Leszek Skupin napisał(a):U Greków Ouzo i Tsippuro ma ok 65-70%Słuszna moc fantastycznych trunków
![]()
carnivalka napisał(a):Ouzo i tym podobne są przesmaczne
Leszek Skupin napisał(a):U Greków Ouzo i Tsippuro ma ok 65-70%Słuszna moc fantastycznych trunków
![]()
zebik napisał(a):A ja kupiłem w sklepie w Cro travarice otworzyłem nie dawno w Polsce i pić jej nie da chyba mi ożenili jakiś syf, kwaśnia jest okrutnie.
janniko napisał(a):...tu piana jest mile widziana i zdaje się być na swoim miejscu
tak trzymać!
![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):jan_s1 napisał(a):zebik napisał(a):A twoja platforma Januszu nie wiele różni się od Pisu.
Przepraszam, ale z wielką radością muszę odnotować fakt, że w tym jednym punkcie zgadzam się z zebikiem.
PO be, PiS be - to kto cacy
Piotrek_B napisał(a):zebik napisał(a):A ja kupiłem w sklepie w Cro travarice otworzyłem nie dawno w Polsce i pić jej nie da chyba mi ożenili jakiś syf, kwaśnia jest okrutnie.
Bo w sklepie masz przemysłową "masówkę" i dla tego się tego nie da pić

.png)
janniko napisał(a):No i wreszcie dyskusje zeszła na jakiś bardziej sensowny temat...
tu piana jest mile widziana i zdaje się być na swoim miejscu
tak trzymać!
![]()
![]()
.png)
jacky6 napisał(a):
i pomyśleć jak toast ouzowy zmienił bieg historii...
...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):Dalej pisać Januszku czy starczy.
Napisz jeszcze tylko jedno: komu, jakiej partii powierzyć w wyborach rządzenie krajem
.png)
mkm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Napisz jeszcze tylko jedno: komu, jakiej partii powierzyć w wyborach rządzenie krajem
Takiej , jaką wypromują sobie media ,... wszystko wskazuje na to, że będzie to Twoja PO![]()