa, nestety.

Tak czy siak miło widzieć jak Endrju dostaje szpica. To najlepsza polityczna widaomośc od dwóch lat.

Jasiu jakbyś wykrakał własnie podano informacji, ze samabrona "warunkowo" zostaje w koalicji :idea: Myśle, że to oczywiscie tylko i wyłacznie ze wzgledu na RACJĘ STANU a nie prywatę :lol: A tak na marginesie polecam ostatni wpis w blogu Jacka Pałasińskiego:
http://www.tvn24.pl/0,51,blog.html
Pozdrav :papa:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 11.07.2007 08:09

mama_Kapiszonka napisał(a):Ja wysiadam: Liga broni, Liga radzi, Liga ... Cię za liścia wsadzi :-D

Rzadko zaglądam do tego wątku (gdy ciśnienie mi spada poniżej 90/50) ale po raz kolejny przekonuję się, że nasz kraj idzie w niezłym kierunku. A jak sobie przypomnę minę naszego dzielnicowego, który biegał po naszym strychu w poszukiwaniu plantacji :-D (taką mamy usłużną sąsiadkę).

puszczaj jej glosno piosenke
,, dzien dobry pani sasiadko, jebana szpiegowska siatko''
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 11.07.2007 08:32

JasioJasio napisał(a):

Bardzo dobra wiadomość 8)

Tylko dziwnym zbiegiem okoliczności odwróciła uwagę mediów od miłościwie nam panującego Ojca R. i tego co narozrabiał 8O
A może to o to chodziło ? :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.07.2007 19:36

Zaczynamy odliczanie do końca IV RP

http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone