Załamania pogody na koniec wakacyjnego pobytu nie są złe , bo z nieco mniejszym żalem opuszczamy miejsce , które nas urzekło , dostarczyło nam wrażeń i naładowało nasze akumulatory na zimowe dni
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Aniu , dziękuję za piękną relację . Podróżowanie z Tobą było wielką przyjemnością![]()
Załamania pogody na koniec wakacyjnego pobytu nie są złe , bo z nieco mniejszym żalem opuszczamy miejsce , które nas urzekło , dostarczyło nam wrażeń i naładowało nasze akumulatory na zimowe dni
Pozdrawiam
Piotr
.png)
piotrf napisał(a): Podróżowanie z Tobą było wielką przyjemnością![]()
z_byszek napisał(a):
Zimę to już przetrwaliśmy
za oknem mamy wiosnę i można już planować letnie wyjazdy.
Od razu przychodzi lepsze samopoczucie

.png)
CROberto napisał(a):Cześć kuzyneczko- wyszło na jaw że masz artystyczną duszę
fajne mieliście wakacje - całe forum na tym skorzystało.....
![]()
Hvala.
btw
Obrazy interesująceCzy to przypadkiem nie on powinien trzymać rękę na jej piersi...
![]()
cóż mogę dodać: TRZYMA!!! musisz się lepiej przyjrzeć- ona przyciska jego dłoń .png)
.png)
CroAna napisał(a):fruwające cudo, widziane niestety od dołu i pod słońce...może ktoś wie, co to za ptak
.png)
Basiulinek napisał(a):Aniu - kusisz Pagiem,ale chyba jednak Peljesca nie zdradzimy...![]()
Chociaż- nie powiem.... Pikny ten Pag na Twoich fotkach...![]()
Poczekamy na Peljescu aż się Wam Pag znudzi!
.png)
.png)
malyslazak napisał(a):super relacja i dzięki Mikromir jedziemy zgrają w lipcu 10 osób właśnie w to piękne miejsce
mam nadzieję że moja relacja po powrocie będzie chociaż w połowie tak dobra jak ta![]()
pozdrawiam Krzysiek

.png)
.png)
malyslazak napisał(a):jesteśmy tzn. pobyt mamy od 13 lipca a wyjeżdżamy 25 lipca i mam nadzieję że się zobaczymy i spotkamyw razie czego żona poprowadzi
no i oczywiście pozdrowienia od Danusi przekażemy bo gdyby nie ONA to nie wiem gdzie byśmy wylądowali

Powrót do Nasze relacje z podróży