Sądzę, że na mniejszych kampingach ceny mogły być niższe. Poszukaj na forum. Kilku zatwardziałych fanów spania pod namiotem powinno się trafić...
.png)
.png)

.png)
.png)
Kaska1207 napisał(a):Piszecie tak bardzo o cenach.My w tym roku byliśmy w hotelu 4 gwiazdkowym 2 tygodnie.Nasza rodzinka to 5 osób,pobyt Al Inclusive.Kwota wycieczki zamknęła się w kwocie 7600 PLN plus dojazd własny.Obliczając to na co sobie mogliśmy pozwolić,nie wiem <czy tak bardzo opłaca się brać ze sobą bagażnik jedzenia,spać w rozgrzanym namiocie,czy kempingu i martwić co ugotować na kolację.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Nasza rodzinka nie jest mała,ale dużo z Was podróżuje w dwójkę czy trójkę.Uwierzcie,że naprawdę nie warto .Hotel zapewnił tak wspaniałe atrakcje,jedzenie,picie,wszelkiego rodzaju zajęcia i animacje, opiekę nad dziećmi.Praktycznie nie można się przyczepić do niczego.Pierwszy raz poczułam ,że to są prawdziwe wakacje.Przeświadczeni jesteśmy,że warto oszczędzać cały rok ,aby móc tak wypoczywać.To oczywiście nasze odczucia i na pewno wielu się z tym nie zgodzi ,ale może wywołam swoim oświadczeniem dyskusję na ten temat.Co Wy myślicie? Pozdrówka
.png)
.png)
cyraneczka napisał(a):ja jade na 2tygodnie do podstrany. podliczalam dzis koszty, i z kwatera, doajzdem, jedzeniem ( liczylam ok. 100 zl dziennie, obiad w knajpie, lekkie sniadanie - pare razy z produktow przywiezionych, pare razy kupne, jakies lody, napoje,busy, bo tak chyba trzeba liczyc?) wyszlo mi 3 tys zl. :
![]()
Orientujecie sie w jakiej cenie sa busy np. ze SPlitu do Podstrany badz ze Splitu do Makarskiej?
.png)
art66x napisał(a):Zgadzam się w 100 % procentach z Joanną ,każdy ma prawo wyboru,jeden lubi rybki drugi.............!!!!! Pozdrowienia dla fanatyków i nie fanatyków karawaningu DDW 11
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne