Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycięte z relacji Popiela

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
laciatek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) laciatek » 16.03.2009 08:58

Gdzie ja Popielku byłam, że mnie tu jeszcze nie było :)?
Ale lato coraz bliżej i dotarłam wreszcie i tu ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.05.2009 12:44

Wielka szkoda, że fajną relację autor zawiesił :cry:
Mam nadzieję, że to tylko czasowo i kiedyś przeczytają ją inni użytkownicy forum. :lol:
Sargon
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sargon » 27.05.2009 06:44

... odwiesić, odwiesić.
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 27.05.2009 07:40

Przez złośliwości Janusza Bajcera - relacja zawieszona.

Taki tytuł zobowiązuje.
A ja nie bardzo rozumiem, jaki związek mogą mieć złośliwości Janusza (choćby i największe) z zawieszeniem relacji. Może gdzieś czegoś nie doczytałem - bardzo będę Ci wdzięczny, jak mnie nieco oświecisz. :wink:
Ps. A relacja naprawdę dobra.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 27.05.2009 08:53

Popiel proszę Cię odwieś wreszcie tę swoją relację, bo chętnie ją poczytam w całości , a nie miałem okazji, bo przez ostatni kwartał 2008 "film mi się urwał" na cro :wink: , a tu takie ochy i achy :D - no nie mogę się doczekać.
P.S. A Januszowi B. złośliwości już na pewno przeszły :)
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 27.05.2009 09:08

Buber napisał(a):[b]P.S. A Januszowi B. złośliwości już na pewno przeszły :)

Bo Januszek, drogi nasz kolega, trochę się złości, bo mu brakło argumentów w dyskusji z innego wontku..
:P :P :P

Janusz, bez obrazki..
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 27.05.2009 09:20

janniko napisał(a):
Buber napisał(a):[b]P.S. A Januszowi B. złośliwości już na pewno przeszły :)

Bo Januszek, drogi nasz kolega, trochę się złości, bo mu brakło argumentów w dyskusji z innego wontku..
:P :P :P

Janusz, bez obrazki..

stare piedziele tak mają :lol:
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 27.05.2009 09:36

Jestem zdumiony takim postawieniem sprawy :(
Zawsze uwazalem Janusza za dobrego ducha tego forum - za czlowieka o duzej wiedzy, ogromnym zaangazowaniu i ogromnym poczuciu humoru.

Doprawdy trudno mi pojac czym mogl Ciebie Popielu zdenerwowac ten czlowiek, ktorego spostrzegam jako uosobienie dobroci.

Mam nadzieje Popielu, ze zlosc na Janusza szybko Ci przejdzie. Czego Tobie, sobie, Januszowi i wszystkim zainteresowanym zycze.

Pozdrawiam
Tomek
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 27.05.2009 09:55

badurianin napisał(a):

Z całym szacunkiem - używanie takich epitetów (pomimo emotikonki) nasuwa straszliwe przypuszczenie, że oto znowu odezwał się jakiś olo.

Stary pierdziel

Ps. Przepraszam Popiela za wtręt nie na temat. :wink:
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 27.05.2009 11:09

Zastanawiam się Popielu nad tym, dlaczego za swój konflikt z Januszem (nie wnikam - słuszny czy nie) chcesz :? ukarać innych forumowiczów? Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo liczne Twoje posty świadczą o tym, że chętnie udzielasz wskazówek (naprawdę dobrych) tym, którzy pomocy szukają... Przecież Twoja relacja z pewnością może być pomocna 8) wielu osobom.
W wątki "konfliktowe" nie każdy zagląda, bo niektórym po prostu nie odpowiada panująca tam atmosfera, natomiast taki "nowy" tytuł relacji na pewno intryguje! Koniecznie musisz oznajmić wszystkim korzystającym z forum, że nie znosisz Janusza? Trochę :? dziecinnie to wygląda (zabieram zabawki i idę do domu) i zaburza moje pozytywne mniemanie o Tobie...
A z tym zawieszaniem relacji tak do końca konsekwentny nie jesteś :wink: , chyba tyko pierwszą jej stronę potraktowałeś zaporowo, na pozostałych jest i treść, i fotki :arrow: trochę Twoich wspomnień można więc jednak wykorzystać :D planując tegoroczne cro-wakacje. A tę jedną pierwszą stronę możesz szybko odwiesić :lol: , więc nie daj się długo prosić :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.05.2009 11:24

badurianin napisał(a):

Obrazek

Jako młodzieniec pewnie zasady piłki nożnej znasz 8) Dyskusji nie podejmuję.

Edit: Jako że mogłeś mieć gorszy dzień w ramach amnestii masz na koncie 2 żółte. Kolejna będzie miała inny kolor.

Pozdrawiam.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 27.05.2009 11:41

Rysio napisał(a):
badurianin napisał(a):

Obrazek

Jako młodzieniec pewnie zasady piłki nożnej znasz 8) Dyskusji nie podejmuję.

Edit: Jako że mogłeś mieć gorszy dzień w ramach amnestii masz na koncie 2 żółte. Kolejna będzie miała inny kolor.

Pozdrawiam.

Wykroczenie kwalifikuje się na czerwoną kartkę.

Kolego badurianin jesteś bardzo żałosny w swych wypowiedziach. Pamiętaj, że ty też będziesz starym pierdzielem i dziadem. Jak usłyszysz to od własnych dzieci to może zrozumiesz. Zyczę Ci zdrowia bo na twój prymitywny rozum to już chyba za póżno. Z poważaniem Darek1
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 27.05.2009 11:41

stare piedziele tak mają

ale cham z ciebie :lol:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 27.05.2009 11:42

tgniw napisał(a):Jestem zdumiony takim postawieniem sprawy :(
Zawsze uwazalem Janusza za dobrego ducha tego forum - za czlowieka o duzej wiedzy, ogromnym zaangazowaniu i ogromnym poczuciu humoru. Doprawdy trudno mi pojac czym mogl Ciebie Popielu zdenerwowac ten czlowiek, ktorego spostrzegam jako uosobienie dobroci.

I masz rację, bo Janusz właśnie taki jest, a z Popielem poszło o zdjęcie konserwy, które Janusz zamieścił w czyjejś relacji. I od tej pory jak katarynka przy każdej okazji informuje wszystkich o swoich relacjach z Januszem.

tgniw napisał(a):Mam nadzieje Popielu, ze zlosc na Janusza szybko Ci przejdzie. Czego Tobie, sobie, Januszowi i wszystkim zainteresowanym zycze.

Niestety problem polega na tym, że w Popielu ta złość narasta. Popiel ma swoją utopijną wizję forum jako coś zbliżonego do wikipedii i za wszelką cenę tę wizję realizuje. Każdy kto zrobi tak zwany "OFFTOP" staje się automatycznie jego wrogiem.

Ja już nie nadążam z usuwaniem Postów Popiela zawierających złośliwości wobec innych użytkowników forum (ostatnio padło na Plumka). Usuwam te posty najszybciej jak mogę, bo z każdego takiego postu zwykle rodzi większa lub mniejsza przepychanka.

Próbowałem dogadać się z Popielem, nawet zaproponowałem mu, żeby swoją wiedzę i energię spożytkował przy współredagowaniu FAQ ale odmówił. Z drugiej strony ja nie mogę pozwolić na ciągłe próby wywoływania fermentu na forum i jestem skłonny poświęcić tę relację razem z Popielem na ołtarzu świętego spokoju. Choć nie ukrywam, że jest to dla mnie rozwiązanie ostateczne. Dlatego jeszcze raz proszę Popiela o zastosowanie się do reguł tu panujących i przez zdecydowaną większość akceptowanych.

pozdrav K
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 27.05.2009 11:45

Krystof napisał(a):
stare piedziele tak mają

ale cham z ciebie :lol:

Nie cham tylko mało inteligentny i żałosny prostak
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Wycięte z relacji Popiela - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone