Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycięte z relacji Popiela

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 09.09.2008 21:45

Rysio napisał(a):No toś na tą właściwą drogę nie trafił :lol: Dobrze jej może nie widać, ale białych linii to raczej na żwirze nie malują :lol:

Się zdaje, że wtopa. Zwracam honor. Było jeszcze wyżej jechać. Nic o białych kreskach nie wiedziałem. :wink: Notabene ten objazd z tej strony Omisia to zbędny trud.

8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.09.2008 22:21

darek1 napisał(a):Co to za atrakcyjne młode Panie na zdjęciach ?????

Tam gdzie tooples - tam Darek :wink: :lol:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 09.09.2008 22:26

Cała droga nie jest w paski :wink: ale żwiru to tam nie ma nigdzie :) Są odcinki po których kumpel tą obniżoną Alfą jechał w granicach 40 - 50 km/h, ale ogólnie jest to świetna alternatywa dla odcinka Split - Makarska, szczególnie w sezonowe "łikendy" kiedy ten w sumie krótki odcinek Jadranki pokonuje się przez wiele godzin, szczególnie kiedy nie zjeżdżamy z autostrady tylko jedziemy starą drogą 8)
Marcin29
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Marcin29 » 09.09.2008 22:30

a nie wiem to jakies miejscowe :wink:
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 09.09.2008 23:51

mówisz masz :wink:

Obrazek
marsylia
Cromaniak

Postnapisał(a) marsylia » 10.09.2008 07:49

Panowie, panowie... Wy tylko o jednym :roll:
Lidia K
Cromaniak

Postnapisał(a) Lidia K » 10.09.2008 10:18

marsylia napisał(a):Panowie, panowie... Wy tylko o jednym :roll:

Właśnie.

Przypuszczam, że to zdjęcie zostało zrobione bez pytania o zgodę osoby fotografowanej, więc i bez jej zgody został upubliczniony jej wizerunek. Oj chyba nie ładnie tak.
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 10.09.2008 11:32

Dziewczyny nic nie poradzimy. Na ładne widoki aparat sam pstryka...

Jak Pan Leszek się pyta o zgodę? :wink:

Leszek Skupin napisał(a):Dzisiaj dzień odpoczynku...

A takie widoki jak poniżej coraz mocniej nas w tym przekonaniu utwierdzały ;)

:lol:
Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.09.2008 12:07

Czuję się wywołany do tablicy, choć wydaje mi się, że zostanie zaraz wywołana burza w szklance wody.
W dobie dzisiejszego skomputeryzowania, zinformatyzowania, ktoś kto jest interesującym obiektem do fotografowania nie będzie pytany o zgodę. A w wielu przypadkach osoby fotografowane nie wyrażają zgody na umieszczanie ich zdjęć gdziekolwiek, a mimo to są umieszczane, choćby gwiazd filmowych, czy żołnierzy atakujących czyjąś barykadę... no wybaczcie przecież nie będę pytał żołnierzy w czasie ataku czy mogę ich sfotografować... :lol: Wiem wiem... to nie to samo. Ale kobiety wystawiające w publicznych miejscach swoje wdzięki na działanie promieni słonecznych muszą chyba :roll: być świadome, że oprócz dorosłych na plaży przebywają również dzieci... to już jest kwestia etyki, moralności i czego tylko. Pani, która opala się topless wśród ludzi "tekstylnych" napewno będzie zjawiskowa :!:
Ja te zdjęcia traktuję jako piękne uzupełnienie chorwackiego krajobrazu, klimatu... no bo przecież tak tam jest :!: i to jest prawda :!:
No to teraz możecie już po mnie pojeździć...

Pozdrav :papa:

P.S. Popiel, taką panią jak zaprezentowałeś powyżej też widziałem, i to też jest prawda, tyle, że ta pani nie upiększy relacji ;)

P.S. 2. Poza tym jak już robisz mi reklamę ;) to pozwolę sobie wkleić link do postu z którego w/w fragment wyciąłeś, żeby nie było niedomówień ;)
:arrow: LINK
marsylia
Cromaniak

Postnapisał(a) marsylia » 10.09.2008 12:26

Co do Pań opalających się topless, to wydaje mi się, że w tym roku było ich zdecydowanie więcej, niż w poprzednim :idea: , zastanawiałam się jak zareaguje Borys na te widoki, bałam się oczywście jego wyszukanych komentarzy :oops: , ale słowa nie pisnął :roll:
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 10.09.2008 12:49

Leszku są i takie co upiększą (kartka w tył), choć myślę, iż każda coś wnosi. Jedne wywołują uśmiech i humor, drugie otwierają więcej oczy. 8O Kwestia gustu również :lol: a ta powyżej dla Darka była troszkę z żartem :lol:
Pozwoliłem Ciebie wywołać do tablicy, by był ktoś z większym autorytetem tutaj niż ja, a i jakoś tak mi się Twoja relacja przypomniała, bo jest aktualna.

Też takie foto traktuję jako piękny obraz Chorwacji, a myślę iż fotografowana Pani powinna być troszkę dumna, że jeszcze przyciąga wzrok mężczyzn. No teraz to mi się oberwie hehe... :lol:
Mojej pannie również pstrykali fotki, nawet jak patrzyłem na gościa. Jej to nie przeszkadza, a i ja jeżeli jej na topless pozwalam, to nie powinienem mieć większych pretensji, jak z daleka inny pan fotkę zrobi by czasami mógł pokazać jak jest naprawdę w Chorwacji, choć do Włoch i tak tam daleko.

To tylko topless ujęty w normalnym klimacie, a nie przedstawiony w formie jako reklama pewnych klubów czy 0700... To też nie są zdjęcia z plaży nudystów. Naturalne, które można pokazywać w tv w każdych godzinach, więc nie powinny nikogo gorszyć, a te z 0700... nie :?: Ten temat też poruszał Wojtek Cejrowski, bo czym się różni jedna pierś od drugiej? .. no ale to już inny temat. Zatrzymajmy się na ładnym.

WOJCIECH CEJROWSKI
Łowcy chrztów
"Indianie, których odwiedzał, chodzą nago albo prawie nago (skąpa przepaska biodrowa, ale tylko z przodu - pupa goła). Przykrywają jedynie te miejsca, które są w ich pojęciu brzydkie i dlatego właśnie wstydliwe. Zawijają więc rany, zasłaniają ropiejące liszaje i blizny, ale nigdy nie ukrywają tego, co zdrowe. Po co mieliby to robić? Zdrowe jest przecież ładne."

8)

Leszek Skupin napisał(a):
P.S. Popiel, taką panią jak zaprezentowałeś powyżej też widziałem, i to też jest prawda, tyle, że ta pani nie upiększy relacji ;)

Ps. Zgadzam się z Tobą -
Po śniadanku poszliśmy na plażę, a tu.... oops

Już bez linka.
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 10.09.2008 15:56

Popiel napisał(a):

mówisz masz :wink:

Obrazek

No kolego Popiel, proszę trochę wyruzomiałości. Nie o to mi chodziło czyżbyś był aż tak gapowaty. Nie wyglądasz mi na takiego. Na drugi raz to rób bardziej kontrastowe zdjęcia.
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 10.09.2008 16:16

darek1 napisał(a):No kolego Popiel, proszę trochę wyruzomiałości. Nie o to mi chodziło czyżbyś był aż tak gapowaty. Nie wyglądasz mi na takiego. Na drugi raz to rób bardziej kontrastowe zdjęcia.

Chyba ktoś tu nie ma humoru?????
Przeczytaj trzecie zdanie w poście wyżej (Wysłany: 10-09-2008 13:49) skierowanym do Leszka i powiedz kto tu gapowaty :!: :?:

Dzięki za rady, ale nie skorzystam, bo nie wszystkim muszą się podobać moje zdjęcia.
Czarny pies ładnie kontrastuje na tle białych kamieni. :lol:

Trudno, chciałem z humorem poznać, ale nie ma nic na siłę.
Ostatnio edytowano 10.09.2008 21:26 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.09.2008 17:15

Popiel napisał(a):...
Ps. Zgadzam się z Tobą -
Po śniadanku poszliśmy na plażę, a tu.... oops

Już bez linka.

Hahaha to oops to było raczej takie :arrow: :oops: ;). Ale później przestaliśmy się tą panią wogóle interesować ;)
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 10.09.2008 18:23

Hahaha to oops to było raczej takie :arrow: :oops: ;). Ale później przestaliśmy się tą panią wogóle interesować ;)
nono... :wink: mój sąsiad by powiedział - stare to jest tylko dobre wino i skrzypce :idea:

marsylia - Panowie, panowie... Wy tylko o jednym :roll:

dla Ciebie zmieniam temat na to drugie :lol:

Ta biedronka z Marusici nadal w dobrej kondycji i sprawnie pokonuje wzniesienia.
Obrazek
troszkę o Zastavie http://www.zastava750.republika.pl/

W tym roku jakoś nie ustrzeliłem 126p, których jeszcze równie dużo w Cro i bardziej popularnych w górach niż na wybrzeżu. Maluszki szczególnie wywołują mój uśmiech, :D a takich z chromowanymi zderzakami, bez kropki rdzy widziałem kilka ale pech, bo nigdy nie miałem wtedy z sobą aparatu :cry:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone