profet napisał(a):z tym różem bym uważał
Muszę powiedziec mojej lepszej połowie żeby juz nie kupowała w rózowym:(
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
JasioJasio napisał(a):Z tego co słyszę to jednak naczelnym zadaniem aktualnej władzy jest trwać. Posłów Samoobrony PIS pewnie skaptuje wizją grzeszków przed którymi nie obrioni ich utracony w razie rozwiązania parlamentu immunitet i utraconymi dietami za dwa lata. Kto mając do wyboru co miesiąc 10 tysięcy peelenów za nic albo powrót na wieś do roli i niespłaconych kredytów wybierze to drugie? Mohery Radia Maryja też sa kilkusettysięcznym argumentem przeciwko zachowaniu się Pana Prezydenta jak przystało. Normalny facet słysząc takie słowa o sobie i swojej żonie zwyczajnie wsiadłby w auto, pojechał do Torunia i palnął w głupi ryj az by okularki spadły. Gdyby dosięgnął.
Ten kabaret jeszcze trochę potrwa, nestety.
Tak czy siak miło widzieć jak Endrju dostaje szpica. To najlepsza polityczna widaomośc od dwóch lat.

.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Ja wysiadam: Liga broni, Liga radzi, Liga ... Cię za liścia wsadzi
Rzadko zaglądam do tego wątku (gdy ciśnienie mi spada poniżej 90/50) ale po raz kolejny przekonuję się, że nasz kraj idzie w niezłym kierunku. A jak sobie przypomnę minę naszego dzielnicowego, który biegał po naszym strychu w poszukiwaniu plantacji(taką mamy usłużną sąsiadkę).
.png)
JasioJasio napisał(a):
Tak czy siak miło widzieć jak Endrju dostaje szpica. To najlepsza polityczna widaomośc od dwóch lat.